el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αγγλία – Βόρεια Μακεδονία: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/06/2023

Η Αγγλία υποδέχεται τη Βόρεια Μακεδονία στο πλαίσιο του 3ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Old Trafford ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζονται, με την Αγγλία που είναι εκ των ομάδων που έχουν το απόλυτο ως τώρα, να θέλει να συνεχίσει το σερί της, απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση των προκριματικών του Euro 2024 γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Euro 2024!


Αγγλία – Βόρεια Μακεδονία: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/06/2023

Η Αγγλία θέλει να συνεχίσει απτόητη την πορεία της στα προκριματικά του Euro 2024 και επόμενο εμπόδιο είναι η Βόρεια Μακεδονία.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στοχεύει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024 και μετά το 3/3 στα πρώτα ματς του ομίλου, περιμένει τη Βόρεια Μακεδονία στο Μάντσεστερ για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία αναμέτρηση με μεγάλο φαβορί, καθώς οι Άγγλοι ειδικά στην έδρα τους πιέζουν πολύ και θέλουν να «καθαρίζουν» τα παιχνίδια τους.

Ωστόσο το συγκρότημα του Μπλαγκόια Μιλέφσκι δε θέλει να είναι… κομπάρσος σε αυτή την αναμέτρηση και μετά τη νικηφόρο πρεμιέρα της στον όμιλο με τη Μάλτα και την ήττα από την Ουκρανία ψάχνει τη ζημιά ώστε να διεκδικήσει με όσες πιθανότητες της αναλογούν το καλό πλασάρισμα.


Αγγλία – Βόρεια Μακεδονία: Στατιστικά & Προϊστορία 19/06/2023

  • Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 3ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, μαζί με Ιταλία, Μάλτα και Ουκρανία.
  • Σε τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Αγγλία έχει δύο νίκες, ενώ δύο αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Οι αγώνες τους ήταν στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2004 (2-2, 1-2) και στα προκριματικά του Euro 2008 (0-1, 0-0).
  • Μέχρι τώρα στον όμιλο η Αγγλία έχει 3/3 κόντρα σε Ιταλία (1-2), Ουκρανία (2-0) και Μάλτα (0-4), ενώ η Βόρεια Μακεδονία έχει νικήσει τη Μάλτα (2-1) κι έχει ηττηθεί από την Ουκρανία (2-3).
  • Η Βόρεια Μακεδονία και στα δύο παιχνίδια της είχε Goal-Goal, ενώ η Αγγλία σε δύο εκ των τριών αγώνων της No Goal, έχοντας σκοράρει συνολικά 8 γκολ στον όμιλο ως τώρα.
  • Το πανόραμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Αγγλία – Βόρεια Μακεδονία: Προγνωστικά 19/06/2023

Η Αγγλία μετά την εύκολη νίκη επί της Μάλτας αναζητά άλλο ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένα μεγάλη και οι γηπεδούχοι έχουν τη δυνατότητα να επικρατήσουν άνετα.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Χάρι Κέιν είναι η αιχμή του δόρατος για την Αγγλία κι αυτό θα πράξει και σε αυτή την αναμέτρηση. Με τη Μάλτα χρίστηκε σκόρερ και απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία αναμένεται να βρει εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα, με την απόδοση να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ να είναι δελεαστική.

ΚΕΪΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 2+ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αγγλία – Βόρεια Μακεδονία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αγγλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/06/2023

Στο παιχνίδι με τη Μάλτα ουδείς εκ των παικτών της Σίτι πήρε φανέλα βασικού για να πάρουν ανάσες. Ωστόσο κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, με Γουόκερ, Στόουνς να αγωνίζονται από την αρχή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Φίλιπς, Ράις, Χέντερσον – Σάκα, Κέιν, Ράσφορντ.

Βόρεια Μακεδονία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/06/2023

Η ομάδα του Μπλαγκόγια Μιλέφσκι δε θα έχει διαθέσιμο στο Μάντσεστερ τον Μούσλιου που αποβλήθηκε απέναντι στην Ουκρανία, με τον Βελκόφσκι να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιμιτριέφσκι – Ριστόφσκι, Ζάικοφ, Βελκόφσκι, Αλιόσκι – Μπάρντι, Αντέμι, Έλμας – Ασκόφσκι, Νεστορόφσκι, Τραϊκόφσκι.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ