el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ίντερ – Αταλάντα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 31/01/2023

Το Κύπελλο Ιταλίας μπαίνει σε πρώτο πλάνο στη γείτονα χώρα, όπου στη διάρκεια της εβδομάδας διεξάγεται η φάση των προημιτελικών.

Η κλήρωση έβγαλε μεγάλα παιχνίδια στους «8» κι ένα εξ αυτών και το πρώτο που προηγείται χρονικά είναι της Ίντερ με την Αταλάντα (31/01, 22:00).

Η Ίντερ κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο και με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα δείχνει να έχει χαθεί από τους στόχους της -η διαφορά από τη Νάπολι είναι στους 13 βαθμούς- οι «νερατζούρι» έχουν ψηλά στις προτεραιότητές τους, το δεύτερο τη τάξει θεσμό στην Ιταλία.

Η Αταλάντα πάντως δε θα πέσει αμαχητί. Άλλωστε είναι σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Εκμεταλλευόμενη και την τιμωρία της Γιουβέντους έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη τετράδα και θα παλέψει με όλα της τα όπλα για την πρόκριση.

Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι τα παιχνίδια στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ιταλίας είναι μονά. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί και η διαδικασία των πέναλτι, για να κριθεί η πρόκριση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ίντερ απέναντι στην Αταλάντα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς  παίζει εδώ σε live streaming με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ιταλίας!


Ίντερ – Αταλάντα: Ανάλυση & Παρουσίαση 31/01/2023

Η Ίντερ έχει ήδη κατακτήσει ένα τίτλο φέτος. Πριν από δύο εβδομάδες ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία για το Σούπερ Καπ με τη Μίλαν. Εκεί έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στη μεγάλη της αντίπαλο και πήρε τη νίκη.

Στη συνέχεια βέβαια υπέστη ένα μεγάλο σοκ στο πρωτάθλημα, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, την έχει βγάλει εκτός στόχου. Η εντός έδρας ήττα (1-2) από την Έμπολι ήταν… μαχαιριά στην καρδιά του Σιμόνε Ιντσάγκι, που είδε την ομάδα του να μένει 13 βαθμούς πίσω από τη Νάπολι.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Έπαιξε εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Κρεμονέζε και μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει από τη γειτονική Κρεμόνα με τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Οκερέκε, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στη συνέχεια. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πέτυχε δύο γκολ κι έκανε την ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε στο 21’ και στο 65’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με το δεύτερο τέρμα του (2-1).

Με εξαίρεση την ήττα από την Έμπολι, η Ίντερ δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, τους τελευταίους δύο μήνες. Μάλιστα έτρεχε ένα αήττητο σερί από τις 6 Νοεμβρίου και την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γιουβέντους.

Από την άλλη υπάρχει η Αταλάντα που το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της. Και μάλιστα από τη στιγμή που τιμωρήθηκε η Γιουβέντους, η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη τετράδα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ανοδική πορεία άρχισε με την επιστροφή μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αταλάντα πήγε στη διακοπή με τρεις συνεχόμενες ήττες. Από τη στιγμή που έχει επιστρέψει έχει δώσει έξι επίσημα παιχνίδια, πέντε για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Μάλιστα έχει και δύο πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού επικράτησε της Σαλερνιτάνα με 8-2 και τέσσερις μέρες αργότερα της Σπέτσια με 5-2. Το τελευταίο ήταν το πρώτο φετινό της Αταλάντα για το Κύπελλο και πήρε την πρόκριση.

Ακολούθησε το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, το οποίο ήταν εντυπωσιακό σε εξέλιξη και έληξε στο 3-3. Η «ντέα» προηγήθηκε δύο φορές με 1-0 και 3-2, αλλά τελικά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ντανίλο στο 65’.

Στο τελευταίο της παιχνίδι υποδέχθηκε τη Σαμπντόρια, την οποία και νίκησε με 2-0. Ο Μάελε έκανε το 1-0 στο 42’ και ο Λούκμαν διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 57’. Η Αταλάντα πλέον είναι στην 4η θέση ισοβαθμώντας στους 38 βαθμούς με τις Λάτσιο και Μίλαν.


Ίντερ – Αταλάντα: Στατιστικά & Προϊστορία 31/01/2023

  • Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα παίξουν φέτος οι Ίντερ και Αταλάντα. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Αταλάντα υποδέχθηκε την Ίντερ για το πρωτάθλημα και η φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-2.
  • Είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα παίξουν για το δεύτερο τη τάξει θεσμό στην Ιταλία, στην έδρα της Ίντερ. Και στις δύο πρώτες νίκησαν οι γηπεδούχοι. Με 2-0 το 1973 και με 3-0 το 2005.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί πέντε παιχνίδια Κυπέλλου και στις δύο έδρες. Η Ίντερ έχει 4 νίκες και η Αταλάντα 1, στην έδρα της το 1974 με 1-0.
  • Όσον αφορά τη συνολική προϊστορία, η Αταλάντα περνάει δύσκολες στιγμές στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Συνολικά έχουν διεξαχθεί 65 παιχνίδια στο Μιλάνο σε όλες τις διοργανώσεις και η Ίντερ έχει 45 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις 9 ήττες.
  • Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο Μιλάνο -όλα για το πρωτάθλημα- η Ίντερ είναι αήττητη με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες (5-3-0).
  • Η τελευταία φορά που η Αταλάντα νίκησε στο Μιλάνο ήταν τη σεζόν 2013-14 με 2-1 για το πρωτάθλημα.
  • Τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς της Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν στο Under 2,5, ενώ τα τρία τελευταία εκτός της Αταλάντα έληξαν στο Goal και Over 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Serie A.

inter atalanta2 31012023 novibet


Ίντερ – Αταλάντα: Προγνωστικά 31/01/2023

Από τη στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα της, η Ίντερ θα έχει το προβάδισμα για τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia. Οι γηπεδούχοι έχουν και καλή προϊστορία κόντρα στην Αταλάντα.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88

Με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι μονό και δεν υπάρχει επαναληπτικός, δεν υπάρχουν και περιθώρια για λάθη. Η πρόκριση θα κριθεί είτε στα 90 λεπτά είτε στην παράταση ή στα πέναλτι.

Οι δύο ομάδες θα έχουν μία πιο προσεκτική προσέγγιση, οπότε το Under έχει λογική και πληρώνει πολύ καλά!

ΤΟ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ίντερ – Αταλάντα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/01/2023

Δύο απουσίες αναμένεται να έχει η Ίντερ στο παιχνίδι με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο μέσος Μαρσέλο Μπρόζοβιτς έχει επιστρέφει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός αποστολής.

Το ίδιο ισχύει και για τον τερματοφύλακα Χαντάνοβιτς, ο οποίος επίσης είναι καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στον πάγκο. Επιστρέφουν οι Σκρίνιαρ και Μπαρέλα που εξέτισαν την ποινή τους.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Σκρίνιαρ, Ασέρμπι, Μπαστόνι – Νταρμιάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Ντιμάρκο – Τζέκο, Μαρτίνεζ.

inter atalanta1 31012023 novibet


Αταλάντα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/01/2023

Δύο απουσίες θα έχει σίγουρα και η Αταλάντα στο παιχνίδι με την Ίντερ στο Μιλάνο. Ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι δε θα έχει στη διάθεσή του, τους αμυντικούς Χοσέ Λουίς Παλομίνο και Νταβίντε Ζαπακόστα.

Και οι δύο είναι τραυματίες και θα μείνουν εκτός αποστολής για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Ουσιαστικά η ενδεκάδα θα είναι πιθανότατα η ίδια με αυτή που παράταξε ο Γκασπερίνι και το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μούσο – Τολόι, Ντζιμσίτι, Σκαλβίνι – Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Κοπμάινερς, Μάελε – Λούκμαν, Μπογκά, Χόιλουντ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ