el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ντόρτμουντ – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/10/2023

Μια σπουδαία ευρωπαϊκή παράσταση μας υπόσχονται Ντόρτμουντ και Μίλαν στη 2η αγωνιστική του Champions League.

Οι δύο ομάδες διψούν για το πρώτο τους φετινό «τρίποντο» στη διοργάνωση, προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους με τις θέσεις της πρόκρισης. Αυτό σημαίνει ότι στη μονομαχία ανάμεσα σε Βεστφαλους και Μιλανέζους περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!

 


Ντόρτμουντ – Μίλαν: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/10/2023

Μεγάλο ματς περιμένουμε στο «Signal Iduna Park» σε μια γερμανοιταλική μάχη για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Champions League.

Η Ντόρτμουντ απογοήτευσε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από την Παρί. Οι Βεστφαλοί δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή της αναμέτησης να κοιτάξουν στα μάτια τους Γάλλους και ήταν ασύνδετοι επιθετικά. Μάλιστα, ολοκλήρωσαν το παιχνίδια με μόλις ένα σουτ στην εστία και κατοχή μπάλας στο 32%.

Από τότε ο προπονητής Εντιν Τέρζιτς έδωσε μεγάλο βάρος στη βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας και οι δύο σερί νίκες στην Bundesliga κόντρα σε Βόλφσμπουργκ (1-0) και Χόφενχαϊμ (1-3) επανέφαραν τα «χαμόγελα».

Πάικτης κλιεδί στα παραπάνω ματς ήταν ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος έπαιξε βασικός και σκόραρε δύο γκολ. Ο Γερμανός μέσος έχει ξεναβρει τον καλό του εαυτό και αποδεικνύει ότι παραμένει ο ηγέτης της Ντόρτμουντ.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς, παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε στην κρισιμόητα της αναμέτρησης λέγοντας «παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε για να μπούμε στο κόλπο της πρόκρισης».

Το σημαμτικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ντόρτμουντ είναι η απουσία του μέσου Σάμπιτσερ. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να προτιμηθεί ο Φίλκρουγκ αντί του Αλέ.

Η Μίλαν ξεκίνησε το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι με ισοπαλία μέσα στο Σαν Σιρο απέναντι στην Νιουκαστλ. Οι Ιταλοί έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και το «Χ» τους άφησε πικρή γεύση.

Το ζητούμενο για τους παίκτες Στέφανο Πιόλι είναι να αντιδράσουν και να ανοίξουν λογαριασμό στις νίκες στον φετινό όμιλο απέναντι σε μια ομάδα που στοχεύει επίσης στην πρόκριση.

Οι Ιταλοί έχουν το υλικό για να κάνουν τη ζημιά στην άμυνα της Ντόρτμουντ και το γεγονός ότι το τεχνικο επιτελείο θα παίξει με τους Λεάο, Πούλισικ και Ζιρού «φωτογραφίζει» την επιθετική όρμη που θα βγάλει στο χορτάρι η Μίλαν.

Η Μίλαν στο πρωτάθλημα της Ιταλίας προέρχεται από 3 σερί νίκες και βρίσκεται στην κουρφή της βαθμολογίας ισόβαθμη με την Ιντερ. Οι «ροσονέροι» το Σάββατο νίκησαν στο Μιλάνο τη Λάτσιο με σκορ 2-0.

Δίχτυα βρήκαν οι Πούλισικ και Οκαφόρ, ενώ ο Στέφανο Πιόλι είδε την αμυνά του να κρατάει το μηδέν στην άμυνα για 3η φορά στα τελευταία 4 ματς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μίλαν ορίστηκε Σίμον Μαρσίνιακ. Ο Πολωνός ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο και φέτος έχει παίξει συνολικά 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια έχει δείξει 54 κίτρινες κάρτες, 1 κόκκινη και 6 πέναλτι!


Ντόρτμουντ – Μίλαν: Στατιστικά & Προϊστορία 04/10/2023

  • 4 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δυο ομάδες. Τη σεζόν 2002/03 σε φάση ομίλων Champions League η Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-0 στο Μιλάνο και στη Γερμανία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ. Την προηγούμενη χρονιά (01/02) βρέθηκαν στον ημιτελικό του Europa League. Η Ντόρτμουντ επικράτησε εντός έδρς 4-0 και οι Ιταλοί απάντησαν με νίκη με 3-1 στο Μιλάνο.
  • 2 Over, 2 Under, 1 Goal και 3 No Goal ειναι ο μέχρι τώρα απολογισμός όταν Μίλαν και Ντόρτμουντ συναντιούνται.
  •  Αρνητική παράδοση απέναντι σε ιταλικές ομάδες έχει η Ντόρτμουντ με 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και 19 ήττες. Επί γερμανικού εδάφους ο απολογισμός είναι 7-4-7.
  • Η Ντόρτμουντ στα τελευταία 15 εντός έδρας ματς στο Champions League 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.
  • Η Μίλαν απέναντι σε ομάδες της Bundesliga επί γερμανικού μετράει 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.


Ντόρτμουντ – Μίλαν: Προγνωστικά 04/10/2023

Παρότι βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική το ματς ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μίλαν είναι οριακό, αφού οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Για το παιχνίδια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις

Η δίψα των δυο ομάδων για την νίκη μας υπόσχεται ανοιχτό παιχνίδι.

goal & over 2.5 σε αποδοση 1.92 

Οι δύο ομάδες έχουν βελτιώσει την εικόνα τους στην επίθεση

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη της αναμετρησης σε αποδοση 2.45

Πεναλτάκια είναι ο διαιτητής Σίμον Μαρσίνιακ, αφού φέτος σε 12 ματς έχει δείξει ήδη 6 φορές την άσπρη βούλα.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 3.20

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/10/2023

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς δεν υπολογίζει τον μέσο Σάμπιτσερ, ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός παραμένει και ο Μουνιέρ. Στη γραμμή κρούσης ο Φίλκρουγκ είναι φαβορί να ξεκινήσει, ενώ ο Ρόις έχει βρει την φόρμα του και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Μπενσεμαϊνί, Χούμελς, Σίλε, Ρίερσον – Εζκάν, Τσαν – Μαλεν, Μπραντ, Ρόις – Φίλκρουγκ.

Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/10/2023

Η Μίλαν δεν πρόκεται να κλειστεί στο καβούκι της και θα παίξει επιθετικά με στόχο να εκμεταλλευτεί τα αργά στόπερ της Ντόρτμουντ. Ο Πιόλι έχει σημαδέψει τον Σίλε και ευελπιστεί οτι οι Λεάο, Ζιρού θα τον νικήσουν. Οι ροσονέροι θα παίξουν χωρίς τους τραυματίες Λόφτους Τσικ, Καλούλου και Κρούνιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Τιαού, Ερνάντεζ – Αντλί, Μουσά, Ρέιντερς  – Πούλισικ, Λεάο, Ζιρού.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ