el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/10/2022

Με μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές αναμένεται το ντέρμπι κορυφής του εβδόμου ομίλου, μεταξύ της Ντόρμουντ και της Μάντσεστερ Σίτι (25/10, 22:00). Αυτές θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στην πρώτη θέση με δέκα βαθμούς και θέλουν νίκη ή ισοπαλία στη Γερμανία για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση του ομίλου. Οι γηπεδούχοι από την άλλη χρειάζονται ακόμη δύο βαθμούς για να προκριθούν και τυπικά. Αν νικήσουν τη Σίτι προλαβαίνουν ακόμη και την πρώτη θέση. Αν όχι τότε θα έχουν δύσκολη αποστολή στην Κοπεγχάγη την επόμενη εβδομάδα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ντόρτμουντ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Παρουσίαση 25/10/2022

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Ντόρτμουντ στις τελευταίες επτά μέρες και δείχνει ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, εν όψει του αγώνα με τη Σίτι στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Από τους Άγγλους άλλωστε έχει υποστεί και τη μοναδική της ήττα φέτος στον όμιλο, οπότε θέλει οπωσδήποτε να πάρει τη ρεβάνς και να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση. Δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά δεν είναι και τελειωμένη, όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς.

Τουλάχιστον πηγαίνει στον αγώνα με εξαιρετική ψυχολογία. Σε αυτό βοηθήσαν αφενός η νίκη επί της Στουτγάρδης στο πρωτάθλημα με 5-0, όπως και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, την περασμένη εβδομάδα με 2-0 επί του Ανόβερου, εκτός έδρας.

Κόντρα στη Στουτγάρδη, η Ντόρτμουντ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος. Είχε εξαιρετική εικόνα και αρκετά μεγάλο πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Συνολικά είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, με μόνο τον Μπέλιγχαμ να πετυχαίνει δύο τέρματα (2’, 53’).

Επίσης σκόραραν οι Σίλε, Ρέινα και Μουκοκό, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, αφού ήταν 3-0 με την ολοκλήρωση του 45λέπτου. Νωρίτερα, η ομάδα του Τέρζιτς είχε νικήσει 2-0 το Ανόβερο εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η τελευταία νίκη στο Champions League ήταν στις 5 Οκτωβρίου με το επιβλητικό 4-1 στην έδρα της Σεβίλλης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τους Ισπανούς, στη Γερμανία.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και θα παραμείνει εκεί, αν καταφέρει να φύγει αήττητη από τη Γερμανία. Οι «πολίτες» θέλουν νίκη ή ισοπαλία και θα σφραγίσουν την πρώτη θέση, χωρίς να τους ενδιαφέρει το τελευταίο παιχνίδι με την Σεβίλλη, εντός έδρας.

Την προηγούμενη αγωνιστική του Champions League είχαν την πρώτη τους απώλεια στον όμιλο, όταν έμειναν στο 0-0 με την Κοπεγχάγη εκτός έδρας. Δεν βρέθηκαν στην καλύτερη μέρα τους, αλλά είχαν τις ευκαιρίες.

Αρχικά ακυρώθηκε γκολ του Ρόδρι, λόγω επιθετικού φάουλ του Μαχρέζ, στην ίδια φάση, ενώ λίγο αργότερα, ο Μαχρέζ έχασε πέναλτι. Επίσης η ομάδα του Γκουαρδιόλα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σέρχιο Γκόμεθ από το 30’ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, η Σίτι υποδέχθηκε την Μπράιτον. Τα παιχνίδια αυτά δείχνουν φέτος να έχουν πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Έπειτα από δύο παιχνίδια που είχε σιγήσει, ο Έρλινγκ Χάλαντ, επέστρεψε στα γκολ και η ομάδα τους στις νίκες (είδε δύο άσχημα αποτελέσματα, το 0-0 με την Κοπεγχάγη στο Champions League και η ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ στην Premier League).

Ο Νορβηγός άνοιξε το σκορ στο 22’ και διπλασίασε τα δικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του στο 43’ με πέναλτι. Ο Τροσάρ μείωσε στο 53’, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 25/10/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στον όμιλο, έληξε με 2-1 υπέρ της αγγλικής ομάδας και μάλιστα με ανατροπή. Ο Μπέλιγχαμ είχε ανοίξει το σκορ, αλλά οι Στόουνς και Χάλαντ έκαναν την ανατροπή στο 80’ και στο 84’.
  • Δύο παιχνίδια έχουν διεξαχθεί στο παρελθόν στην έδρα της Ντόρτμουντ. Το πρώτο ήταν το 2020-21 για τα προημιτελικά, όταν επικράτησε η Σίτι με 2-1. Το δεύτερο ήταν στους ομίλους της σεζόν 2012-13, όπου η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0.
  • Μία ήττα έχει φέτος η Ντόρτμουντ εντός έδρας κι αυτή ήταν για το πρωτάθλημα στις 20 Αυγούστου από τη Βέρντερ Βρέμης. Έκτοτε έχει έξι ματς χωρίς ήττα με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας της Σίτι -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- έληξαν όλο στο No Goal. Σε αυτά η Σίτι είχε δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.

dortmund manchester city1 25102022 novibet


Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 25/10/2022

Η Ντόρτμουντ θέλει να υποχρεώσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη ήττα της στον όμιλο, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της. Η Σίτι θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και λογικά τα προγνωστικά που τη θέλουν να κερδίζει, θα επιβεβαιωθούν.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.66

Ακόμη μία εξαιρετική επιλογή, που μπορεί να καλύψει μία μεγάλη γκάμα αποτελεσμάτων είναι ο συνδυασμός του goal δηλαδή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μαζί με το over 2,5.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ COMBO BET ΜΕ GOAL ΚΑΙ OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.76

Τέλος και οι δύο ομάδες συνηθίζουν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, είτε παίζουν εντός είτε εκτός έδρας. Αρέσει πολύ λοιπόν, το Over 1,5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 1,5 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/10/2022

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η Ντόρτμουντ για τον εντός έδρας με την Μάντσεστερ Σίτι, γεγονός που προβληματίζει πολύ τον Εντίν Τέρζιτς.

Πιο σημαντικό δείχνει να είναι το πλήγμα στην άμυνα, όπου δεν υπολογίζονται ο στόπερ Σλότερμπεκ, και οι δεξιοί οπισθοφύλακες, Μενιέ και Μόρεϊ.

Επίσης εκτός είναι ο μέσος Νταχούντ, ενώ δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό η απουσία του 18χρονου Άγγλου επιθετικού Γκίτενς. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Οζτσάν.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι επιθετικοί Μάλεν και Ρόις, αλλά και ο αμυντικός μέσος Εμρέ Τσαν, οι οποίοι ξεπέρασαν τις όποιες ενοχλήσεις τους ταλαιπωρούσαν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Βολφ, Σίλε, Χούμελς, Γκερέιρο – Τσαν, Μπέλιγχαμ – Αντεγιέμι, Μπραντ, Μάλεν – Μουκοκό.

dortmund manchester city4 25102022 novibet


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/10/2022

Γνωστά είναι τα προβλήματα και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, εν όψει της αναμέτρησης στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ».

Εκτός είναι μόνο ο δεξιός οπισθοφύλακας, Κάιλ Γουόκερ, αλλά και ο αμυντικός μέσος Κάλβιν Φίλιπς.

Επίσης είναι τιμωρημένος και ο εξτρέμ Σέρχιο Γκόμεθ, που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Κοπεγχάγη εκτός έδρας.

Διαθέσιμος θα είναι ο Στόουνς, όπως και ο Γκουντογκάν, ενώ οι Φόντεν, Άκε και Άλβαρεζ, ελπίζουν για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Ακάντζι, Ντίας, Άκε, Κάνσελο – Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ντέ Μπρόινε – Μπερνάντο Σίλβα, Φόντεν, Χάλαντ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ