el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Ολλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/03/2023

Τα προκριματικά του Euro 2024 ξεκινούν με ένα σπουδαίο ντέρμπι: Η Γαλλία υποδέχεται την Ολλανδία (21:45) και ο νικητής θα πάρει από νωρίς προβάδισμα στη μάχη του ομίλου που βρίσκεται και η Εθνική μας ομάδα.

Για τη μεγάλη αναμέτρηση στο «Σταντ ντε Φρανς» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 


Γαλλία: Ανάλυση, Παρουσίαση, Αποστολή 24/03/2023

Στη μία πλευρά χαρά, στην άλλη λύπη. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το Μουντιάλ του Κατάρ για την Εθνική Γαλλίας. Οι «Τρικολόρ» πραγματοποίησαν ακόμα μία εξαιρετική πορεία και έφτασαν μέχρι τον τελικό, όμως οι Λιονέλ Μέσι και Εμιλιάνο Μαρτίνες της στέρησαν την back to back κούπα στο Παγκόσμιο.

Όπως και να έχει όμως, οι Γάλλοι μπορούν να είναι ευχαριστημένοι για την αγωνιστική τους εικόνα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι παρατάχθηκαν με αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Λίγους μήνες μετά, οι «Μπλε» ετοιμάζονται για τα προκριματικά του Euro 2024 σε mood νέας εποχής: Ο εκπληκτικός Κιλιάν Μπαπέ πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αποχώρηση του Ούγκο Γιορίς και ο Ντιντιέ Ντεσάν προχώρησε σε μικρή ανανέωση σε ό,τι αφορά τις επιλογές του.

Για παράδειγμα, οι Τοντιμπό και Τουράμ κλήθηκαν για πρώτη φορά, με τον Μενιάν να αναλαμβάνει τη θέση του νο1 κάτω από τα γκολπόστ. Εκτός δράσης έμειναν οι τραυματίες Φοφανά και Σαλιμπά, που είχαν αρχικά κληθεί.

Τα σημεία αναφοράς δεν άλλαξαν πάντως και ο Ντεσάν θα βασιστεί και σε αυτή τη μάχη στους Μπαπέ, Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ουπαμεκανό, Τ.Ερνάντες και Κουντέ, οι οποίοι αποτελούν το βασικό – και άκρως ποιοτικό – κορμό των Γάλλων.

Αυτοί οι παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα για το πρώτο ματς των προκριματικών του Euro 2024 και το ερωτηματικό αφορά κυρίως την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και τις επιλογές για τα «φτερά» της επίθεσης.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Κουντέ αναμένεται να παίξει ως δεξί μπακ (όπως κάνει και στην Μπαρτσελόνα), ο Κονατέ θα αγωνιστεί στο πλευρό του Ουπαμεκανό στα στόπερ και οι Κομάν, Ντιαμπί, Ζιρού και Τουράμ διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κλασικό 4-3-3 του Ντεσάν.

Η αποστολή της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Μενιάν, Αρεολά, Σαμπά

Αμυντικοί: Τ.Ερνάντες, Κονατέ, Κουντέ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντισασί, Τοντιμπό

Κεντρικοί: Φοφανά, Ραμπιό, Τσουαμενί, Κ.Τουράμ, Βερετού, Καμαβινγκά

Επιθετικοί: Κομάν, Ντιαμπί, Ζιρού, Γκριεζμάν, Κόλο Μουανί, Μ.Τουράμ, Μπαπέ


Ολλανδία: Ανάλυση, Παρουσίαση, Αποστολή 24/03/2023

Λίγες μέρες πριν τον τελικό με τους Γάλλους, η Αργεντινή σταμάτησε και το όνειρο της Ολλανδίας για την κατάκτηση της κούπας. Οι «Οράνιε» δεν ήταν βέβαια ένα από τα μεγάλα φαβορί πριν την έναρξη του τουρνουά, όμως ήταν αρκετά σοβαροί στα παιχνίδια των ομίλων (δύο νίκες, μία ισοπαλία, ένα γκολ παθητικό), καθώς και στο ματς με την ΗΠΑ στη φάση των «16» (3-1).

Οι Ολλανδοί ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά σε αγωνιστικό επίπεδο και στον προημιτελικό με την Αργεντινή, όμως ήταν άτυχοι στα πέναλτι και αποκλείστηκαν σε ένα επεισοδιακό ματς, που είχε μεγάλη ένταση.

Μετά το ταξίδι στο Κατάρ, ο Λουίς Φαν Χάαλ αποχαιρέτησε και ο Ρόναλντ Κούμαν ανέλαβε ξανά την τεχνική ηγεσία των Ολλανδών. Ο άλλοτε προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε την ίδια θέση και την διετία 2018-2020 και τώρα καλείται να οδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του σε μία νέα εποχή, που φυσικά θα περιλαμβάνει και ανανέωση στα πρόσωπα που την απαρτίζουν.

Για παράδειγμα, θεωρείται δεδομένο ότι οι Γάκπο, Σίμονς και Τίμπερ θα έχουν σημαντικό ρόλο στα προσεχή παιχνίδια, μαζί φυσικά με τους έμπειρους Βαν Ντάικ, Ντεπάι, Ντάμφρις και Βέγκχορστ. Στο ίδιο γκρουπ βρίσκεται προφανώς και ο Ντε Γιονγκ, ο οποίος όμως απουσιάζει από τις επιλογές λόγω τραυματισμού.

«Ο Φρένκι έχει μια σειρά από ικανότητες που δεν έχουν πολλοί παίκτες. Αλλά η απουσία του δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε ξαφνικά τα πλάνα μας, αυτό θα ήταν περίεργο», δήλωσε ο Κούμαν, που ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το σύστημα που θα επιλέξει κόντρα στους Γάλλους.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο φυσικά και το κύμα ίωσης που έπληξε την αποστολή των Ολλανδών τις τελευταίες ώρες. Οι Γάκπο, Ντε Λιχτ, Μπότμαν, Φέερμαν και Φερμπρούργκεν αρρώστησαν και δεν ταξίδεψαν καν για το Παρίσι, γεγονός που περιορίζει αρκετά τις επιλογές και τις σκέψεις του Ολλανδού προπονητή για το ντέρμπι.

Η αποστολή των Ολλανδών:

Τερματοφύλακες: Σίλεσεν, Φλέκεν, Σέρπεν

Αμυντικοί: Βαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Ντάμφρις, Χεερτρούιντα, Μαλάσια, Τίμπερ, Ντε Βράι

Κεντρικοί: Μπέρχαους, Ντε Ρουν, Κλάασεν, Τέιλορ, Βίερ, Βαϊνάλντουμ, Σίμονς, Γκράβενμπερχ

Επιθετικοί: Μπρόμπεϊ, Ντεπάι, Βέγκχορστ, Μάλεν


Γαλλία – Ολλανδία: Στατιστικά και Προϊστορία

  • H Ολλανδία κέρδισε στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων με 2-0.
  • Πριν από αυτό το ματς, οι Γάλλοι μετρούσαν πέντε συνεχόμενες νίκες.
  • Δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν με No Goal.
  • Το Over5 γκολ παρατηρήθηκε στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων.
  • Οι Γάλλοι μετρούν τρεις σερί νίκες ως γηπεδούχοι κόντρα στους Ολλανδούς.
  • Πέντε από τα εφτά ματς των Γάλλων στο Μουντιάλ έληξαν με G/G.
  • Τρία από τα πέντε παιχνίδια των Ολλανδών στο Μουντιάλ έληξαν με G/G.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γαλλία – Ολλανδία: Προγνωστικά 24/03/2023

Σπουδαίο ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία για δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET 

Πολλά τα προβλήματα για τους Ολλανδούς, που θα παίξουν χωρίς παίκτες-κλειδιά και εκτός έδρας κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα με χημεία και πλούσιο ταλέντο.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά την κάπως συντηρητική τακτική τους, οι δύο ομάδες έχουν το ταλέντο και την ποιότητα για να σκοράρουν.

ΚΙΛΙΑΝ ΜΠΑΠΕ ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Παίζοντας για πρώτη φορά με την ταμπέλα του αρχηγού, ο φορμαρισμένος Μπαπέ μπορεί να βρει χώρους για να «σκοτώσει» τους Ολλανδούς, που έχουν αρκετές απουσίες στην άμυνα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γαλλία – Ολλανδία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γαλλία: Απουσίες, Ενδεκάδα 24/03/2023

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν συνηθίζει τις μεγάλες αλλαγές και ο κορμός θα μείνει αναλλοίωτος. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τουράμ, Ντιαμπί και Παβάρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Ερνάντες – Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν – Κομάν, Ζιρού, Μπαπέ


Ολλανδία: Απουσίες, Ενδεκάδα 24/03/2023

Πολλά τα προβλήματα για τον Κούμαν. Εκτός δράσης οι τραυματίες Ντε Γιονκ, Μπέργκβαϊν, ο τιμωρημένος Ντάμφρις και οι Ντε Λιχτ, Γάκπο, Μπότμαν, Φέερμαν και Φερμπρούργκεν λόγω ίωσης. Έτσι, η ενδεκάδα θα «χτιστεί» με ερωτηματικά και θα περιλαμβάνει σίγουρα λύσεις ανάγκης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σίλεσεν – Τίμπερ, Βαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ – Μπερχάους, Τέιλορ, Σίμονς – Μάλεν, Βέγκχορστ, Ντεπάι

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ