el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ελλάδα – Λιθουανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/03/2023

Μετά το άνετο διπλό επί του Γιβραλτάρ, η Εθνική θα δοκιμάσει πρόσωπα στο φιλικό με τη Λιθουανία στην «Αγιά-Σοφιά».

Για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η αναμέτρηση παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 


Ελλάδα: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/03/2023

Μπορεί να ήταν λογικό και αναμενόμενο, όμως η Εθνική ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρή στο εκτός έδρας ματς με το Γιβραλτάρ. Η «Γαλανόλευκη» δεν άφησε καμία σκέψη για θετικό αποτέλεσμα στους γηπεδούχους, κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο και τελικά έφυγε από τον Πορτογαλία με ένα άνετο 3-0 και αρκετά χαμόγελα.

Ο Γιώργος Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και στη συνέχεια ακολούθησε το δεύτερο γκολ στη καριέρα του Μανώλη Σιώπη. Ο έμπειρος χαφ σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την Εθνική και το πανηγύρισε δεόντως, προτού δώσει την σκυτάλη στον συμπαίκτη του στην Τράμπζονσπορ, Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Εθνική.

Προφανώς το παιχνίδι δεν αποτελεί κριτήριο, αφού το Γιβραλτάρ είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης, όμως ήταν ξεκάθαρο ότι η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έκανε αυτό που έπρεπε, όπως έπρεπε.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Κώστα Φορτούνη και το ντεμπούτο του Γιάννη Κωνσταντέλια, που έδειξε αμέσως διάθεση να προσφέρει και να ξεχωρίσει.

«Υπήρχε ένταση, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν σταματήσαμε και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είδαμε τον Κωνσταντέλια, τον Φορτούνη και γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από όλα τα παιδιά. Ξέραμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, έπρεπε να δώσουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στους παίκτες, γενικά είναι πολύ καλά τα στοιχεία που είδαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Πογέτ, που ενδέχεται να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στο φιλικό με τη Λιθουανία.

Η Ελλάδα έχει ρεπό στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024 και ίσως δούμε αρκετές αλλαγές στο πρώτο παιχνίδι της στην «Αγιά-Σοφιά». Ειδικότερα, ο Παυλίδης αναμένεται να πάρει τη θέση του Γιακουμάκη στη κορυφή, ενώ βασικοί θα παίξουν κατά πάσα πιθανότητα οι Φορτούνης, Κωνσταντέλιας, Ρότα, Πασχαλάκης και Γιαννούλης.

Εκτός δράσης τέθηκαν οι Ιωαννίδης και Κουλιεράκης, όπως φυσικά και ο Κουρμπέλης, που δεν ήταν διαθέσιμος ούτε κόντρα στο Γιβραλτάρ.


Λιθουανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/03/2023

Η πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2024 θα μπορούσε να εξελιχθεί χειρότερα. Η Λιθουανία πήγε στη Σερβία ως αουτσάιντερ και έχασε με 2-0 (σκόρερ οι Τάντιτς, Βλάχοβιτς), όμως η εμφάνισή της προκάλεσε αισιοδοξία.

Αν και έπαιξε σταθερά πίσω από την μπάλα, με ξεκάθαρο παθητικό ρόλο, η ομάδα του Εντγκάρας Γιανκάουσκας πάλεψε αρκετά, βρήκε τρεις καλές ευκαιρίες και έδειξε πως μπορεί να κάνει ζημιές στο μέλλον.

Με βάση πάντως την ποιότητα των υπόλοιπων ομάδων στο γκρουπ, οι Λιθουανοί δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση, αφού οι Σερβία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο (κατά κύριο λόγο) και οι Βούλγαροι βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Γιανκάουσκας δεν θα αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα του, αφού οι Λιθουανοί θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ως επίσημο και ως μία μεγάλη ευκαιρία.

 


Ελλάδα – Λιθουανία: Στατιστικά, Προϊστορία 27/03/2023

  • Η Ελλάδα έχει το απόλυτο με νίκες στα παιχνίδια της με τους Λιθουανούς με 2/2.
  • Και τα δύο παιχνίδια έληξαν στο Under και στο No Goal (2-0, 1-0).
  • Οι Λιθουανοί μετρούν έξι συνεχόμενα Under και τέσσερα σερί No Goal.
  • Αντίθετα, η Ελλάδα «τρέχει» σερί με τέσσερα συνεχόμενα Over.
  • Η Λιθουανία μετρά μία νίκη στα τελευταία τρία φιλικά της, αυτή κόντρα στο Σαν Μαρίνο (2-1). Αντίθετα, έχασε από την Ιρλανδία (1-0) και έφερε ισοπαλία με το Κουβέιτ (1-1).
  • Στα τελευταία φιλικά της πριν το επίσημο ματς με το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα έχασε από την Ουγγαρία (2-1) και έμεινε στην ισοπαλία με τη Μάλτα (2-2).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στα προκριματικά του Euro 2024.

Ελλάδα – Λιθουανία: Προγνωστικά 27/03/2023

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι φαβορί στο φιλικό παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας. Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Λιθουανοί παίζουν πάντα κλειστά και η Ελλάδα ίσως δυσκολευτεί στο επιθετικό κομμάτι.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ (1-0, 2-0, 3-0) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η λογική μένει ίδια: Η Λιθουανία θα περιμένει πίσω από την μπάλα, η Ελλάδα είναι σοβαρή αμυντικά και σίγουρα μπορεί να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ.

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το έψαξε κόντρα στο Γιβραλτάρ, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, είναι στις φάσεις και αναμένεται να παίξει σε όλο το ματς. Το «παζλ» είναι έτοιμο για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ελλάδα – Λιθουανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ελλάδα: Απουσίες, Ενδεκάδα 27/03/2023

Θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Γκουστάβο Πογέτ, ώστε να δει νέα πρόσωπα. Εκτός οι τραυματίες Ιωαννίδης, Κουλιεράκης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης – Σιώπης, Μπακασέτας, Φορτούνης – Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Παυλίδης


Λιθουανία: Απουσίες, Ενδεκάδα 27/03/2023

Όλα δείχνουν ότι ο Εντγκάρας Γιανκάουσκας θα εμπιστευτεί την πλειοψηφία των παικτών που ξεκίνησαν και στο ματς με τους Σέρβους. Εξαίρεση ο Σλίβκα, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός με «όπλο» την εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Μπάρτκους – Μπενέτα, Γκιρντβάινις, Καζουκολόβας, Λασίτσκας – Γιανκάουσκας, Σίμκους, Γινλειτις, Σλίβκα, Τσέρνιτς – Παουλάουσκας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ