el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Ιρλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/09/2023

Η Γαλλία υποδέχεται την Ιρλανδία (21:45) στο Παρκ ντε Πρενς και θα κυνηγήσει την 5η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Group B των προκριματικών για το Euro 2024.

Οι φιναλίστ του Μουντιάλ στο Κατάρ εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής, αφού έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια τους χωρίς να δεχτούν ούτε ένα γκολ! Έτσι, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έχει αποκτήσει ήδη ισχυρό προβάδισμα για την πρωτιά.

Στην άλλη πλευρά, οι Ιρλανδοί θα προσπαθήσουν να κάνουν ζημιά, γνωρίζοντας πάντως πως το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο, στα όρια του ακατόρθωτου.

Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro στην Γαλλία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ματς Γαλλία – Ιρλανδία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro!


Γαλλία – Ιρλανδία: Παρουσίαση, Ανάλυση 07/09/2023

Έτοιμη για το 5/5 και για ακόμα ένα ξεκάθαρο μήνυμα η Γαλλία. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν υποδέχεται την Ιρλανδία (21:45) και ετοιμάζεται για την 5η νίκη της στα προκριματικά του Euro 2024, που θα την διατηρήσει στην κορυφή και θα την φέρει πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι φιναλίστ του Μουντιάλ έδειξαν τα… δόντια τους κόντρα στο έτερο φαβορί, Ολλανδία, την οποία κέρδισαν με 4-0, ενώ επικράτησαν και της Ελλάδας (1-0), που διεκδικεί επίσης την πρόκριση στο Euro. Με λίγα λόγια, η ομάδα του Ντεσάν μπήκε από νωρίς σε θέση κυρίαρχου και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι η καλύτερη ομάδα του γκρουπ.

Την ίδια εικόνα θέλει να διατηρήσει και στο ματς με την Ιρλανδία, η οποία βρίσκεται πλέον αρκετά πίσω μετά την ήττα από την Εθνική μας ομάδα (2-1). Οι «τρικολόρ» θα παίξουν χωρίς τον Ιμπραχίμα Κονατέ, που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων από τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό, ενώ όλα δείχνουν πως δεν θα παίξει ο Ραντάλ Κόλο Μουανί, ο οποίος αντιμετωπίζει μικρές ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Στην άλλη μεριά, οι Ιρλανδοί γνωρίζουν ότι πρέπει να κυνηγήσουν μία μεγάλη υπέρβαση για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Παρίσι. Ο Στίβεν Κένι καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Ματ Ντόχερτι (τιμωρημένος) και θέλει να δει την ομάδα του να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με την εικόνα που είχε στο ματς με την Ελλάδα.

Βέβαια, η απουσία του εξαιρετικού Έβαν Φέργκιουσουν θα τον δυσκολέψει αρκετά σε αυτό το κομμάτι. Ο 18χρονος φορ, που παίζει ήδη ως βασικός στην Μπράιτον και πρόσφατα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Νιούκαστλ, έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Τα reports στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν πάντως πως ο Φέργκιουσον δέχεται πίεσεις για να αλλάξει Εθνική και να… μετακομίσει στην Αγγλία, όπως ακριβώς έκαναν οι Ντέκλαν Ράις και Τζακ Γκρίλις.

Αυτό θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα για τους Ιρλανδούς, όμως, για την ώρα, ο Φέργκιουσον δεν έχει εκδηλώσει (επίσημα τουλάχιστον) τέτοια διάθεση. Το κενό του στην επίθεση θα καλύψει κατά πάσα πιθανότητα ο δυναμικός Ογκμπένε, ενώ είναι δεδομένο πως ο Κένι θα επιλέξει ξανά σχήμα με τρία στόπερ και ξεκάθαρη αμυντική προσέγγιση.


Γαλλία – Ιρλανδία: Τα ρόστερ 07/09/2023

Γαλλία

Τερματοφύλακες: Αλφόνς Αρεολά, Μάικ Μενιάν, Μπρις Σαμπά

Αμυντικοί: Ζουλ Κουντέ, Μπενζαμίν Παβάρ, Ουίλιαμ Σαλιμπά, Νταγιότ Ουπαμεκάνο, Τεό Ερναντέζ, Λούκας Ερναντέζ, Αξέλ Ντισασί, Ζαν Κλερ Τοντιμπό

Κεντρικοί: Εντουάρντο Καμαβινγκά, Γιουσούφ Φοφανά, Μπουμπακάρ Καμαρά, Αντριέν Ραμπιό, Ορελίν Τσουαμενί

Επιθετικοί: Κίνγκσλεϊ Κομάν, Ουσμάν Ντεμπελέ, Ολιβιέ Ζιρού, Αντουάν Γκριεζμάν, Ραντάλ Κόλο Μουανί, Μάρκους Τουράμ, Κιλιάν Μπαπέ

france ireland prognostika novibet

Ιρλανδία

Τερματοφύλακες: Γκάβιν Μπαζούνου, Καομχίν Κέλεχερ, Μαρκ Τράβερς

Αμυντικοί: Φέστι Εμποζέλε, Έντα Στίβενς, Ράιαν Μάνινγκ, Τζέιμς ΜακΚλίν, Σέιν Ντάφι, Τζον Ίγκαν, Νέιθαν Κόλινς, Ντάρα Ο’Σι, Ντάρα Λένιχαν

Κεντρικοί: Τζός Κάλεν, Τζέισον Μολούμπι, Τζεφ Χέντρικ, Άλαν Μπράουνι, Γουίλ Σμαλμπόουν, Τζέισον Νάιτ, Τζέιμι ΜακΓκραθ

Επιθετικοί: Άνταμ Άιντα, Γουίλ Κιν, Άαρον Κόνολι, Τσιεντόζι Ογκμπένε

*Τιμωρημένος ο Ματ Ντόχερτι, έκτος αποστολής λόγω ενοχλήσεων ο Έβαν Φέργκιουσον.


Γαλλία – Ιρλανδία: Στατιστικά, Προϊστορία 07/09/2023

  • Η Γαλλία είναι αήττητη στην έδρα της σε προκριματικά Euro για έντεκα σερί ματς (8 νίκες, 3 ισοπαλίες).
  • Η Ιρλανδία μετρά τέσσερα σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη. Μάλιστα, έχασε στα τρία από αυτά.
  • Η Γαλλία ξεκίνησε τα προκριματικά με 4/4 νίκες και συνολικό σκορ 9-0.
  • Δύο από τα τρία ματς των Ιρλανδών στα προκριματικά έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων, η Γαλλία κέρδισε 1-0 μετά από γκολ του Παβάρ.
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν εφτά φορές από το 2004 μέχρι σήμερα. Η Γαλλία κέρδισε σε πέντε ματς, η Ιρλανδία έγραψε μία νίκη (στην παράταση το 2009) και μόνο ένα ματς έμεινε στην ισοπαλία.
  • Έξι από τα τελευταία εφτά μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under5 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογική εικόνα στα προκριματικά του Euro 2024.

Γαλλία – Ιρλανδία: Προγνωστικά 07/09/2023

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί. Οι Γάλλοι έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα πρέπει να γίνει… θαύμα για να γκελάρουν και για να καταγραφεί θετικό αποτέλεσμα των Ιρλανδών.

Για το ματς στο Παρκ Ντε Πρανς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet

ΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γαλλία κράτησε το «μηδέν» κόντρα σε Ολλανδία και Ελλάδα, που είναι σαφώς καλύτερες ομάδες από τους Ιρλανδούς και συνολικά διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης. Η Ιρλανδία δεν διαθέτει κάτι σπουδαίο επιθετικά και δύσκολα θα απειλήσει την εστία του Μενιάν.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΖΙΡΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

O Oλιβιέ Ζιρού ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και έδειξε στα παιχνίδια της Serie A πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και μπορεί σίγουρα να σκοράρει κόντρα σε μία άμυνα με μεγάλες αδυναμίες.

france ireland prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γαλλία – Ιρλανδία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γαλλία – Ιρλανδία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/09/2023

Ο Ντεσάν δεν… φημίζεται για τις αλλαγές του και όλα δείχνουν πως θα εμπιστευτεί την «κλασική» ενδεκάδα του. Ο Ντεμπελέ αναμένεται να ξεκινήσει στη θέση του Κομάν και στην άμυνα η απουσία του Κονατέ θα καλυφθεί από τον Παβάρ, που θα… μεταφέρει τον Κουντέ στα στόπερ.

Οι Ιρλανδοί θα κατέβουν το κλασικό τους 3-5-2 και το κενό του τιμωρημένου Ντόχερτι στη δεξιά μεριά θα καλύψει κατά πάσα πιθανότητα ο Ο΄Σέι. Επίσης, ο Ογκμπένε αναμένεται να πάρει θέση στην επίθεση αντί του τραυματία Φέργκιουσον.

Γαλλία (4-2-3-1): Μενιάν – Παβάρ, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Ερνάντες – Τσουαμενί, Καμαβινγκά – Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Εμπαπέ – Ζιρού

Ιρλανδία (3-5-2): Μπαζούνου – Κόλινς, Έγκαν, Λένιχαν – Ο’Σέι, Κάλεν, Μόλαμπι, Σμάλμπουν Ο’Ντόουντα – Ογκμπένε, Άιντα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ