el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γιβραλτάρ – Ελλάδα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/03/2023

Η Εθνική Ομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 με αποστολή στο Γιβραλτάρ (21:45). Για τη «γαλανόλευκη» πρεμιέρα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Ελλάδα αρχίζει το ταξίδι με τελικό προορισμό την τελική φάση του Euro 2024. Πρώτος σταθμός το Φάρο της Πορτογαλίας, όπου η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου της προκριματικής φάσης.

Θεωρητικά πρόκειται για το πιο εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι του ομίλου που περιλαμβάνει ακόμα Γαλλία, Ολλανδία και Ιρλανδία, με τον μεγάλο και συνάμα δύσκολο στόχο της Εθνικής να είναι μία εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα γήπεδα της Γερμανίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet η πρεμιέρα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2024 γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 


Γιβραλτάρ – Ελλάδα: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/03/2023

Νέα αρχή, νέα περιπέτεια για την Ελλάδα, η οποία κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2024.

Έχοντας κληρωθεί σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, μαζί με την φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαλλία και την Ολλανδία, η Εθνική Ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ γνωρίζει πως έχει… αδύνατη αποστολή όσον αφορά τον στόχο των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγούν απευθείας στην τελική φάση της Γερμανίας.

Ωστόσο από εκεί και πέρα οφείλει να κάνει το αυτονόητο στην πρεμιέρα της και να νικήσει το Γιβραλτάρ, κόντρα στον αντικειμενικά πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου, που κατέχει τη θέση Νο200 στην παγκόσμια κατάταξη και μόλις 1.99 εκατομμύρια ευρώ συνολική χρηματιστηριακή αξία των διεθνών της, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Η «γαλανόλευκη» δοκιμάζεται στο Φάρο της Πορτογαλίας απέναντι στην εθνική ομάδα του μικρού κράτους στα νότια της Ισπανίας, των μόλις 34.000 κατοίκων και έκτασης 6.8 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Η ομάδα του Ουρουγουανού Χούλιο Θέσαρ Ρίμπας, που καθοδηγεί το Γιβραλτάρ από το 2018 προφανώς δεν βρίθει ποιότητας και εμπειρίας και αναζητά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της ιστορίας του σε αγώνα προκριματικών Euro, με την Ελλάδα φυσικά να θέλει να αποφύγει οποιοδήποτε στραβοπάτημα, σε έναν αγώνα που είναι το απόλυτο φαβορί.

 


 Γιβραλτάρ – Ελλάδα: Στατιστικά & Προϊστορία 24/03/2023

  • Ελλάδα και Γιβραλτάρ βρίσκονται στον Β’ όμιλο των προκριματικών μαζί με Γαλλία, Ολλανδία και Ιρλανδία.
  • Μόνο το Σαν Μαρίνο έχει μικρότερο πληθυσμό σε σχέση με το Γιβραλτάρ, εκ των χωρών-μελών της UEFA.
  • Το Γιβραλτάρ προέρχεται από δύο σερί νίκες, καθώς έκλεισε το 2022 με νίκες απέναντι σε Λιχτενστάιν (2-0) και Ανδόρα (1-0).
  • Ανάμεσα στους παίκτες του Γιβραλτάρ που έχουν κληθεί στην αποστολή για τους αγώνες με Ελλάδα και Ολλανδία, μόλις 4 αγωνίζονται εκτός χώρας. Πρόκειται για τον Νίκολας Πότσο (Κάντιθ), Τιάι Ντε Μπαρ (Γουίκομπ), Ρις Στάιτς (Μάτλοκ Τάουν) και Νιλς Χάρτμαν (Λούγκμπορο Στιούντεντς).
  • Η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει ξανά το Γιβραλτάρ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με δύο νίκες, 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και 1-4 στο Γιβραλτάρ.
  • Το γήπεδο «Estadio do Algarve» όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ξυπνά μνήμες… 2004 για την Εθνική μας, καθώς εκεί είχε αντιμετωπίσει τη Ρωσία στον τελευταίο αγώνα του ομίλου του Euro της Πορτογαλίας, όπου παρά την ήττα (2-1) προκρίθηκε στα προημιτελικά.
  • Οι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου δίνουν απευθείας εισιτήριο στην τελική φάση. Σε άλλη περίπτωση η Ελλάδα θα έχει άλλη μια ευκαιρία λόγω της πρωτιάς που πήρε στον όμιλο του τελευταίου Nations League, σε διαδικασία μπαράζ δύο αγώνων (ημιτελικός και τελικός).
  • Η Ελλάδα βρίσκεται στην 50η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA, ενώ το Γιβραλτάρ στη θέση Νο200.
  • Παρότι η ομοσπονδία του Γιβραλτάρ έχει ιδρυθεί το 1923, το πρώτο επίσημο διεθνές παιχνίδι της εθνικής της χώρας, φιλικού χαρακτήρα διεξήχθη στις 19/11/2013 με τη Σλοβακία (0-0).
  • Η πρώτη παρουσία του Γιβραλτάρ σε προκριματική φάση διοργάνωσης της UEFA ήταν για το Euro 2016, όπου δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμό, ενώ δέχθηκε 56 γκολ στους 10 αγώνες των προκριματικών, σπάζοντας το αρνητικό ρεκόρ του Σαν Μαρίνο.
  • Στα προκριματικά του Euro 2020 τερμάτισε επίσης χωρίς βαθμό σε 8 αγώνες, με τέρματα 3-31.
  • Η Ελλάδα στα προκριματικά του Euro 2020 τερμάτισε 3η στον όμιλό της, με απολογισμό 4-2-4, πίσω από Ιταλία και Φινλανδία.
  • Οι όμιλοι των προκριματικών του Euro 2024
  • To πρόγραμμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Γιβραλτάρ – Ελλάδα: Προγνωστικά 24/03/2023

Η Ελλάδα αρχίζει με ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στο Γιβραλτάρ και εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή δε θα αντιμετωπίσει κάποιο προβλήματα.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 ΣΤΗ NOVIBET

Στην αγορά των σκόρερς, η ομάδα του Πογέτ μπορεί να βρει γκολ από αρκετούς παίκτες, ωστόσο αυτός που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ο Κώστας Φορτούνης, που κλήθηκε έπειτα από δύο χρόνια και είναι φορμαρισμένος.

ΣΚΟΡΕΡ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιβραλτάρ – Ελλάδα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή.

 

greece kosovo9 novibet


Γιβραλτάρ: Αποστολή & Ενδεκάδα 24/03/2023

Το Γιβραλτάρ θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα από την Ελλάδα, με την αποστολή να είναι σχεδόν ίδια με αυτή που είχε πάρει ο Ρίμπας στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τον περασμένο Νοέμβριο, με εξαίρεση τον τραυματία Άνσλεϊ, του οποίου τη θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Πότσο.

Αναλυτικά η αποστολή του Γιβραλτάρ:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ, Μπάντα, Χάνκινς.

Αμυντικοί: Ρ. Τσιπολίνα (αρχηγός), Τ. Τσιπολίνα, Σέρτζαντ, Ολιβέρο, Μουέλχι, Μπρίτο, Τζόλεϊ, Λόπες, Σάντος, Χάρτμαν.

Μέσοι: Γουόκερ, Ερνάντεθ, Τορίγια, Ρόναν, Βαλαρίνο, Μπαντρ, Πότσο, Ελ Χμίντι.

Επιθετικοί: Κασκιάρο, Στάιτς, Ντε Μπαρ, Κουμπς, Γιομ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Κόλινγκ – Σέρτζαντ, Λόπες, Ρ. Τσιπολίνα, Ολιβέρο – Ερνάντεθ, Πότσο, Τορίγια – Γουόκερ, Ντε Μπαρ – Κασκιάρο.

 


Ελλάδα: Αποστολή & Ενδεκάδα 24/03/2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει της πρεμιέρας στα προκριματικά και του φιλικού με τη Λιθουανία που ακολουθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάλεσε για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια τον Κώστα Φορτούνη, έχρισε διεθνή για πρώτη φορά τον Κωνσταντέλια, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αναλυτικά η αποστολή της Ελλάδας:

Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος.

Αμυντικοί: Τζαβέλλας, Τζορτζ, Γιαννούλης, Ρότα, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος.

Μέσοι: Μπακασέτας (αρχηγός), Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Φορτούνης, Κωνσταντέλιας, Πέλκας.

Επιθετικοί: Λημνιός, Μασούρας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Χατζηγιοβάνης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Μπακασέτας, Σιώπης, Μάνταλος – Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ