el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/04/2023

Την ώρα που η πορεία τους στο πρωτάθλημα δεν περιλαμβάνει… χαμόγελα, Γιουβέντους και Ίντερ έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι μεγάλοι ημιτελικοί ξεκινούν από το «Allianz Stadium» (22:00) και η πρώτη «μάχη» ανάμεσα στους δύο περσινούς φιναλίστ αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Για το σπουδαίο ματς στο Τορίνο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet o πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ιταλίας!

 


Γιουβέντους: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/04/2023

Μετά από πολύ καιρό και μετά από ένα μεγάλο διάστημα με αρνητικά αποτελέσματα και κακή αγωνιστική εικόνα, τα χαμόγελα επέστρεψαν στα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι… θυμήθηκε την ταυτότητά της, βελτιώθηκε αισθητά στην άμυνά της και πλέον μετρά πέντε σερί νίκες σε Serie A και Europa League, κερδίζοντας τις Φράιμπουργκ (1-0, 2-0), Σαμπντόρια (4-2), Ίντερ (1-0) και Βερόνα (1-0).

Σε αυτό το διάστημα, η Γιουβέντους δέχτηκε γκολ σε ένα μόλις ματς και βρίσκεται σίγουρα σε αγωνιστική άνοδο, όμως στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω. Για την ακρίβεια, η «Μεγάλη Κυρία» είναι 7η αυτή την στιγμή με 44 βαθμούς, στο -4 από την 6η Αταλάντα (48β.) και στο -6 από την 4η Ίντερ (50β.).

Εννοείται πως πιθανή απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς θα είναι καταστροφική σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο για την Γιουβέντους, όμως δεν υπάρχει… χρόνος για αποκλειστικό focus στη Serie A, αφού στο «κάδρο» βρίσκεται ο στόχος του Κυπέλλου και, φυσικά, η μάχη στο Europa League.

Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους θα παίξει με την Σπόρτινγκ στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως τώρα προέχει η μεγάλη μάχη με την Ίντερ, που σίγουρα περιλαμβάνει και εκδικητικό χαρακτήρα: Μην ξεχνάμε ότι πέρσι οι δύο ομάδες έπαιξαν στον τελικό και η Γιούβε ηττήθηκε με 4-2 στην παράταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέγκρι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος παραμένει στα «πιτς» και θεωρείται απίθανο να προλάβει τον πρώτο  ημιτελικό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι επίσης οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Φεντερίκο Κιέζα.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος θα προτιμήσει σύστημα με τρεις αμυντικούς και τον Ντι Μαρία πίσω από τον Βλάχοβιτς σε ρόλο δεκαριού.


Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/04/2023

Το κλίμα στην Ίντερ «ντύνεται» μόνο με μία λέξη: Γκρίνια. Η κάκιστη αγωνιστική εικόνα του τελευταίου διαστήματος δημιούργησε καθεστώς έντονης κριτικής γύρω από τον Σιμόνε Ιντζάγκι, που έστειλε μήνυμα με… αυτογνωσία μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα (0-1):

«Αυτό που κάνουμε δεν είναι αρκετό. Η ήττα μας πόνεσε πολύ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, πρέπει να δουλέψουμε όλοι περισσότερο. Φυσικά αυτό αφορά και μένα». 

Η Ίντερ έχασε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη Serie A (από Μπολόνια, Σπέτσια, Φιορεντίνα) και έμεινε στο μηδέν επιθετικά σε τρεις σερί αναμετρήσεις. Η μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League – όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα – είναι το μοναδικό καλό νέο σε αυτό το διάστημα, όμως, όπως είναι προφανές, η πτώση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος επισκιάζει τα πάντα.

Η ομάδα του Ιντζάγκι έμεινε στους 50 βαθμούς και στο -5 από τη δεύτερη Λάτσιο (55β.), ενώ πλέον ισοβαθμεί με την 5η Ρόμα. Λίγο πιο πίσω βρίσκεται η Αταλάντα (48β.) και γίνεται κατανοητό ότι η Ίντερ θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη για την έξοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Την ίδια ώρα, ο στόχος του Κυπέλλου είναι σίγουρα σημαντικός και οι «Νερατζούρι» θα κυνηγήσουν το Back to Back, αφού πέρσι η Ίντερ κατέκτησε την κούπα στη διοργάνωση μετά το 4-2 επί της Γιουβέντους στον τελικό.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιντζάγκι έχει θέσει σίγουρα εκτός πλάνων τους τραυματίες Μίλαν Σκρίνιαρ, Χακάν Τσαλχάνογλου, Φεντερίκο Ντιμάρκο και είναι δεδομένο πως θα αφήσει στον πάγκο τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος ήταν ξανά απογοητευτικός στο ματς με τη Φιορεντίνα.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μκιταριάν, Γκόσενς, Τζέκο και Μαρτίνες.


Γιουβέντους – Ίντερ: Στατιστικά, Προϊστορία 04/04/2023

  • Η Γιουβέντους κέρδισε και στα δύο φετινά παιχνίδια της με την Ίντερ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, το έκανε χωρίς να δεχτεί γκολ (2-0, 1-0).
  • Νωρίτερα είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες της Ίντερ, εκ των οποίων η μία στον περσινό τελικό του Κυπέλλου.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς των δύο ομάδων έληξαν με No Goal.
  • Η Ίντερ μετρά τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, τρεις σερί αναμετρήσεις χωρίς να σκοράρει και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
  • Η Γιουβέντους μετρά πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει δεχτεί γκολ μόλις σε ένα από αυτά τα παιχνίδια.
  • Εφτά από τα οκτώ τελευταία ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Γιουβέντους έληξαν Under 2,5 γκολ και No Goal.
  • Η βαθμολογία στη Serie A.
  • H εικόνα στο Κύπελλο Ιταλίας.
  • Μάθε τα πάντα για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά 04/04/2023

Σπουδαίο ματς στο «Allianz Stadium» ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παίξουν τα… ρέστα τους για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Για το μεγάλο ημιτελικό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΑΣΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γιουβέντους βρίσκεται σίγουρα σε καλύτερο αγωνιστικό «φεγγάρι», παίζει στην έδρα της και μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ NOVIBET

Καμία από τις δύο δεν θέλει να ρισκάρει από νωρίς, οπότε περιμένουμε ένα συντηρητικό ματς, τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι του.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Ίντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/04/2023

Η απουσία του Πογκμπά είναι μόνιμη, οι Μπονούτσι – Κιέζα είναι off το τελευταίο διάστημα και ο Αλέγκρι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα. Θέση στην τριάδα της άμυνας διεκδικεί και ο Άλεξ Σάντρο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι – Ντε Σίλιο, Μιρέτι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς


Ίντερ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/04/2023

Σημαντικές οι απουσίες  των βασικών Σκρίνιαρ, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο, όμως ο Ιντζάγκι έχει λύσεις για να τις καλύψει. Σίγουρα επιστρέφουν οι Τζέκο – Μαρτίνες στην επίθεση, με τον Λουκάκου να μένει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα –  Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μκιταριάν, Γκόσενς -Τζέκο, Μαρτίνες.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ