el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Δανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/11/2022

Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο στάδιο «974» στη Ντόχα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Γαλλία έχει ήδη μία νίκη και θα ψάξει τη δεύτερη κόντρα στη Δανία (26/11, 18:00), ώστε να είναι σχεδόν αδιάφορη στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Οι «μπλε» μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία την αναμέτρηση με την Αυστραλία και μάλιστα με πολύ ωραία εμφάνιση. Η Δανία από την πλευρά της είχε πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην Τυνησία, με την οποία τελικά έμεινε στο 0-0.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί μέσα στους τελευταίους μήνες δύο φορές στο πλαίσιο του Nations League, όπου μάλιστα η Δανία επικράτησε της Γαλλίας δύο φορές, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας!

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Γαλλίας απέναντι στη Δανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Γαλλία – Δανία: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/11/2022

Η Γαλλία έχει πάει στο Κατάρ για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2018 στη Ρωσία. Και η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν η ιδανική αρχή για τους «μπλε».

Το παιχνίδι με την Αυστραλία, μπορεί να μην ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά στη συνέχεια η ισορροπία αποκαταστάθηκε. Η Γαλλία έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 9’ με τον Γκούντγουιν, αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Στο 27’ ο Ραμπιό έκανε το 1-1 και στο 32’ ο Ζιρού πέτυχε το 2-1. Αυτό όμως που έφερε… μαύρα σύννεφα στο στρατόπεδο της Γαλλίας και συγκεκριμένα στον Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν ο τραυματισμός του Λουκά Ερναντέζ.

Ο αριστερός μπακ της Μπάγερν και της Εθνικής Γαλλίας τραυματίστηκε στο γόνατο, στη φάση του γκολ της Αυστραλίας και οι εξετάσεις την επόμενη μέρα έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστού.

france denmark1 26112022 novibet

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γαλλία πάτησε κι άλλο το πόδι στο γκάζι και μέσα σε τρία λεπτά, στο 68’ και στο 71’ πέτυχε ακόμη δύο τέρματα. Αρχικά με τον Εμπαπέ και στη συνέχεια με τον Ζιρού, ο οποίος μάλιστα έπιασε τον Τιερί Ανρί στην πρώτη θέση των σκόρερ της Εθνικής Γαλλίας με 51!

Η Γαλλία θα προσπαθήσει να τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση στο παιχνίδι με τη Δανία, ώστε να είναι έχει το ελάχιστο δυνατό ενδιαφέρον για την τελευταία αγωνιστική. Και να μπορέσει παράλληλα και ο Ντεσάμπ να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς του παίκτες.

Η Δανία θα ήθελε να πηγαίνει στο ματς με τη Γαλλία με διαφορετική ψυχολογία και με διαφορετικό αποτέλεσμα από την πρεμιέρα με την Τυνησία. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε προγραμματίσει ο Κάσπερ Χιούλμαντ.

Ο προπονητής των Σκανδιναβών είδε την ομάδα του να μένει στην ισοπαλία με την Τυνησία σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε ακόμη και να φύγει με κατεβασμένο κεφάλι από το γήπεδο.

france-denmark4 26112022 novibet

Η Τυνησία είχε μερικές πολλές καλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Κάσπερ Σμάιχελ νίκησε σε τετ α τετ τον Τζεμπαλί. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε πάντως στη Δανία, που είχε 2-3 καλές φάσεις με τον Έρικσεν, αλλά και δοκάρι του Κορνέλιους και μάλιστα εξ επαφής.

Τώρα η Δανία θα πρέπει να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό και να θυμηθεί τα δύο παιχνίδια του Nations League. Εκεί κέρδισε εκτός έδρας τη Γαλλία με 2-1 και εντός έδρας με 2-0. Οι παίκτες του Χιούλμαντ το έχουν ξανακάνει σχετικά πρόσφατα, λοιπόν και καλούνται να το πράξουν εκ νέου.

Πάντως οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, κι αυτό κυρίως λόγω της εικόνας, αλλά και της κατάστασης που δείχνει να βρίσκεται η Γαλλία. Αν η Δανία δε νικήσει τη Γαλλία, τότε θα πρέπει να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην Αυστραλία και μάλιστα θα θέλει νίκη με αρκετά γκολ.


Γαλλία – Δανία: Στατιστικά & Προϊστορία 26/11/2022

  • Με δεδομένο ότι και οι δύο αντίπαλοι είναι από ευρωπαϊκό έδαφος, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δώσει αρκετά παιχνίδια μεταξύ τους. Και επίσημα και φιλικά.
  • Συγκεκριμένα έχουν δώσει 16 ματς, εκ των οποίων τα επτά είναι φιλικά και τα εννέα είναι επίσημα.
  • Στα φιλικά, η Γαλλία μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία, ενώ η Δανία έχει μία νίκη. Στα επίσημα, αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων ήταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1908, όπου η Δανία σκόρπισε τη Γαλλία με σκορ 17-1!
  • Συνολικά στα επίσημα παιχνίδια, η Δανία μετράει πέντε νίκες, η Γαλλία τρεις, ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Κοινώς σε σύνολο δεκαέξι αγώνων μέχρι τώρα, έχουν έρθει μόλις δύο ισοπαλίες. Η πρώτη ήταν στο Μουντιάλ του 2018 στον όμιλο με 0-0 και η δεύτερη σε ένα φιλικό το 1976 με 1-1.
  • Με εξαίρεση το 4-1 που ήρθε Over 2,5 κόντρα στην Αυστραλία, η Γαλλία μετρούσε πέντε συνεχόμενα Under 2,5.
  • Τέσσερα στα πέντε Under 2,5 έχει και η Δανία στα τελευταία της παιχνίδια και μάλιστα είναι όλα επίσημα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

france denmark5 26112022 novibet


Γαλλία – Δανία: Προγνωστικά 26/11/2022

Μπορεί στα δύο τελευταία παιχνίδια του Nations League, η Δανία να είχε πάρει ισάριθμες νίκες, ωστόσο τώρα είναι Παγκόσμιο Κύπελλο και η Γαλλία θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική. Οι «μπλε» έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη και εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στους τρεις βαθμούς.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο γκολ. Αυτό το είδαμε και στο παιχνίδι της Γαλλίας που σημείωσε τέσσερα κόντρα στην Αυστραλία, αλλά και στα προηγούμενα της Δανίας. Οι Σκανδιναβοί μπορεί να μη σκόραραν με την Τυνησία, αλλά είχαν πολλές ευκαιρίες και δοκάρι. Αξίζει το Over 2,5.

Η ΑΓΟΡΑ OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Δανία θα κυνηγήσει να βρει δίχτυα για να πάρει αποτέλεσμα και να μείνει ζωντανή στην πρόκριση, αλλά και το γεγονός ότι η Γαλλία είναι το φαβορί και θα έχει τον πρώτο λόγο, ακόμη μία εξαιρετική επιλογή είναι το Goal.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97


Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/11/2022

Ένα πρόβλημα έχει η Γαλλία το οποίο είναι πολύ σημαντικό, καθώς της στερεί ένα βασικό εργαλείο της αμυντικής γραμμής.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Λούκα Ερναντέζ, ο οποίος χτύπησε με την Αυστραλία, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Διαθέσιμος είναι και ο Βαράν, ο οποίος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Αν κάποιος εκ των δύο στόπερ μείνει τελικά εκτός, αυτός λογικά θα είναι ο Κονατέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιορίς – Παβάρ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τ. Ερναντέζ – Τσουαμενί, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Γκριζμάν, Εμπαπέ – Ζιρού.

france denmark2 26112022 novibet


Δανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/11/2022

Ένα αντίστοιχα σοβαρό θέμα τραυματισμού έχει και η Δανία, καθώς ο Τόμας Ντιλέινι χτύπησε στο γόνατο και θα μείνει κι αυτός εκτός για αρκετούς μήνες.

Από εκεί και πέρα, ο Κάσπερ Χιούλμαντ δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεσή του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σμάιχελ – Άντερσεν, Αντρέας Κρίστενσεν, Κιάερ – Ρ. Κρίστενσεν, Χόιμπεργκ, Έρικσεν, Μάελε – Σκοβ Όλσεν, Ντόλμπεργκ, Ντάμσγκαρντ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ