el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ίντερ – Φιορεντίνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/04/2023

Ένα σπουδαίο παιχνίδι από τα παλιά στο Μιλάνο, με την Ίντερ να υποδέχεται την Φιορεντίνα (19:00), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A. Για τη μεγάλη αναμέτρηση στο «San Siro» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής στην Ιταλία διεξάγεται στο «San Siro» του Μιλάνου, με την Ίντερ να φιλοξενεί την Φιορεντίνα, σε μια παραδοσιακή αναμέτρηση με φόντο την Ευρώπη.

Οι «νερατζούρι» θέλουν να διασφαλίσουν τη θέση τους στο επόμενο Champions League και οι «βιόλα» να προσεγγίσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Serie A γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!

 


Ίντερ – Φιορεντίνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/04/2023

Η Serie A επανέρχεται δυναμικά μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, με την Ίντερ να αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα.

Οι Μιλανέζοι του Σιμόνε Ιντσάγκι περνούν μίνι κρίση, καθώς προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, που τους έριξαν από τη δεύτερη θέση, ενώ έχει φέρει πιο κοντά τους διώκτες τους στην κατάταξη.

Με το όνειρο για τον τίτλο να έχει σβήσει εδώ και καιρό καθώς η Νάπολι είναι… άπιαστη, το ζητούμενο για την Ίντερ είναι να διασφαλίσει τη θέση της στην τετράδα και το Champions League, καθώς αυτή τη στιγμή η 5η Ρόμα είναι μόλις 3 βαθμούς πίσω.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Φλωρεντίας θέλει να εξασφαλίσει τη δική της θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας φορμαριστεί στα τελευταία παιχνίδια.

Το σερί τεσσάρων νικών της ομάδας του Βιντσέντσο Ιταλιάνο είναι το καλύτερο φετινό των «βιόλα», που θέλουν να έχουν δύο επιλογές για να αγωνιστούν και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στο -8 από τις ευρωπαϊκές θέσεις (σ.σ. από την 6η Αταλάντα), ενώ συνεχίζουν στο Conference League, στοχεύοντας σε κατάκτηση ώστε να έχουν θέση στο νέο Europa League.

 


Ίντερ – Φιορεντίνα: Στατιστικά & Προϊστορία 01/04/2023

  • Η Ίντερ βρίσκεται στην 3η θέση της Serie A με 50 βαθμούς.
  • Η Φιορεντίνα βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης με 37 βαθμούς.
  • Στον πρώτο γύρο στη Φλωρεντία η Ίντερ είχε επικρατήσει (3-4) με γκολ του Μιχιταριάν στο 90’.
  • Η Ίντερ είναι αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια απέναντι στη Φιορεντίνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ιταλίας (8 νίκες, 5 ισοπαλίες). Η τελευταία νίκη των «βιόλα»
  • Σε 169 αγώνες στη Serie A, η Ίντερ έχει 70 νίκες, έναντι 44 της Φιορεντίνα, ενώ 55 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στο Μιλάνο η Ίντερ έχει 49 νίκες, έναντι 15 της Φιορεντίνα και 20 ισοπαλιών.
  • Δύο συνεχόμενες ήττες έχει η Ίντερ στο πρωτάθλημα (2-1 από τη Σπέτσια, 0-1 από τη Γιουβέντους), ενώ στην τελευταία πεντάδα των αγώνων της μετράει μόλις μία νίκη.
  • Αντίθετα η Φιορεντίνα έχει 4 συνεχόμενες νίκες και συνολικά σερί 5 αγώνων δίχως ήττα. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε την Λέτσε (1-0).
  • Η Ίντερ είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει ισοπαλία εντός έδρας (11-0-3), έχοντας τις περισσότερες νίκες στο «σπίτι» της μαζί με τη Νάπολι. Επίσης με συνολικά 2 ισοπαλίες σε 27 αγώνες, επίσης έχει τις λιγότερες μαζί με την πρωτοπόρο.
  • Η Φιορεντίνα έχει ρεκόρ 4-3-6 εκτός έδρας, μετρώντας δύο σερί «διπλά» στις τελευταίες εξορμήσεις της (0-2 με Κρεμονέζε, 0-3 με Βερόνα).
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ίντερ – Φιορεντίνα: Προγνωστικά 01/04/2023

Η Ίντερ έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα στο Μιλάνο, ώστε να αφήσει πίσω το κακό σερί της. Στην έδρα της η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχει το πάνω χέρι και μπορεί να επικρατήσει από το πρώτο ημίχρονο κιόλας.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ 1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ είναι πρώτος σκόρερ της Ίντερ (14 γκολ) και δεύτερος του πρωταθλήματος, αποτελώντας τη βασική αιχμή των Μιλανέζων. Έπειτα από δύο… άκαπνα παιχνίδια, μπορεί να επιστρέψει στα γκολ.

ΣΚΟΡΕΡ ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΜΑΡΤΙΝΕΖ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ίντερ – Φιορεντίνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ίντερ: Απουσίες & Ενδεκάδα 01/04/2023

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι θα έχει ξανά στη διάθεσή του Γκόσενς και Μπαστόνι, ώστε να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή της Ίντερ. Αντίθετα εκτός είναι ο τιμωρημένος Ντ’ Αμπρόζιο εξαιτίας της αποβολής του στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Τσαλχάνογλου, που επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Τουρκία.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μιχιταριάν, Ντιμάρκο – Μαρτίνεζ, Λουκάκου.

Φιορεντίνα: Απουσίες & Ενδεκάδα 01/04/2023

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σιρίγκου είναι τραυματίας για τους «βιόλα», με τον Βιντσέντσο Ιταλιάνο να μην υπολογίζει ούτε στον Τέρζιτς που είναι στα πιτς το τελευταίο διάστημα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τερατσιάνο – Ντόντο, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι – Άμραμπατ, Μαντραγκόρα – Γκονζάλεζ, Μποναβεντούρα, Ικονέ – Καμπράλ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ