el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φιορεντίνα – Βασιλεία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2023

Η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Βασιλεία στο «Artemio Franchi» (22:00) στον πρώτο ημιτελικό του Conference League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Φλωρεντία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο τελικός του Conference League στην Πράγα χωράει μόνο έναν. Φιορεντίνα και Βασιλεία τίθενται αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό, με στόχο το πρώτο βήμα και το προβάδισμα για την πρόκριση.

Η δεύτερη σεζόν του Conference League μπαίνει στην τελική ευθεία, με την πρόκριση στον τελικό να είναι σε πρώτο φόντο και το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Artemio Franchi».

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Φλωρεντία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Conference League!

 


Φιορεντίνα – Βασιλεία: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2023

Φιορεντίνα και Βασιλεία φιλοδοξούν αρχικά να διαδεχθούν Ρόμα και Φιορεντίνα ως φιναλίστ του Conference League και στη συνέχεια να γίνουν η δεύτερη ομάδα που κατακτά το τρόπαιο, μετά τους «τζιαλορόσι» που το κατάφεραν στην παρθενική σεζόν της διοργάνωσης.

Στον πρώτο ημιτελικό στη Φλωρεντία αμφότερες στοχεύουν στο πρώτο βήμα για την πρόκριση, ενώ αμφότερες έχουν προκριθεί στα ημιτελικά με δραματικό τρόπο.

Η Φιορεντίνα παρά την εντυπωσιακή νίκη στην Πολωνία επί της Λεχ Πόζναν έκανε τα εύκολα-δύσκολα στην εντός έδρας ρεβάνς, ενώ η Βασιλεία χρειάστηκε παράταση για να αποκλείσει τη Νις.

Οι «βιόλα» στην επιστροφή τους στην Ευρώπη φιλοδοξούν να φτάσουν ξανά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό 33 χρόνια μετά την τελευταία τους παρουσία και μάλιστα με δεδομένη τη βαθμολογική τους θέση στη Serie A, ουσιαστικά μπορούν μόνο μέσω του Conference League να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την πλευρά της η ελβετική ομάδα έχει τη μεγάλη πρόκληση να γίνει η πρώτη ομάδα της χώρας που θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκό τελικό, έχοντας επίσης μείνει πίσω στην κατάταξη εντός συνόρων.

 


Φιορεντίνα – Βασιλεία: Στατιστικά & Προϊστορία 11/05/2023

  • Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη στις 18/5 στην Ελβετία.
  • Το έτερο ημιτελικό ζευγάρι είναι Γουέστ Χαμ-Άλκμααρ.
  • Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2015/2016, με νίκη της Βασιλείας στη Φλωρεντία (1-2) και ισοπαλία στην Ελβετία (2-2).
  • Η Φιορεντίνα έχει ρεκόρ 5-2-3 απέναντι σε ελβετικές ομάδες.
  • Η Βασιλεία έχει ρεκόρ 4-2-5 κόντρα σε ιταλικές ομάδες.
  • Η Βασιλεία δεν έχει καταφέρει να προκριθεί σε κάποιον ευρωπαϊκό τελικό, ενώ η Φιορεντίνα το έχει καταφέρει 4 φορές, έχοντας στο παλμαρέ της το Κύπελλο UEFA το 1961.
  • Στα προημιτελικά η Φιορεντίνα απέκλεισε την Λεχ Πόζναν (1-4, 2-3), ενώ η Βασιλεία τη Νις (2-2, 1-2 έπειτα από παράταση).
  • Η Φιορεντίνα βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης στη Serie A (46 βαθμοί), ενώ η Βασιλεία βρίσκεται στην 5η θέση της Super League της Ελβετίας (42 βαθμοί).
  • Οι «βιόλα» φέτος επέστρεψαν στην Ευρώπη έπειτα από τη σεζόν 2016/2017, ενώ αγωνίζονται ξανά σε ημιτελικό μετά το 2008, όταν είχαν φτάσει στους «4» του Κυπέλλου UEFA.
  • Συνολικά μετρούν 7 παρουσίες σε ημιτελική φάση, έχοντας 4 προκρίσεις και 3 αποκλεισμούς, ωστόσο η τελευταία τους πρόκριση ήταν το 1990 όταν αποκλείστηκαν από τη Γιουβέντους (1-1, 0-0) στο Κύπελλο UEFA.
  • Στα τελευταία 15 εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια η Φιορεντίνα έχει σκοράρει, έχοντας σημειώσει 28 γκολ στα τελευταία 11 ματς.
  • Η Βασιλεία βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό ημιτελικό μετά το 2013, όταν είχαν αποκλειστεί από την Τσέλσι (1-2, 1-3). Φέτος φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη φορά από την Ελβετία που θα φτάσει σε τελικό.
  • Η Βασιλεία είναι αήττητη εκτός έδρας σε φάση ομίλων (3-3-0), ωστόσο στα νοκ άουτ δεν έχει νίκη σε 90λεπτο, καθώς απέναντι στη Νις επικράτησε στην παράταση.
  • Οι «βιόλα» έχουν μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια.
  • Το πανόραμα του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Φιορεντίνα – Βασιλεία: Προγνωστικά 11/05/2023

Φιορεντίνα και Βασιλεία τίθενται αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό του Conference League, σε μία αναμέτρηση όπου αναμένεται να δούμε γκολ. Η Βασιλεία σε 12 αγώνες στη διοργάνωση φέτος έχει φέρει Goal/Goal στους 8, ενώ το αντίστοιχο ρεκόρ των «βιόλα» είναι 7/12. Παράλληλα η ιταλική ομάδα έχει 15/15 εντός έδρας παιχνίδια που σκοράρει.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Άλλο ένα σημείο που εξιτάρει λόγω και απόδοσης είναι ο καταλογισμός πέναλτι στο «Artemio Franchi».

KΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ OVER 0.5 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φιορεντίνα – Βασιλεία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Φιορεντίνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2023

Η Φιορεντίνα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο θα παραταχθεί με τον Τερατσιάνο κάτω από τα δοκάρια αντί του απόντα Σιρίγκου, ενώ Άμραμπατ, Ντάνκαν, Μποναβεντούρα θα είναι η τριάδα πίσω από τον Γιόβιτς που θα είναι επιθετική αιχμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τερατσιάνο – Ντόντο, Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Τέρζιτς – Άμραμπατ, Ντάνκαν – Γκονζάλες, Μποναβεντούρα, Σότιλ – Γιόβιτς. 

Βασιλεία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2023

Για τη Βασιλεία του Χάικο Φόγκελ απόντες θα είναι οι Κομάς και Φράι, ενώ ερωτηματικό είναι η κατάσταση των Πελμάρ και Κλαφιόρι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Χιτς – Λανγκ, Κασίμ, Λόπεζ – Εντόι, Τσάκα, Μπέργκερ, Μίλαρ – Μάλες, Αμντουνί – Ζεκίρι.

 

Διαβάστε ακόμα…

westham alkmaar prognostika novibet

Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/05/2023

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ