el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/11/2022

To ντέρμπι των «Borussia» Νο 111 ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην 15η αγωνιστική της Bundesliga, η οποία είναι και η τελευταία λίγο πριν οι παίκτες ενταχθούν στις εθνικές τους ομάδες για το Μουντιάλ.

Υπάρχει κούραση και στις δυο πλευρές, αφού πρόκειται για το 3ο ματς σε διάστημα 7 ημερών και ανεξάρτητα από την αντιπαλότητα των δύο πλευρών οι ομάδες διψούν για το «τρίποντο».

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga! 


Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/11/2022

Παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τη δεδομένο χρονική στιγμή της χωρίζουν 6 βαθμούς.

Η Γκλάντμπαχ φιλοδοξεί με μια νίκη να γλυκάνει τους φιλάθλους της και παράλληλα να οδηγηθεί στη διακοπή για το Μουντιάλ απομακρύνοντας την «γκρίνια». Αυτή εκτοξεύθηκε στα ύψη μετά την ήττα (2-1) στην έδρα της Μπόχουμ, αφού η Γκλάντμπαχ έπεσε στην 9η θέση της βαθμολογίας κι έχει συγκεντρώσει μόλις 19 βαθμούς (5-4-5).

Ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε δέχεται κριτική, αφού η ομάδα του αν εξαιρέσουμε τη νίκη με 3-1 επί της Στουτγκάρδης στα υπόλοιπα παιχνίδια παρουσίασε απογοητευτική εικόνα στην άμυνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γκλάντμπαχ στις 18/10 αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Ντάρμσταντ και δεν μπορεί να συνέρθει από το σοκ!

Παραμονή του ντέρμπι ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε, τόνισε: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και σε τέτοια ματς παίζει μεγάλο ρόλο το πάθος των παικτών για τη νίκη. Υπάρχει κούραση από τα διαδοχικά ματς, όμως όλοι θέλουμε τη νίκη απέναντι στην Ντόρτμουντ και όταν μπούμε στο γήπεδο θα ξεχάσουμε τα πάντα».

Στην Ντόρτμουντ το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και χάλασε μετά την αναπάντεχη ήττα εκτός έδρας ήττα από την Βόλφσμπουργκ. Στο συγκεκριμένο ματς οι «κίτρινοι» πλήρωσαν την αστοχία τους στην τελική προσπάθεια σ’ ένα ματς που στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης είχαν τον απόλυτο έλεγχο.

Άπαντες θέλουν να απαντήσουν με νίκη στο ντέρμπι, προκειμένου οι «κίτρινοι» να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα βρίσκονται στο -6 από την πρώτη θέση και στο -1 από την τετράδα.

Ο Τέρζιτς μίλησε για το ντέρμπι, αλλά και την ήττα από τη Βόλφσμουργκ: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει το ντέρμπι των Μπορούσια και περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν την κατάλλη αντίδραση σ’ ένα μεγάλο ματς. Με τη Βόλφσμπουργκ πολλά πράγματα πήγαν στραβά και κάναμε αρκετά λάθη που τα πληρώσαμε ακριβά».


Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Στατιστικά & Προϊστορία 11/11/2022

  • Η Γκλάντμπαχ νίκησε εντός έδρας την Ντόρτμουντ πέρσι και πρόπερσι για το πρωτάθλημα. Από το 1970/71 έχει να τη νικήσει τρεις σερί φορές!
  • Στα 16 τελευταία μεταξύ τους, εκτός από τις δύο νίκες που προαναφέρθηκαν, στα άλλα 14 ματς κέρδισε η Ντόρτμουντ!
  • Η Γκλάντμπαχ παρουσιάζει τάση στα Goal/Goal, αφού δέχθηκε και έβαλε γκολ και στα 8 τελευταία της ματς.
  • Η πιτσιρικαρία της Ντόρτμουντ κάνει (σχεδόν) τα πάντα στην επίθεση, αφού έχει πετύχει τα 12 από τα 23 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Μουκόκο (6 γκολ), Μπέλινγκχαμ (3), Ρέινα (2), Γκίτενς (1) είναι όλοι κάτω από 20 ετών.
  • Ο Μάρκο Ρόις σε 15 ντέρμπι κόντρα στην Γκλάντμπαχ έχει πετύχει 11 γκολ. Μάλιστα, στην τελευταία αναμέτρηση (6-0) ο αρχηγός της Ντόρτμουντ σκόραρες δις και μοίρασε 3 ασίστ. Με βάση τα παραπάνω νούμερα καταλαβαίνει κανείς την κομβική απουσία του Ρόις από το ντέρμπι. Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ λόγω του τραυματισμού του θα χάσει και το Μουντιάλ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Bundesliga.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά 11/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τη μεγάλη γκάμα που προσφέρει η Novibet για το ντέρμπι των «Borussia».

Η εικόνα της Γκλάντμπαχ είναι αλλοπρόσαλλή και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Οι γηπεδούχοι αμυντικά μπάζουν νερά και η Ντόρτμουντ διαθέτει την ποιότητα για να συνεχίσει τη θετική παράδοση.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Οι αγορές στα Combo Bets και αποδόσεις είναι δελεαστικές και σ’ ένα παραδοσιακό ντέρμπι αναμένουμε γρήγορο ρυθμό και γκολ.

GOAL/GOAL & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Ο 17χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ, Γιουσούφα Μουκόκο βρίσκεται σε φόρμα και φέτος έχει πετύχει 6 γκολ σε 13 συμμετοχές. Ο νεοαρός φορ έχει ψυχολογία, αφού συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή της Γερμανία για το Μουντιάλ. Θα τον εμπιστευτούμε…

ΜΟΥΚΟΚΟ ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62   


Γκλάντμπαχ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/11/2022

Στην Γκλάντμπαχ δεν έχουν καταφέρει να βρουν την κατάλληλη χημεία, ενώ το τεχνικό επιτελείο αντιμετωπίζει και σημαντικά προβλήματα. Εκτός παραμένει ο βασικός γκολκίπερ Ζόμερ και οι πολύτιμοι μέσοι Νόιχαουζ, Βολφ, Στιντλ. «Νοκ άουτ» με covid τέθηκε και ο εξτρέμ Πλέα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ολσόφσκι – Σκαλί, Φρίντριχ, Ελβέντι, Βενσεμπαϊνί – Βάιγκλ, Κονέ – Χόφμαν, Κράμερ, Στιντλ – Τουράμ.   

Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/11/2022

Στην Ντόρτμουντ η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Μάρκο Ρόις. Επίσης θα λείψουν οι Γκίτενς, Νταχούντ, Αλέρ και Μουνιέ. Ο Τέρζιτς στην επίθεση θα στηριχθεί στους πιτσιριτικάδες Μουκόκο, Αντεγέμι ενώ περιμένει περισσότερη ομαδικότητα από τον Μπέλινγκχαμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Σίλε, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο – Μπέλινγχαμ, Εζκάν – Αντεγέμι, Μπραντ, Ρέινα – Μουκόκο.


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ