el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/09/2023

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Ελσίνκι στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League (19:45). Για το σπουδαίο παιχνίδι στην «Bolt Arena» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ καλό βαθμό στα προκριματικά του Conference League, με 3/3 προκρίσεις και πλέον αρχίζει τις μάχες στον όμιλο, από τη Φινλανδία απέναντι στην Ελσίνκι.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δοκιμάζεται εκτός έδρας στην πρεμιέρα του ομίλου αναζητώντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για να βάλει βάσεις πρόκρισης, έχοντας στόχο τη διάκριση όπως τη σεζόν 2021/2022 που είχε φτάσει στα προημιτελικά.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας του Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Conference League!


Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/09/2023

Ο ΠΑΟΚ μετά την επιτυχημένη πορεία στα προκριματικά και την εκπλήρωση της αποστολής για πρόκριση στον όμιλο του Conference League αρχίζει την επόμενη… πίστα, με την πρεμιέρα απέναντι στην Ελσίνκι να είναι κρίσιμη, καθώς η αρχή είναι το ήμισυ της νέας πρόκρισης.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει την καλύτερη δυνατή αρχή στην έδρα της πρωταθλήτριας Φινλανδίας όπου αγωνίζεται και ο Γιώργος Κανελλόπουλος ώστε με το «καλημέρα» να στείλει μήνυμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ενόψει της πρεμιέρας επισήμανε πως «αυτή η διοργάνωση δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το τι συμβαίνει στις εγχώριες διοργανώσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αφήνουμε εκτός ούτε την Αμπερντίν, έχει σημασία ότι παίζουμε 11 εναντίον 11, αυτό έχει σημασία στο τέλος. Είναι αλήθεια ότι μια νίκη αύριο θα μας ανοίξει έναν δρόμο να πιστεύουμε περισσότερο στην πρόκριση. Όπως έχω ξαναπεί θα πρέπει να είμαστε στο μάξιμουμ, γιατί αντιμετωπίζουμε διαφορετικές ομάδες, το αυριανό ματς δεν έχει καμία σχέση με κανέναν αντίπαλο που αντιμετωπίσαμε στα προκριματικά ή στο εγχώριο πρωτάθλημα» και πρόσθεσε για την Ελσίνκι…

«Σε 33 διαφορετικά παιχνίδια και δεν έχει αλλάξει την ταυτότητα με την οποία αγωνίζεται, την σεβόμαστε γιατί βάζει έναν μεγάλο όγκο δουλειάς στο γήπεδο. Το γνωρίζουμε αλλά είμαστε με ένα απίστευτο κίνητρο για να βγούμε στο γήπεδο και να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Οσο για το αν θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται, μπορεί να έχουμε κάποια προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι. Η δουλειά που κάναμε μέχρι τον Αύγουστο πήγε με ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών, στην συνέχεια ήρθαν και άλλοι παίκτες που πρέπει να μπουν στο κλίμα. Ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ένα σημείο που φτάσαμε πιο ψηλά και τον Αύγουστο πέσαμε για να ανέβουμε όλοι μαζί ακόμη πιο ψηλά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον Ντεσπόντοφ να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας, όπως και ο Οζντόεφ με τον Μεϊτέ.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε ένα γκρουπ 20 παικτών, για αυτόν τον λόγο υπάρχει το rotation. Ο Μεϊτέ χρειάζεται το να αγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει με έναν έξυπνο τρόπο, θα πρέπει να βρει την χημεία με τον Οζντόεφ, τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα, το ίδιο ισχύει και για τον Ντεσπόντοφ, θα πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο η διαχείριση. Ο Σαμάτα άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα, έχει ξεκινήσει σε δύο παιχνίδια βασικό, χρειάζεται διαφορετικού είδους χρόνο. Ο χρόνος μετράει περισσότερο για εμένα, για εσάς μετράει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους με την ατομική ποιότητα να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν τον ενθουσιασμό για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».


Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/09/2023

  • Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με Άιντραχτ και Αμπερντίν.
  • ΠΑΟΚ και Ελσίνκι τίθενται αντιμέτωποι για πρώτη φορά.
  • Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Conference League μετά τη σεζόν 2021/2022 όπου είχε φτάσει στα προημιτελικά.
  • Η Ελσίνκι συμμετέχει για 3η σερί σεζόν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
  • Ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στον όμιλο απέκλεισε στα προκριματικά Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάιντουκ και Χαρτς.
  • Η Ελσίνκι άρχισε την πορεία της από τα προκριματικά του Champions League, όπου απέκλεισε τη Λαρν και αποκλείστηκε από τη Μόλντε, συνέχισε στο Europa League όπου αποκλείστηκε από την Καραμπάγκ και προκρίθηκε επί της Φαρούλ για να προκριθεί στους ομίλους του Conference League.
  • Η Ελσίνκι σε 4 εντός έδρας αγώνες στα προκριματικά έχει 3 νίκες δίχως να δεχθεί γκολ και την ήττα από την Καραμπάγκ (1-2).
  • Ο ΠΑΟΚ σε 6 αγώνες των προκριματικών έχει 4-2-0, με 13-2 γκολ.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 21/09/2023

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στον όμιλο του Conference League έχοντας δείξει συνέπεια και αποτελεσματικότητα στα προκριματικά, όπου κατέγραψε δύο νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας, κάτι που μπορεί φυσικά να πετύχει και στη Φινλανδία.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Νέο πρόσωπο στην 11άδα αναμένεται να είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος στο ντέρμπι με τον Άρη σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Ωστόσο το γεγονός πως… συνδέθηκε με το τέρμα δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έτοιμος να βοηθήσει.

ΣΚΟΡΕΡ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ελσίνκι – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ελσίνκι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/09/2023

Η Ελσίνκι του Τόμας Κορκεάκουνας αναμένεται να έχει επιθετικό σχήμα θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα απέναντι στον «δικέφαλο».

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μαένπα – Τοΐβιο, Χάλμε, Ραϊτάτα – Ολίλια – Κανελλόπουλος, Λίνγκμαν, Κουασίβι – Ολουσάνια, Χοστικα, Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/09/2023

Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Άρη, καθώς Ντεσπόντοφ και Μουργκ θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Τροστ-Εκόνγκ, Κεντζιόρα – Μεϊτέ, Μουργκ – Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ – Σαμάτα.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ