el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φράιμπουργκ – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 16/03/2023

Ματς για γερά νεύρα μας υπόσχονται Φράιμπουργκ και Γιουβέντους στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa League. Το σκορ (1-0) της πρώτης αναμέτρησης υπέρ της «Μεγάλης Κυρίας» μοιάζει εύθραυστο και το 2ο παιχνίδι αναμένεται πιο ανοιχτό.

Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν το ματς ως ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της ιστορίας τους, την ώρα που οι Ιταλοί «καίγονται» για την πρόκριση σκεπτόμενοι και την επόμενη σεζόν.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στους «16» του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Φράιμπουργκ – Γιουβέντους: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/03/2023

Η Φράιμπουργκ στο φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι παίζει με άγνοια κινδύνου και απολαμβάνει το ταξίδι. Οι Γερμανοί εντός έδρα είναι αήττητοι με Καραμπάκ (2-1), Ναντ (2-0) και Ολυμπιακό (1-1).

Στο Τορίνο η Φράιμπουργκ πάλεψε με νύχια και με δόντια για το θετικό αποτέλεσμα και δεν δικαιώθηκα από την αμυντική τακτική που ακολούθησε. Δέχθηκε πίεση και το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό υπέρ των «μπιανκονέρι». Μάλιστα, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ απείλησε ελάχιστα ενώ πέτυχε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε με τη χρήση VAR.

Η Φράιμπουργκ με δεδομένο ότι πλέον κυνηγάει την ανατροπή και παίζει μέσα στην έδρα της θα παίξει σαφώς με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς.

Η γερμανική ομάδα στην Bundesliga πρωταγωνιστεί και μαζί με τις Λειψία και Ουνιόν Βερολίνου ισοβαθμεί στην 3η θέση της βαθμολογίας (13-6-5) με 45 βαθμούς. Την περασμένη Κυριακή νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Χόφενχαϊμ.

Το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν και άπαντες σκέφονται το μεγάλο παιχνίδι με τη Γιουβέντους.

«Είναι κατανοητό ότι η Γιουβέντους είναι το φαβορί. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ανήκει στο Champions League με μεγάλη εμπειρία και σπουδαίους παίκτες. Οπως κάναμε στο πρωτο ματς έτσι και τώρα μέσα στην έδρα μας θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή.

Αυτή τη φορά πρέπει να κεριδίσουμε τις μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και να πάρουμε σωστές αποφάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ελπίζω να καταφέρουμε και να πετύχουμε την υπέρβαση. Όλοι στην ομάδα και στην πόλη ανυπομονούν για το μεγάλο ματς », τόνισε ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ παραμονή της αναμέτρησης.

Η Γιουβέντους αναμφισβήτητα υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρίες και φέτος στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Μάλιστα, ανήκει και στα τοπ 5 των φαβορί για την κατάκτηση του Europa League.

Οι Ιταλοί λόγω της τιμωρίας τους για οικονομικές ατασθαλίες σε μεταγραφές μόνο με θαύμα θα πλασαριστουν στην τετράδα της Serie A που χαρίζει εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League.

Ο Αλέγκρι στο πρώτο ματς είδε την ομάδα του να δημιουργεί αρκετούς κινδύνους στην άμυνα της Φράιμπουργκ, όμως ένα δεύτερο γκολ δεν ήρθε. Η Γιούβε ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα των Ντι Μαρία, Κιέζα, όμως στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες για να δώσουν λύσεις.

Οι Ιταλοί στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν την ίδια δυναμική δεν αδιαφορούν κι αυτό το έδειξαν και στην έδρα της Ναντ στην περασμένη φάση όταν κι επίκράτησαν με σκορ 0-3.

Ο Αλέγκι παραμονή της αναμέτρησης τόνισε: «Κερδίσαμε το πρώτο ματς χωρίς να δεχτούμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό. Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε μια τέτοια διοργάνωση δεν υπάρχει εύκολο ματς. Ο στόχος μας είναι η νίκη και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι διότι η Φράιμπουργκ μέσα στην έδρα της παίζει πιο επιθετικά».

Η Γιουβέντους στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι επικράτησε με 4-2 της Σαμπντόρια και το θετικό ήταν ότι αντέδρασσε εξαιρετικά όταν είδε το υπέρ της 2-0 να γίνεται 2-2. Ο Βλάχοβιτς αστόχησε σε πέναλτι και κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ραμπιό με δύο γκολ.


Φράιμπουργκ – Γιουβέντους: Στατιστικά & Προϊστορία 16/03/2023

  • Στο πρώτο ματς στο Τορίνο η Γιουβέντους κυριάρχησε και αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά της αναμέτρησης. Η ιταλική ομάδα είχε συνολικά 20 σουτ (8 στην εσία) και η Φράιμπουργκ μόλις ένα. Στις κάρτες οι δύο ομαδες έμειναν στην… ισοπαλία, αφού είδαν από δύο κίτρινες.
  • Η Γιουβέντους στα τελευταία 10 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε, αυτό κόντρα στη Ρόμα, ηττήθηκε με σκορ 1-0 στο Ολίμπικο.
  • Η Φράιμπουργκ στα τελευταία 7 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει ηττηθεί μόνο από τη Γιουβέντους και στα συγκεκριμένα ματς μετράει 5 Under και 1 Over.
  • Η Φράιμπουργκ σε 7 ματς στο φετινό Europa League έχει ηττηθεί μόνο από τη Γιουβέντους, αφου στη φάση ολοκλήρωσε αήττητη (4-2-0) με 13-3 γκολ.
  • Ο Γκρέγκοριτς με 3 γκολ σε 6 εμφανίσεις στο Europa League είναι ο πρώτος σκόρερ της Φράιμπουργκ στο φετινό Europa League.
  • 54 φορές έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν η Γιουβέντους γερμανικές ομάδες και μετράει 28 νίκες, 10 ισοπαλίες και 16 ήττες.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Η βαθμολογία της Bundesliga. 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Φράιμπουργκ – Γιουβέντους: Προγνωστικά 16/03/2023

Το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης μας προϊδεάζει για ένα μεγάλο παιχνίδι στη ρεβάνς. Για το παιχνίδι ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Γιουβέντους επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Γιουβέντους υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρίες, ενώ η Φράιμπουργκ παίζει τα ρέστα της σ’ ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της ιστορίας της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Ιταλοί στο πρώτο ματς κυριάρχησαν αι στη ρεβάνς δεν πρόκειται να παίξουν με τη φωτιά.

νικη γιουβεντουσ σε αποδοση 2.35 στη novibet 

Αυτή τη φορά αναμένουμε πιο ανοιχτό παιχνίδι. Η Φράιμπουργκ θα ρισκάρει η Γιούβε θα βρει περισσότερους χώρους στην επίθεση και αξίζει να κοιτάξουμε τις επιλογές στα Combo Bets.

γιουβεντουσ & goal/goal σε αποδοση 5.50 στη novibet 

Σε καταπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Άντριεν Ραμπίο. Ο μέσο της Γιουβέντους πατάει περιοχή και σκοράρει στα τελευταία ματς της Γιούβε και είναι ικανός να συνεχίσει.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΡΑΜΠΙΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50 ΣΤΗ ΝΟVIBET  

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Γιουβέντους έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Φράιμπουργκ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/03/2023

Στο απουσιολογιο του προπονητή της Φράιμπουργκ δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Η συμμετοχή του Λίνχαρτ είναι αμφόβολη και θα κριθεί λίγο πριν το ματς. Ο Κρίστιαν Στράιχ μαζί με ολοκληρο το τεχνικό επιτελείο ένα 24ωρο πριν το ματς επέικτειναν τη συνεργασίας τους. Ο 57χρονος προπονητής βρίσκεται από το 2012 στον πάγκο της ομάδας και συνεχίζει ακάθεκτος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν – Σιλντίλια, Ματίας Γκίντερ, Λίνχαρτ – Κρίστιαν Γκίντερ – Εγκστάιν, Χέφλερ – Ντόαν, Γκρίφο, Χέλερ – Γκρέγκοριτς.

Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/03/2023

Στη Γιουβέντους το απουσιολόγιο περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα, αλλά το ρόστερ έχει βάθος και ο Αλέγκρι αρκετές λύσεις. Εκτός παραμένουν οι Μίλικ, Πογκμπά, Σάντρο. Οι Ντι Μαρία, Κιέζα δεν βρίσκονται σε βαθμό ετοιμότητας για να παίξουν βασικοί. Αμφίβολος είναι και ο Μπονούτσι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσέζνι – Ντανίλο, Ρουγκάνι, Ντανίλο – Λοκατέλι, Ντε Σίλιο  Ραμπιό, Κουντράδο, Κόστιτς – Μιρέτι (Ντι Μαρία), Βλάχοβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ