el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ίντερ – Μπενφίκα: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/10/2023

Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα (22:00) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Για τη σπουδαία αναμέτρηση στο «San Siro» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ίντερ και Μπενφίκα αναζητούν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους του Champions League, με την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μιλάνο να ξυπνά μνήμες από την περσινή σύγκρουση στα προημιτελικά, όπου οι «νερατζούρι» πήραν μια άνετη πρόκριση, στο δρόμο για τον τελικό της Πόλης.

Τώρα όμως βρίσκονται στον ίδιο όμιλο και καλούνται να κάνουν βήμα πρόκρισης, έστω κι αν βρισκόμαστε μόλις στη 2η στροφή.

Αμφότερες προέρχονται από μεγάλες νίκες στα πρωταθλήματά τους και με καλή ψυχολογία θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στη νοκ άουτ φάση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μιλάνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Ίντερ – Μπενφίκα: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/10/2023

Πέρυσι Ίντερ και Μπενφίκα συνέθεσαν ένα προημιτελικό ζευγάρι στο Champions League που κρίθηκε σχετικά εύκολα υπέρ των Μιλανέζων, με αυτή την πρόκριση να ανοίγει το δρόμο για την πορεία της ομάδας του Σιμόνε Ιντσάγκι ως τον τελικό της Πόλης.

Φέτος η Ίντερ θέλει ο αγώνας με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας να αποτελέσει την απαρχή της πορείας πρόκρισης από τον 4ο όμιλο, με τους δύο αντιπάλους να μην γεύονται τη χαρά της νίκης στην πρεμιέρα.

Οι «νερατζούρι» μάλλον ικανοποιημένοι πρέπει να είναι από το 1-1 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με πολλές ευκαιρίες των Βάσκων για δεύτερο γκολ, πριν «μιλήσει» ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 87’ για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αργεντινός είναι σε φουλ φόρμα, καθώς προέρχεται από ένα φοβερό και τρομερό καρέ με θύμα τη Σαλερνιτάνα, καθώς πάτησε χορτάρι στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 45 λεπτά σκόραρε τετράκις!

Στην αντίπερα όχθη η Μπενφίκα είχε μια… στραβή πρεμιέρα, καθώς υπέπεσε σε δύο πέναλτι στα πρώτα λεπτά απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, ενώ έμεινε και με 10 παίκτες, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την σοκαριστική ήττα (0-2) που τη βάζει σε κατάσταση πίεσης με το «καλημέρα» στον όμιλο.

Η αναμέτρηση στο Μιλάνο δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί ως οριακή, καθώς μόνο με θετικό αποτέλεσμα οι Λουζιτανοί θα συνεχίσουν γερά στην υπόθεση πρόκριση, με την ψυχολογία τους να είναι ανεβασμένη μετά το 1-0 επί της Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι της πορτογαλικής λίγκας.


Ίντερ – Μπενφίκα: Στατιστικά & Προϊστορία 03/10/2023

  • Στην πρεμιέρα του ομίλου η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η Μπενφίκα ηττήθηκε από τη Σάλτσμπουργκ στη Λισαβόνα (0-2).
  • Αυτή είναι η 6η αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Πέρυσι αναμετρήθηκαν στα προημιτελικά του Champions League με πρόκριση των «νερατζούρι (0-2, 3-3), ενώ το 2004 πάλι η Ίντερ είχε προκριθεί στο ζευγάρι των «16» του Europa League (4-3, 0-0). Επίσης ήταν το ζευγάρι του τελικού το 1965, όπου η Ίντερ επικράτησε (1-0) και κατέκτησε το τρόπαιο.
  • Η Ίντερ απέναντι σε ομάδες της Πορτογαλίας έχει ρεκόρ 12-7-4, ενώ η Μπενφίκα απέναντι σε ιταλικές ομάδες 11-6-18.
  • Οι «νερατζούρι» με το γκολ του Λαουτάρο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ συμπλήρωσε 200 γκολ στο Champions League.
  • Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι προέρχεται από τη νίκη επί της Σαλερνιτάνα (0-4) όπου έκανε καρέ ο Λαουτάρο.
  • Η Μπενφίκα προέρχεται από τη νίκη 1-0 στο ντέρμπι με την Πόρτο, με γκολ του Ντι Μαρία.
  • H Ιντερ έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της (8/8), ενώ η Μπενφίκα δεν έχει σκοράρει μόνο στο 0-2 από τη Σάλτσμπουργκ.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Ίντερ – Μπενφίκα: Προγνωστικά 03/10/2023

Ίντερ και Μπενφίκα υπόσχονται ένα σπουδαίο παιχνίδι στο Μιλάνο, με σκορ και θέαμα. Αμφότερες σκοράρουν σταθερά (8/8 η Ίντερ, 8/9 η Μπενφίκα) και αυτό αναμένεται να γίνει και στο San Siro.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι σε φόρμα. Στην πρεμιέρα ισοφάρισε για τους «νερατζούρι» και προέρχεται από το καρέ με τη Σαλερνιτάνα.

ΣΚΟΡΕΡ ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ίντερ – Μπενφίκα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/10/2023

Στην Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι δε θα έχει διαθέσιμους Φρατέζι, Αρναούτοβιτς, Σένι, Κουαδράδο, με τον Λαουτάρο να είναι αυτονόητα η επιθετική αιχμή μετά και το καρέ με τη Σαλερνιτάνα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ζόμερ – Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μιχιταριάν, Ντιμάρκο – Λαουτάρο, Τουράμ.

Μπενφίκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/10/2023

Η ομάδα του Ρότζερ Σμιτ δεν έχει ζητήματα με τραυματισμούς, αλλά πρέπει να κάνει τα πλάνα τους χωρίς τον Αντόνιο Σίλβα που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τρούμπιν – Μπα, Οταμέντι, Μοράτο, Άουρσνες – Κόκτσου, Νέβες – Ντι Μαρία, Νέρες, Σίλβα – Μούσα.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ