el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εφές – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/10/2023

Μεγάλο ντέρμπι στην δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Η Εφές υποδέχεται τη Ρεάλ (20:30) ψάχνοντας αντίδραση μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Μπαρτσελόνα, ενώ, στην άλλη μεριά, οι Μαδριλένοι θα ψάξουν δεύτερο σερί διπλό μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια.

Σε λίγες ώρες (21:45), η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει τους Ντάλας Μάβερικς σε φιλικό και το πρόγραμμά της είναι επιβαρυμένο, κάτι που ίσως παίξει ρόλο και στο ντέρμπι με την Εφές.

Για το μεγάλο ματς στο Σινάν Ερντέμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Εφές και Ρεάλ παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Εφές – Ρεάλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/10/2023

Η νέα και ανανεωμένη version της Εφές έδειξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα πως θέλει αρκετή δουλειά για να «ακουμπήσει» την απίστευτη ομάδα του Εργκίν Αταμάν που κυριάρχησε στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. O Σείν Λάρκιν – που πήρε ολοκληρωτικά τα «κλειδιά» της ομάδας από τον Ερντέμ Τσαν – έκανε ό,τι μπορούσε (16 πόντοι, 12 ασίστ, 26 στο ranking), όμως η Εφές ήταν ένα σκαλί πιο κάτω από την Μπάρτσα, κάτι που αποτυπώθηκε και στο τελικό 91-74.

Είναι δεδομένο πως οι Τούρκοι περιμένουν περισσότερα από τον Ντάριους Τόμπσον, που μέτρησε μόλις δύο πόντους με 1/7 σουτ, ενώ θεωρείται σίγουρο πως οι Γουίλ Κλάιμπερν, Ροντρίγκ Μπομπουά και Άντε Ζίζιτς θα ανεβάσουν «στροφές» στη συνέχεια της σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, η Ρεάλ, που αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες (21:45, 10/10) τους Ντάλας Μάβερικς σε φιλικό, κέρδισε την Μπασκόνια στην πρεμιέρα της Euroleague (79-77), όμως δεν έπιασε σε καμία περίπτωση τα στάνταρ της προηγούμενης, μαγικής σεζόν. Το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ έκαναν τελικά την διαφορά: Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε κυριάρχησε με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε στο τέλος και γενικά η κλάση των Μαδριλένων έγειρε την πλάστιγγα προς την μεριά τους.

Το παιχνίδι με την Εφές είναι σαφώς πιο δύσκολο πάντως, ενώ πρέπει να ληφθεί υπόψη και ο παράγοντας της κούρασης, λόγω και του σπουδαίου φιλικού με τους Μάβερικς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Ρεάλ ξεκίνησε με 4/4 στο ισπανικό πρωτάθλημα και με συνολικά 7/7 νίκες από το πρώτο επίσημο τζάμπολ, έχοντας – μεταξύ άλλων – κερδίσει δύο φορές την Μπαρτσελόν,


Εφές – Ρεάλ: Στατιστικά και Προϊστορία, 12/10/2023

  • Η Ρεάλ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, μετρώντας εφτά νίκες σε ισάριθμα ματς. Μάλιστα, κέρδισε δύο φορές την Μπαρτσελόνα σε αυτό το διάστημα, ενώ κατέκτησε και το ισπανικό Σούπερ Καπ.
  • Στα τρία τελευταία παιχνίδια της η Ρεάλ κράτησε τους αντιπάλους της κάτω από τους 80 πόντους.
  • Η Εφές πέτυχε 87+ πόντους στις δύο φετινές της νίκες στο πρωτάθλημα (89-78 την Μπουγιουκτσεκμέτσε και 89-75 την Μποντρούμσπορ).
  • Η Εφές κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Ρεάλ.
  • Οι δύο ομάδες σκόραραν 85+ πόντους στα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Η Εφές μετρά πέντε σερί νίκες κόντρα στη Ρεάλ ως γηπεδούχος.
  • Η τελευταία νίκη της Ρεάλ στην Τουρκία επί της Εφές καταγράφηκε το 2020.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Εφές – Ρεάλ: Προγνωστικά 12/10/2023

Μεγάλο ντέρμπι και ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι στην Τουρκία. Η Εφές προβλημάτισε με την απόδοσή της στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έδειξε θέματα με την χημεία, την ομοιογένεια και την ταυτότητά της, όμως είναι πάντα δυνατή στην έδρα της και, φυσικά, διαθέτει παίκτες υψηλής κλάσης και σπουδαίας προσωπικότητας.

Στην άλλη μεριά, η Ρεάλ έχει ξεκινήσει με… γκάζι τη σεζόν και οι εφτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων δείχνουν την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της. Παρόλα αυτά, η εικόνα στο ματς της Euroleague με την Μπασκόνια δεν θύμισε την περσινή Ρεάλ, ενώ στην εξίσωση πρέπει να μπει και ο παράγοντας της κούρασης από το φιλικό με τους Ντάλας Μάβερικς.

Με λίγα λόγια, το ματς της 2ης «στροφής» της Regular Season της Euroleague δείχνει αρκετά ισορροπημένο και δεν αποκλείεται να κριθεί στις λεπτομέρειες ή στη μία κατοχή.

Για το παιχνίδι στο Σινάν Ερντέμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Ερντέμ Τσαν θα παρουσιάσει σίγουρα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την πρεμιέρα και θα είναι πιο «τσιτωμένη», έχοντας στο πλευρό της και τους φιλάθλους της. Η Ρεάλ θα παρουσιαστεί σίγουρα κουρασμένη, σε μία έδρα που μετρά μόνο ήττες από το 2020 μέχρι και σήμερα. Με βάση τα δεδομένα, η Εφές μπορεί να φτάσει στη νίκη.

OVER 161,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.61 ΣΤΗ NOVIBET

Η ποιότητα και το ταλέντο των δύο ομάδων δεν αμφισβητείται, όπως και η διάθεσή τους να κυριαρχήσουν στο παρκέ με επιθετική διάθεση: Η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά ενός αγώνα με υψηλό τέμπο και σκορ.


Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Εφές – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ