el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσεχία – Πορτογαλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/09/2022

Το φετινό Nations League μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία και θα προκύψουν οι ομάδες που θα πάρουν την πρώτη θέση, διεκδικώντας ένα εισιτήριο στην τελική φάση του επόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μεταξύ αυτών θέλουν να είναι και πάλι οι Τσεχία με την Πορτογαλία. Οι Τσέχοι υποδέχονται τους Πορτογάλους και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες. Οι Ίβηρες είναι στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου πίσω από την πρωτοπόρο Ισπανία, με ένα βαθμό λιγότερο και προέρχονται από ήττα με την Ελβετία.

Η πρώτη θέση του ομίλου παίζει σημαντικό ρόλο και για το επόμενο Euro, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, παίρνει η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Τσεχίας απέναντι στην Πορτογαλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Τσεχία – Πορτογαλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 24/09/2022

Η Τσεχία ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία (League A) του Nations League, αλλά μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις, οι πιθανότητες να επιστρέψει στη League B είναι πλέον πάρα πολλές. Άλλωστε έχει τρεις δύσκολους αντιπάλους στο 2ο όμιλο τις Ισπανία, Πορτογαλία και Ελβετία.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια πήγε αρκετά καλά. Αρχικά νίκησε την Ελβετία μέσα στην έδρα της με 2-1 και στη συνέχεια -και πάλι στην έδρα της- υποχρέωσε σε ισοπαλία την Ισπανία με σκορ 2-2. Μάλιστα οι Ισπανοί ισοφάρισαν στο 90’!

Στη συνέχεια όμως άρχισαν τα δύσκολα, καθώς έπειτα από δύο εντός έδρας αγώνες ακολούθησαν ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις και μάλιστα κόντρα στις δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου. Και βάσει ονόματος και βάσει δυναμικής.

Η Τσεχία φιλοξενήθηκε αρχικά από την Πορτογαλία. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα γνώρισε μία σχετικά εύκολη ήττα. Ο Κανσέλο άνοιξε το σκορ στο 33’, ενώ ο Γκέντες διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 38’ (2-0), βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Τρεις μέρες αργότερα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (2-0) από την Ισπανία και πάλι εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι η καλύτερη ομάδα του γηπέδου και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν τη νίκη. Η Ισπανία άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον Σολέρ και πέτυχε το τελικό 2-0 στο 75’ με τον Σαράμπια.

Η Πορτογαλία έχει σαφέστατα καλύτερη πορεία απ’ ότι η Τσεχία στον 2ο όμιλο του Nations League. Έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς με δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε μόνο από την Ελβετία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, για την 4η αγωνιστική (1-0).

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα (στο 56ο δευτερόλεπτο). Η Πορτογαλία έπρεπε λοιπόν κάνει την ανατροπή.

Πίεσε πολύ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχες τις περισσότερες και καλύτερες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, ρίχνοντας την Πορτογαλία στη δεύτερη θέση.

Όσον αφορά στα τρία προηγούμενα ματς, τα πράγματα είχαν κυλήσει ιδανικά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος. Στην πρεμιέρα του ομίλου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ισπανία, με την οποία έμεινε στο 1-1.

Στη συνέχεια έπαιξε δύο συνεχόμενους αγώνες στην έδρα της. Νίκησε πολύ εύκολα την Ελβετία με 4-0 και την Τσεχία με 2-0. Τώρα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στους Τσέχους.


Τσεχία – Πορτογαλία: Στατιστικά & Προϊστορία 24/09/2022

  • Τέσσερα παιχνίδια έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες. Η Πορτογαλία έχει τρεις νίκες και η Τσεχία μόλις μία.
  • Στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια, η Πορτογαλία κατάφερε να επικρατήσει. Νίκησε 2-0 στον πρώτο γύρο του Nations League τον Ιούνιο, ενώ έχει ακόμη δύο νίκες στα Euro 2008 και 2012.
  • Η μία και μοναδική νίκη της Τσεχίας είναι στο Euro 1996 όταν νίκησε με 1-0.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Πορτογαλίας, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν λήξει στο Under 2,5.
  • Η Τσεχία είναι αήττητη στην έδρα της στα έντεκα τελευταία παιχνίδια σε επίσημους και φιλικούς αγώνες. Μετράει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες και η πιο πρόσφατη ήττα σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια και πάλι για το Nations League, από τη Σκωτία.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

czech portugal4 24092022 novibet


Τσεχία – Πορτογαλία: Προγνωστικά 24/09/2022

Το συγκεκριμένα παιχνίδι έχει φαβορί και φυσικά δεν είναι άλλο από την Πορτογαλία. Η ομάδα του Σάντος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ακόμη και στην εκτός έδρας ήττα από την Ελβετία. Οι πιθανότητες είναι υπέρ της για τον αγώνα στην Πράγα και η απόδοση της νίκης της έρχεται σε πολύ καλή αξία.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Η Τσεχία είναι ομάδα που σκοράρει πολύ εύκολα στην έδρα της. Το έχει πράξει στα 25 τελευταία της ματς (!) και το πιο πρόσφατα που δεν έχει σκοράρει είναι τον Οκτώβριο του 2016! Και η Πορτογαλία έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα, οπότε η αγορά να σκοράρουν και οι δύο δείχνει εξαιρετική επιλογή.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93

Τέλος, ακόμη μία πολύ καλή επιλογή, με δεδομένο ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το Goal είναι και το Over 2,5!

H NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07


Τσεχία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/09/2022

Χωρίς σημαντικές απουσίες και με δύο… εκπροσώπους της Super League, θα υποδεχθεί η Τσεχία την Πορτογαλία στην Πράγα.

Ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι δεν έχει προβλήματα από τραυματισμούς και τιμωρίες και όλοι οι βασικοί του παίκτες είναι στη διάθεσή του. Αμφίβολος -αν και βρίσκεται στην αποστολή- είναι ο μέσος Σάντιλεκ.

Μάλιστα στην αποστολή βρίσκονται και ο Τόμας Βατσλίκ του Ολυμπιακού με τον Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Βατσλίκ – Ζίμα, Μπράμπετς, Ζεμέλκα – Κουφάλ, Σούσεκ, Κραλ, Χάβελ – Πέσεκ, Χλόζεκ, Κούχτα.

czech portugal1 24092022 novibet


Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/09/2022

Ο Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει τρία σημαντικά προβλήματα για τον αγώνα με την Τσεχία στην Πράγα.

Εκτός πλάνων είναι ο αριστερός μπακ Ραφαέλ Γκερέιρο, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για τους προσεχείς αγώνες με τους Τσεχία και Ισπανία, αλλά και ο βασικός δεξιός μπακ, Ζοάο Κανσέλο, που είναι τιμωρημένος.

Επίσης, αποχώρησε από την αποστολή ο Πέπε, με πρόβλημα τραυματισμού, ο οποίος είχε αρχικά συμπεριληφθεί.

Τέλος, ο Ράφα Σίλβα ενημέρωσε την περασμένη εβδομάδα τον Σάντος ότι για προσωπικούς λόγους αποχωρεί πλέον από την Εθνική Πορτογαλίας.

Ανάλογα την εξέλιξη θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο 21χρονος Γκονσάλο Ράμος που εντυπωσιάζει στις εμφανίσεις με την Μπενφίκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρουί Πατρίτσιο – Νταλότ, Ντίας, Ντανίλο, Μέντες – Καρβάλιο, Μπερνάντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες – Ζότα, Λεάο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ