el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ουγγαρία – Ιταλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/09/2022

Χαρακτήρα τελικού θα έχει το παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Ιταλία (26/09, 21:45), καθώς θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και φυσικά θα συμμετέχει στη διεκδίκηση για ένα εισιτήριο στο επόμενο Euro.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική. Γεγονός που τους έφερε να είναι στις δύο πρώτες θέσεις και να ερίζουν για την κορυφή. Η Ουγγαρία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε εκτός τη Γερμανία, ενώ η Ιταλία επέστρεψε στις επιτυχίες με το 1-0 επί της Αγγλίας.

Η πρώτη θέση του ομίλου παίζει σημαντικό ρόλο και για το επόμενο Euro, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, παίρνει η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ουγγαρίας απέναντι στην Ιταλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Ουγγαρία – Ιταλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/09/2022

Η Ουγγαρία έχει αφήσει άπαντες με ανοικτό το στόμα στον τρίτο όμιλο του Nations League. Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία νικώντας τουλάχιστον μία φορά τον κάθε αντίπαλό της. Και ποιοι είναι οι αντίπαλοί της στον όμιλο; Η Γερμανία, η Ιταλία και η Αγγλία. Τρεις από τις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης!

Έπειτα από πέντε αγωνιστικές η Ουγγαρία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με δέκα βαθμούς. Έχει νικήσει δύο φορές την Αγγλία, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας, είναι αήττητη με τη Γερμανία με ισοπαλία εντός και νίκη εκτός και έχει ηττηθεί μόνο από την Ιταλία στην έδρα της. Τώρα θα παίξει την πρώτη θέση στον εντός έδρας αγώνα με τη «σκουάντρα ατζούρα».

Αν οι Μαγυάροι καταφέρουν να μείνουν αήττητοι (είτε νικήσουν, είτε πάρουν την ισοπαλία), τότε θα είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Επιπλέον δεν τους ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα στον αγώνα της Αγγλίας με τη Γερμανία.

hungary italy5 26092022 novibet

Στον πιο πρόσφατο αγώνα με τους Γερμανούς εκτός έδρας, έκαναν ακόμη μία καλή εμφάνιση. Προηγήθηκαν πολύ νωρίς, μόλις στο 17’ με ένα τρομερό σε έμπνευση ανάποδο τακουνάκι του Άνταμ Σαλάι και παρά την πίεση των γηπεδούχων, πήραν τη μεγάλη νίκη. Επιπλέον είχαν σε τρομερή μέρα τον τερματοφύλακα, Γκιουλάσι. Δείτε βίντεο εδώ.

Η Ιταλία βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο εν όψει της αναμέτρησης με την Αγγλία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν τα έχει πάει πολύ καλά στο φετινό Nations League. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του Ιουνίου είχε μόλις μία νίκη, αυτή επί της Ουγγαρίας, δύο ισοπαλίες (με Γερμανία εντός και Αγγλία εκτός) και μία βαριά ήττα από τη Γερμανία εκτός έδρας (5-2).

Επιπλέον, προερχόταν και από ένα κάκιστο Μάρτιο, όπου ηττήθηκε από τη Βόρειο Μακεδονία κι έμεινε εκτός της συνέχειας για τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 1958).

Το παιχνίδι με την Αγγλία, την περασμένη Παρασκευή ήταν άκρως σημαντικό για την Ιταλία. Έπρεπε να επιστρέψει στις νίκες για να μπορέσει να μπει και πάλι στο κυνήγι για την πρώτη θέση. Ωστόσο δεν είχε εύκολη αποστολή.

Η Αγγλία παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη και απείλησε αρκετά. Ενδεχομένως και περισσότερο από τους γηπεδούχους. Ωστόσο ο Ντοναρούμα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αποσόβησε όλους τους κινδύνους για την εστία του.

Έτσι στο 68’ ο Ρασπαντόρι, ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη Νάπολι, βρέθηκε λίγο μέσα στην περιοχή και με ένα ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πόουπ. Η Αγγλία πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση.


Ουγγαρία – Ιταλία: Στατιστικά & Προϊστορία 26/09/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Ιταλία, έληξε με νικητές τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε 2-1.
  • Ωστόσο στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Ουγγαρία υπάρχει απόλυτη ισορροπία. Μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί 15 παιχνίδια. Η Ουγγαρία έχει 5 νίκες, η Ιταλία επίσης 5 και πέντε ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Το πιο πρόσφατο ματς ήταν ένα φιλικό τον Αύγουστο του 2007, όταν η Ουγγαρία επικράτησε με 3-1. Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στην Ουγγαρία ήταν τον Σεπτέμβριο του 2000 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 2-2.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ουγγαρίας εντός έδρας, έληξαν στο Under 2,5. Σε αυτά είχε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.
  • Το παιχνίδι με την Ιταλία θα είναι το τελευταίο με τη φανέλα της Ουγγαρίας για τον Άνταμ Σαλάι. Ο 34χρονος επιθετικός ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος του, θα αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

hungary italy3 26092022 novibet


Ουγγαρία – Ιταλία: Προγνωστικά 26/09/2022

Η ισοπαλία δείχνει ότι θα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες πηγαίνουν στο παιχνίδι με εξαιρετική ψυχολογία έπειτα από πολύ σημαντικές νίκες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν έχουν λόγο να ανοιχθούν. Δεν το έκαναν σε κανένα ματς μέχρι στιγμής άλλωστε. Αρέσει σε απόδοση το «Χ».

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.35

Περιμένουμε ένα κλειστό ματς, που θα κριθεί στο ένα γκολ ή ακόμη και χωρίς γκολ. Το Under 2,5 κάνει αρκετά συχνά την εμφάνισή του στα παιχνίδια και των δύο ομάδων. Έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί και πάλι.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.66


Ουγγαρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/09/2022

Ο Ιταλός προπονητής της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι δεν έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για τον αγώνα με την ομάδα της πατρίδας του.

Επίσης δεν προέκυψαν και άλλα μετά τον αγώνα με τη Γερμανία. Δεδομένη είναι η απουσία του επιθετικού Ρόναλντ Σαλάι, ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός για τον ίδιο λόγο είναι και ο επιθετικός Ζολτ Νάγκι, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Ρ. Σομπολσάι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γκουλάσι – Ατ. Σαλάι, Όρμπαν, Λανγκ – Φιόλα, Σέφερ, Γκάζνταγκ, Κέρκεζ – Σομπολσάι, Αντ. Νάγκι, Αντ. Σαλάι.

hungary italy4 26092022 novibet


Ιταλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/09/2022

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει σημαντικές απουσίες και καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες μέσοι Βεράτι, Τονάλι και Πελεγκρίνι. Αλλά υπάρχουν κι άλλα προβλήματα.

Δεν υπολογίζονται επίσης οι επιθετικοί Ιμόμπιλε και Ναπολιτάνο. Λογικά οι Σκαμάκα και Ρασπαντόρι θα είναι εκ νέου το επιθετικό δίδυμο. Άλλωστε ο τελευταίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ κόντρα στην Αγγλία.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντοναρούμα – Τολόι, Μπονούτσι, Μπαστόνι – Ντι Λορέντζο, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Φρατέζι, Ντιμάρκο – Σκαμάκα, Ρασπαντόρι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ