el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τζένοα – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/10/2023

Η Τζένοα υποδέχεται τη Μίλαν (21:45) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A. Για το σημαντικό παιχνίδι στη Γένοβα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μετά την ευρωπαϊκή μάχη με τη Ντόρτμουντ, η Μίλαν επιστρέφει στην ιταλική πραγματικότητα, με αποστολή στην έδρα της Τζένοα, με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» για την παραμονή στην κορυφή της κατάταξης.

Στην αντίπερα όχθη η Τζένοα αναζητά βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να μην μπει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Γένοβα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Serie A!


Τζένοα – Μίλαν: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/10/2023

Η Μίλαν έμεινε σε δεύτερο συνεχόμενο 0-0 στο Champions League, καθώς μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Νιουκάστλ, είχε το ίδιο αποτέλεσμα και με τη Ντόρτμουντ.

Πλέον η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επιστρέφει στην ιταλική πραγματικότητα με μια εκτός έδρας αποστολή στο «Luigi Ferraris», όπου περιμένει η Τζένοα.

Οι Γενοβέζοι που επέστρεψαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από απουσία μίας σεζόν θέλουν να κάνουν ζημιά στους «ροσονέρι» και να κυνηγήσουν την 3η νίκη τους, που θα τους επιτρέψει να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Οι «ροσονέρι» δεν «βλέπουν» άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης ώστε να παραμείνουν στην κορυφή και να συμπληρώσουν καρέ συνεχόμενων νικών, για να ξεπεράσουν τη βαριά ήττα στο ντέρμπι από την Ίντερ.

Αναμφίβολα η Μίλαν είναι φαβορί στη Γένοβα, ωστόσο θα χρειαστεί προσοχή και συγκέντρωση ώστε να μην χαθούν βαθμοί στην κούρσα για τη μάχη της κορυφής, με δεδομένη ως τώρα την αποτελεσματικότητα εκτός San Siro, με 3/3 «διπλά», με Μπολόνια, Ρόμα και Κάλιαρι.


Τζένοα – Μίλαν: Στατιστικά & Προϊστορία 07/10/2023

  • Η Τζένοα έχει 8 βαθμούς σε 7 αγώνες (2-2-3).
  • Η Μίλαν έχει 18 βαθμούς (6-0-1).
  • Στα τελευταία 10 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες η Τζένοα έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ η Μίλαν μετρά 8 νίκες. Στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους οι «ροσονέρι» επικράτησαν τόσο εντός (2-0), όσο και εκτός (0-3).
  • Η Τζένοα έχει δεχθεί γκολ και στους 8 αγώνες της, ενώ προέρχεται από το 2-2 με την Ουντινέζε.
  • Η Μίλαν μετά τη βαριά ήττα από την Ίντερ (5-1) έχει 5 αγώνες που έχει δεχθεί ένα γκολ, στο 1-3 με την Κάλιαρι.
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Τζένοα – Μίλαν: Προγνωστικά 07/10/2023

Η Μίλαν καλείται να πάρει το «τρίποντο» στη Γένοβα για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με 4/4 εκτός San Siro. Οι «ροσονέρι» είναι φαβορί και ποντάρουμε στο ότι θα το επιβεβαιώσουν.

ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τη Λάτσιο πρωταγωνιστής ήταν ο Λεάο με δύο ασίστ. Τώρα ήρθε η ώρα να σκοράρει.

ΣΚΟΡΕΡ ΛΕΑΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τζένοα – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τζένοα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/10/2023

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο δεν έχει διαθέσιμους τους Στρόουτμαν και Μπαντέλι, ενώ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής έστω ως αλλαγή ο Μεσάιας απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκει.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μαρτίνεθ – Ντραγκούσιν, Μπάνι, Βάθκεθ – Ντε Βίντερ, Θόρσμπι, Φρέντρουπ, Μαλινόφσκι, Ματούρο – Γκούντμουντσον.

Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/10/2023

Η Μίλαν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λόφτους-Τσικ, Κρούνιτς και Μπενασέρ, με το δίδυμο Ζιρού και Λεάο να αποτελούν εκ νέου την αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Μενιάν – Φλορένσι, Τομόρι, Τιαό, Ερνάντες – Μούσα, Αντλί, Ρέιντερς – Πούλισικ, Ζιρού – Λεάο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ