el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κροατία – Τουρκία: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/10/2023

Η Κροατία υποδέχεται την Τουρκία (21:45) στο ντέρμπι κορυφής των προκριματικών του Euro 2024. Για το σπουδαίο παιχνίδι στην Opus Arena ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μεγάλο παιχνίδι στο πλαίσιο του 4ου ομίλου και συγκεκριμένα ντέρμπι κορυφής, καθώς η Κροατία περιμένει την Τουρκία στην αναμέτρηση που μπορεί να ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο της πρωτιάς ή να… μπλέξει τον όμιλο.

Οι Κροάτες με νίκη έχουν τη δυνατότητα να «καθαρίσουν» από τώρα με την πρωτιά και την πρόκριση στην τελική φάση, ενώ οι Τούρκοι με τον Μοντέλα για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου τους αναζητούν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι των προκριματικών γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Euro 2024!


Κροατία – Τουρκία: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/10/2023

Κροατία και Τουρκία μοιράζονται προς το παρόν την κορυφή του 4ου ομίλου των προκριματικών και το μεταξύ τους ντέρμπι έρχεται σε μια κρίσιμη καμπή, με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς είναι αήττητη στον όμιλο με μόλις μία απώλεια σε 4 αγώνες και έχοντας νικήσει στην Τουρκία στον πρώτο γύρο θέλει να κάνει το 2/2 στα μεταξύ τους παιχνίδια, τελειώνοντας οριστικά με την υπόθεση πρόκριση, καθώς θα έχει διαφορά ασφαλείας.

Από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η γκέλα απέναντι στην Αρμενία (1-1) προχώρησαν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Στέφαν Κουντς να αποχωρεί και τον Βιντσέντσο Μοντέλα να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αποστολή πρόκρισης στην τελική φάση, είτε μέσω των προκριματικών, είτε μέσω των μπαράζ του Nations League, όπου εφόσον χρειαστεί να συμμετάσχει είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την Ελλάδα!

Ο Ιταλός τεχνικός θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Opus Arena του Όσιγιεκ, ευελπιστώντας με τον αέρα ανανέωσης να φέρει κι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τους γείτονες σε τροχιά πρόκρισης, καθώς σε περίπτωση ήττας και η δεύτερη θέση μπορεί να μπει σε περιπέτειες.

Σε κάθε περίπτωση και για τις δύο ομάδες το ντέρμπι κορυφής του ομίλου είναι σημαντικό σε αυτή την κρίσιμη καμπή των προκριματικών.


Κροατία – Τουρκία: Στατιστικά & Προϊστορία 12/10/2023

  • Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 4ο όμιλο των προκριματικών, όπου ισοβαθμούν στην κορυφή με 10 βαθμούς, με την Κροατία να έχει έναν αγώνα λιγότερο.
  • Στον πρώτο γύρο η Κροατία επικράτησε στην Προύσα (0-2) με δύο γκολ του Κόβατσιτς (20, 45+4’).
  • Η Κροατία έχει 4 νίκες, έναντι μίας της Τουρκίας και 6 ισοπαλιών στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
  • Στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια επί κροατικού εδάφους έχουν έρθει ισάριθμες ισοπαλίες.
  • Στις τελευταίες αναμετρήσεις τους στα προκριματικά η Κροατία νίκησε εκτός έδρας την Αρμενία (0-1), ενώ αντίστοιχα η Τουρκία ήρθε ισόπαλη με τον ίδιο αντίπαλο (1-1).
  • Εξαιτίας της γκέλας με τους Αρμένιους τερματίστηκε η συνεργασία με τον Στέφαν Κουντς. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Βιντσέντσο Μοντέλα.
  • Η Κροατία έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της στον όμιλο και έχει διατηρήσει το αήττητο.
  • Η Τουρκία έχει 4/5 ματς που έχει σκοράρει και μοναδική περίπτωση που έμεινε στο μηδέν ήταν στο 0-2 με την Κροατία.
  • Το πανόραμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Κροατία – Τουρκία: Προγνωστικά 12/10/2023

Η Κροατία φιλοξενεί την Τουρκία και με νίκη θα τελειώσει οριστικά την υπόθεση πρόκριση, έχοντας νικήσει την αντίπαλό της και εκτός έδρας στον πρώτο γύρο του ομίλου (0-2).

Η παρέα του Λούκα Μόντριτς είναι φαβορί και μπορεί να το επιβεβαιώσει. Στον αγώνα τους επί τουρκικού εδάφους είχε προηγηθεί από το ημίχρονο και μπορεί να το επαναλάβει.

ΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι έχουν τεράστια ποιότητα μεσοεπιθετικά και πολλούς τρόπους να σκοράρουν. Εφόσον πάντως κερδίσουν πέναλτι θα το εκτελέσει ο μεγάλος αρχηγός, Λούκα Μόντριτς.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Κροατία – Τουρκία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/10/2023

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς σε άλλο ένα παιχνίδια θα στηρίξει την αμυντική του λειτουργία στον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα. Απόντες είναι οι τραυματίες Πέρισιτς και Ιβάνουσετς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Βίντα, Γκβάρντιολ, Σόσα – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Κράμαριτς, Πέτκοβιτς, Μπρέκαλο.

Τουρκία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/10/2023

Ο Βιντσέντο Μοντέλα θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά την ομάδα του, χωρίς να έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Ντεμιράλ, με τον Αϊχάν να είναι ο επικρατέστερος να πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας των Τούρκων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Τσακίρ – Τσελίκ, Αϊχάν, Σογιουντσού, Οζκατσάρ – Γιούκσεκ – Καχβετσί, Κόκτσου, Τσαλχάνογλου, Ακτούρκογλου – Γιλμάζ.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ