el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους – Ναντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 16/02/2023

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Ναντ στο Τορίνο (22:00), στον πρώτο αγώνα των Playoffs του Europa League! Για τη μεγάλη αναμέτρηση στο «Juventus Stadium» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα των Playoffs στο Europa League έφτασε, με Γιουβέντους και Ναντ να διεκδικούν έναν εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, μέσω της οποίας αναζητούν ευρωπαϊκή διέξοδο.

Εντός συνόρων τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για αμφότερες και ειδικά για την «Γηραιά Κυρία» που βλέπει το Europa League ως μονόδρομο ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα σεζόν.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στο Τορίνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!


Γιουβέντους – Ναντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/02/2023

Τα πράγματα είναι απλά για την Γιουβέντους. Η σεζόν εξελίσσεται σε… καταστροφή για τους «μπιανκονέρι», που αρχικά απέτυχαν να διεκδικήσουν κάτι καλό στον όμιλο του Champions League και στη συνέχεια επήλθε η βαριά τιμωρία αφαίρεσης 15 βαθμών από τη βαθμολογία της Serie A.

Έπειτα από αυτή την καταστροφική εξέλιξη, η ομάδα του Τορίνου είναι απίθανο να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος και μπορεί να κάνει μόνο μέσω του Coppa Italia (σ.σ. έχει προκριθεί στα ημιτελικά).

Ειδικότερα για το Champions League ο… μονόδρομος είναι μέσω του Europa League και μόνο εφόσον κατακτήσει το τρόπαιο!

Με αυτά τα δεδομένα οι αναμετρήσεις με τη Ναντ για τα Playoffs είναι «τελικοί»… επιβίωσης για τη «Γιούβε», που βρίσκεται ενώπιον του χειρότερου δυνατού σεναρίου, που είναι η απουσία της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν!

Η Κυπελλούχος Γαλλίας, που επέστρεψε φέτος στην Ευρώπη έπειτα από 21 χρόνια απουσίας, από την πλευρά της βλέπει αυτές τις αναμετρήσεις ως ευκαιρία συνέχειας της ευρωπαϊκής της πορείας.

Στη Ligue 1 η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ είναι στο δεύτερο μισό της κατάταξης, δίχως ευρωπαϊκές βλέψεις, αλλά και δίχως να κινδυνεύει με υποβιβασμό, στοχεύοντας σε… ζημιά εις βάρος της Γιουβέντους.


Γιουβέντους – Ναντ: Στατιστικά & Προϊστορία 16/02/2023

  • Η Γιουβέντους βρίσκεται στην 9η θέση της Serie A (29 βαθμοί – εξαιτίας της τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών).
  • Η Ναντ βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης στην Ligue 1 (28 βαθμοί).
  • Η Γιουβέντους κατέγραψε φέτος τη χειρότερη παρουσία της ιστορίας της στους ομίλους του Champions League. Μάζεψε μόλις 3 βαθμούς στον Η’ όμιλο, αλλά πήρε την 3η θέση στη διαφορά τερμάτων από την Μακάμπι Χάιφα για να συνεχίσει στο Europa League.
  • Η Ναντ κληρώθηκε στον Ζ’ όμιλο του Europa League και αντιμετώπισε μεταξύ άλλων τον Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησε σε Γαλλία (2-1) και «Καραϊσκάκη» (0-2). Συγκέντρωσε 9 βαθμούς και ως 2η του ομίλου πήρε το εισιτήριο για τα Playoffs της διοργάνωσης.
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα ημιτελικά του Champions League το 1996, όπου η «Γηραιά Κυρία» πήρε την πρόκριση με νίκη στο Τορίνο (2-0) και ήττα στη Γαλλία (3-2). Στη συνέχεια νίκησε στον τελικό τον Άγιαξ, ο οποίος αντίστοιχα είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στον έτερο ημιτελικό.
  • Η πορεία εκείνης της σεζόν αποτελεί την κορυφαία στην ιστορία της γαλλικής ομάδας, που έχει φτάσει σε ημιτελικό και στο Κύπελλο Κυπελλούχων (1980), ενώ στο Κύπελλο UEFA/Europa League έχει φτάσει ως τα προημιτελικά (1986, 1995).
  • Η Γιουβέντους ανάμεσα στα 11 διεθνή τρόπαια που έχει στη συλλογή της, έχει κατακτήσει 3 φορές το Κύπελλο UEFA, με τελευταίο θρίαμβο το 1993.
  • Σε 28 αγώνες κόντρα σε γαλλικές ομάδες, η Γιουβέντους έχει 17 νίκες, 3 ισοπαλίες, 8 ήττες.
  • Σε 10 αγώνες κόντρα σε ιταλικές ομάδες, η Ναντ μετρά αντίστοιχα 4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες.
  • Στους 6 αγώνες στο πλαίσιο του ομίλου, η Ναντ μέτρησε 3 ήττες (2 εκτός, 1 εντός), στις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει (0-9). Εκτός έδρας σκόραρε μόνο στο «Καραϊσκάκη».
  • Στους 6 αγώνες που έδωσε η «Γιούβε» στον όμιλο του Champions League είδαμε G/G στους 5, με μόνη εξαίρεση την ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα (2-0), που ήταν αντίστοιχα και το μοναδικό under.

 


Γιουβέντους – Ναντ: Προγνωστικά 16/02/2023

Η Γιουβέντους τόσο στο ζευγάρι και ειδικότερα στην έδρα της έχει το πάνω χέρι κόντρα στη Ναντ και μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Δεδομένης της αδυναμίας των Γάλλων να σκοράρουν εκτός έδρας, η «Γηραιά Κυρία» μπορεί να επικρατήσει δίχως να δεχθεί γκολ.

ΝΙΚΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ & ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Αντίστοιχα, οι γηπεδούχοι έχουν τα φόντα να πάρουν τη νίκη, σκοράροντας από το πρώτο ημίχρονο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ 1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γιουβέντους-Ναντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


benfica juventus4 novibet

Γιουβέντους: Απουσίες & Ενδεκάδα 16/02/2023

Πογκμπά και Μίλικ είναι δύο… μακροχρόνιες απουσίες για την Γιουβέντους, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Μιρέτι, Μπονούτσι και Ζόρζε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Κουαδράδο, Φατζιόλο, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Κιέζα, Βλάχοβιτς

Ναντ: Απουσίες & Ενδεκάδα 16/02/2023

Ο επιθετικός Ιγκνάτιους Γκαναγκό θα απουσιάσει από την αναμέτρηση καθώς βιώνει τραγωδία με τον χαμό της 5χρονης κόρης του, ενώ εκτός πλάνων για τον Κομπουαρέ είναι επίσης Σιμόν και Μερλίν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λαφόντ, Τσεντονζέ, Βίκτορ, Καστελέτο, Τραορέ, Τζιρότο, Σισοκό, Γκεσάν, Μολέ, Μπλας, Μοχάμεντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ