el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γερμανία – Γαλλία: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/09/2023

Το ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία μπορεί να είναι φιλικό ματς προετοιμασίας, όμως μας υπόσχεται νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Την Τρίτη το βράδυ (22:00) στο Ντόρτμουντ οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την τελική φάση του Euro 2024 και οι γηπεδούχοι είναι αναστατωμένοι.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι Γερμανία – Γαλλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

 


Γερμανία – Γαλλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/09/2023

Φιλικό παιχνίδια ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της Ευρώπης που ζεσταίνουν τις μηχανές για την τελική φάση του Euro 2024.

Η Γερμανία με δεδομένο ότι θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Euro το καλοκαίρι του 2024 έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, τα «πάντσερ», αντί να προετοιμάζονται ήρεμα με φιλικά για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός, έχουν αναστατωθεί και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Το Σάββατο η Γερμανία ηττήθηκε εντός έδρα από την Ιαπωνία με σκορ 1-4 και η ομοσπονδία αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον προπονητή Χάνσι Φλικ.

Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν απολύθηκε, αφού η «νασιονάλμανσαφτ» παρουσίασε εικόνα αποσύνθεσης πάνω στο χορτάρι. Μάλιστα, ο Φλικ έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της εθνικής Γερμανίας που απολύεται από τον πάγκο της, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είχαν φύγει με δική τους θέληση.

voeller germany novibet

Ο τεχνικός διεθυντής της Γερμανίας, Ρούντι Φέλερ πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και όπως έγινε γνωστό απέναντι στη Γαλλία θα κάτσει ο ίδιος στον πάγκο.

Οι υποψήφιοι για τη θέση που άφησε ο Χάνσι Φλικ είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Λούις φαν Χααλ, Όλιβερ Γκλάσνερ, ενώ διακαής πόθος όλων είναι ο Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο, ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και η περίπτωσή του έχει αμέτρητες δυσκολίες.

Πάντως, σε γερμανικά ΜΜΕ έχει ήδη ξεκινήσει μεγάλη κουβέντα για τον Ρούντι Φέλερ και άπαντες στέκονται στο γεγονός ότι θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο και να καθοδηγήσει τη Γερμανία στην τελική φάση του Euro. Μένει να φανεί αν θα ισχύσει το ρητό «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Η Γαλλία την Πέμπτη το βράδυ νίκησε με 2-0 την Ιρλανδία στο Παρίσι και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Οι τρικολόρ με σκόρερ τους Τσουαμένί και Τουράμ έκαναν το 5/5 στον 2ο όμιλο των προκριματικών και στα συγκεκριμένα ματς δεν έχουν δεχθεί γκολ (11-0).

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ του και απέναντι στη Γερμανία θα ανακατέψει την τράπουλα με στόχο να κάνει τις απαραίτητες δοκιμες. Στο πρόσφατο ματς με την Ιρλανδία έχασε με τραυματισμό τον Ζιρού. Ο Κόλο Μουανί αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού είναι πανέτοιμος.

«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και προερχόμαστε από μεγάλη νίκη με την Ιρλανδία. Απέναντι στη Γερμανία θα κάνουμε κάποιες αλλαγές με στόχο να δω τον βαθμό ετοιμότητας αρκετών ποδοσφαιριστών σ’ ένα μεγάλο ματς», τόνισε ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.


Γερμανία – Γαλλία: Στατιστικά, Προϊστορία 12/09/2023

  • Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια Γαλλία στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 με 11-0 γκολ. Η τελευταία ήττα των Γάλλων ήταν στον τελικό του Μουντιάλ από την Αργεντινή στα πέναλτι.
  • Η Γερμανία απογοητεύει επιθετικά και άπαντες ψάχνουν λύση στο πρόβλημα με το κλασικό 9αρι. Τα πάντσε στα τελευταία τρία φιλικά με Πολωνία (0-1), Κολομβία (0-2) και Ιαπωνία (1-4) μετράνει ισάριθμε ήττες κι έχουν σκοράρει μόλις ένα γκολ!
  •  32 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Γερμανία και Γαλλία. Τα πάντσερ μετρούν 10 νίκες (6 εντός, 4 εκτός) και οι τρικολόρ 15 (5 εκτός, 10 εντος), ενώ 7 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Η Γαλλία στα τελευταία έξι παιχνίδια απέναντι στη Γερμανία μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ τελευταία φορά ηττήθηκε από την «νασιονάλμανσαφτ» στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2014.
  • Τα 4 από τα 6 τελευταία ματς ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία έχουν λήξει Under.
  • Η βαθμολογία στο Β’ όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γερμανία – Γαλλία: Προγνωστικά 12/09/2023

Σπουδαίο φιλικό ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία. Για το παιχνίδια στο Ντόρτμουντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet!

Οι Γερμανοί αναζητούν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να βγουν από την αγωνιστική κρίση. Ο προπονητής Χάνσι Φλικ αποτελεί παρελθόν και οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να βγάλουν την «μάνσαφτ» από το αδιέξοδο. Η θέληση υπάρχει το θέμα είναι αν μπορούν, αφού τα πάντσερ δεν έχουν πλέον το εύκολο γκολ και στην κορυφή της επίθεσης γίνονται πειραματισμοί, ενώ απεναντί τους υπάρχει η πανίσχυρη Γαλλία.

1-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45

Η Γαλλία θα κάνει αρκετές αλλαγές στο φιλικό με τη Γερμανία. Τα πάντσερ μετά τη βαριά ηττα από την Ιαπωνία θα προσέξουν περισσότερο την άμυνά τους.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 

Ενα από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες είναι ο Λερόι Σανέ. Ο εξτρέμ της Μπάγερν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο πατατράκ με την Ιαπωνία βρήκε δίχτυα. Είναι ικανός να συνεχίσει απέναντι στους Γάλλους.

ανυτιμε σκορερ σανε σε αποδοση 4.00


Γερμανία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/09/2023

Οι Γερμανοί βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Χάνσι Φλικ και στον πάγκο θα κάτσει ο τενχικός διευθυντής, Ρούτνι Φέλερ.

Ο στόπερ Νίκλας Σίλε είναι αμφίβολος για οικογενειακούς λόγους, ενω στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Νόιερ, Μουσιάλα, Βέρνερ, Γκορέτσκα, Ρόις και Φίλκρουγκ. Στην κουρφή της επίθεσης ίσως παίξει ο Τόμας Μίλερ, αφού ο Χάβερτς ήταν απογοητευτικός με την Ιαπωνία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τερ Στέγκεν – Χένριχς, Τίαου, Ρίντιγκερ, Γκόσενς – Κίμιχ, Γκίντογαν – Σανέ, Χάβερτς, Μπράντ – Μίλερ.

Γαλλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/09/2023

Νοκ άουτ από τους Γάλλους τέθηκε ο επιθετικός Ολιβιέ Ζιρού, ενώ τραυματίες είναι οι Νκουνκου, Κιμπέμπε και Μεντί. Πάντως, ο Ντεσάμπ έχει λύσεις για να καλύψει τα κενά και πανανήγγειλε ροτέισον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τεο – Καμαβινγκά, Ραμπιό – Γκριεζμάν, Κομάν, Μπαπέ – Μουανί (Τουράμ).


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα  

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ