el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ντόρτμουντ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/02/2023

Η Τετάρτη είναι παραδοσιακά ημέρα Champions League και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Τσέλσι δεσπόζει για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης κι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και τη ρεβάνς που θα ακολουθήσει στο Λονδίνο.

Για το μεγάλο ματς στο Ντόρτμουντ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στο «Signal Iduna Park» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Ντόρτμουντ – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/02/2023

Στο «Signal Iduna Park», Ντόρτμουντ και Τσέλσι συγκρούονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Ντόρτμουντ στη φάση των ομίλων μάζεψε 9 βαθμούς (2-3-1) και τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι. Μέσα στο «σπίτι» της δέχθηκε μόλις ένα γκολ και αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς στην Bundesliga προέρχεται από 5 σερί νίκες και κυνηγάει (-3) με αξιώσεις την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπάγερν.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο επικράτησε στην έδρα της Βέρντερ με σκορ 2-0. Κορυφαίος παίκτης ήταν ο Μπέλινγκαχαμ, ενώ δίχτυα βρήκαν οι Μπραντ και Γκίτενς. Η νίκη στη Βρέμη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μουκόκο, ο οποίος θα μείνει για αρκετό δίαστημα εκτός δράσης.

Οι Βεστφαλοί σε εντός έδρας ματς κόντρα σε αγγλικές ομάδες έχει θετικό πρόσημο με 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς, παραμονή της αναμέτρησης με την Τσέλσι έκαμε λόγο για ένα ξεχωριστό ματς.

«Βρισκόμαστε στη νοκ άουτ φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον τα λάθη απαγορεύτονται. Ο αντίπαλος διαθέτει ποιότητα, όμως κι εμείς από την πλευρά μας έχουμε λύσεις και τη δεδομένη χρονική στιγμη παρά τις απουσίες έχουμε βρει ρυρθμό. Ωστόσο, στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ τα πάντα ξεκινάνε από το μηδέν και δεν παίζει ρόλο η φόρμα των ομάδων. Παίζουμε στην έδρα μας και στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό και με συγκέντρωση να αποφύγουμε τα λάθη», τόνισε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας.

Η Τσέλσι στο γκρουπ έκοψε πρώτη το νήμα (4-1-1) κι άφησε πίσω τις Μίλαν, Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο μεγάλος της στόχος είναι να προχωρήσει στο Champions League για να καλύψει και τις φετινές ανορθογραφίες της Premiere League.

Στην Αγγλία οι «μπλε» έχουν πέσει στη 10η θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Το Σάββατο έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Γουεστ Χαμ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ζοάο Φέλιξ ξεχώρισε πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι.

Ο προπονητής της Τσέλσι Γκράχαμ Πότερ εξήγησε τη νοοτροπία της Τσέλσι λίγο πριν η ομάδα του πετάξει για το Ντόρτμουντ.

«Είναι μια φανταστική ευκαιρία για εμάς. Πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, κι εμείς έχουμε παίκτες που έχουν κερδίσει το Champions League και ξέρουν από μεγάλα ματς. Θα παλέψουμε για το παιχνίδι αυτό είναι σίγουρο. Σε νοκ άουτ παιχνίδια όλα μπορούν να συμβούν. Είναι δύο παιχνίδια.

Έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε τη Ντόρτμουντ, αλλά είναι επίσης μια δυνατή ομάδα και ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα και στην Ευρώπη. Θα παίξουμε με ενθουσιασμό, ταπεινότητα και σεβασμό για να πάρουμε ένα θετικό το αποτέλεσμα», υποστήριξε ο Γκράχαμ Πότερ.


Ντόρτμουντ – Τσέλσι: Στατιστικά, Προϊστορία 15/02/2023

  • Από τη στιγμή που καθιερώυηκε η φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ έχει προκριθεί στην επόμενη φάση τέσσερις φορές κι έχει αποκλειστεί τρεις.
  • Σε εντός έδρα ματς στη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
  • Στα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια η Ντόρτμουντ σκοράρει πρώτη.
  • 8 στα 10 τελευταία ματς της Τσέλσι έχουν λήξει Under 2.5
  • Τρεις σερί ισοπαλίες μετράει η Τσέλσι και όλες σταμάτησαν στο Under. 0-0 με τη Λίβερπουλ, 0-0 με την Φούλαμ και 1-1 με τη Γουεστ Χαμ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στην Bundesliga.
  • βαθμολογία στην Premier League. 

Ντόρτμουντ – Τσέλσι: Προγνωστικά 15/02/2023

Σπουδαίο ματς περιμένουμε ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Τσέλσι επιλέξαμε κορυφαία πρoγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους παίζουν με το πόδι στο «γκάζι» στη γραμμή κρούσης και συχνά ξεχνούν την άμυνα. Οι Λονδρέζοι διαθέτουν υλικό για να εκμεταλλευτούν τα κενά που θα παρουσιαστούν.

ΟVER 2,5 ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ 1.90 

Η Τσέλσι παρουσιάζει μεγάλη τάση στις ισοπαλίες και μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μεταφέρει το ενδιαφέρον στη ρεβάνς.

σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα 1-1 σε αποδοση 2.55

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Γιούλιαν Μπραντ και στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ντόρτμουντ έχει σκοράρει ισάριθμα γκολ. Ο μεσοεπιθετικός της γερμανικής ομάδας θα απειλήσει την άμυνα της Τσέλσι και είναι ικανός να βρει δίχτυα.

ανυτιμε σκορερ μπραντ σε αποδοση 4.50 στη novibet 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ντόρτμουντ: Απουσίες & Ενδεκάδα 15/02/2023

Το τενχικό επιτελείο της Ντόρτμουντ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του νεαρού επιθετικού  Μουκόκο, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη βδομάδα. Πανέτοιμοι είναι οι Αντεγέμι και Σεμπαστιάν Αλέ, ενώ αμφίβολος είναι ο Βολφ (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Κόμπελ – Ρίερσον, Σίλε, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο – Τσαν, Μπέλινγκχαμ, Ρόις, Μπραντ, Αντεγέμι – Αλέ.

Τσέλσι: Απουσίες & Ενδεκάδα 15/02/2023

Οι Λονδρέζοι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνται από τις απουσίες των Μεντί, Πούλισιτς Καντέ. Εκτός τέθηκε και ο Στέρλινγκ που βρίσκεται σε σταδιο αποθεραπείας. Ο Γκράχαμ Πότερ επιθετικά θα στηριχθεί στους Ζοάο Φέλιξ και Κάι Χάβερτζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κέπα – Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Κουλιμπαλί, Τσίλγουελ –  Λόφτους Τσικ, Φερνάντες – Μάουντ, Μούντρικ, Ζοάο Φέλιξ – Χάβερτζ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ