el
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ίντερ – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/09/2023

Σπουδαίο ματς στην Ιταλία. Το Derby della Madonnina έφτασε νωρίς και η «μάχη» της Ίντερ με τη Μίλαν (19:00) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν και για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1971/1972 μετρούν το απόλυτο 3/3. Έτσι, η «μάχη» τους αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, έστω και αν ακόμα βρισκόμαστε νωρίς στη χρονιά, αφού είναι οι δύο ομάδες που συγκατοικούν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά  βαθμούς.

Για το παιχνίδι στο Μιλάνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ιταλικό ντέρμπι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Serie A!


Ίντερ – Μίλαν: Παρουσίαση, Ανάλυση 16/09/2023

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ίντερ και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19:00) σε ένα πολύ σημαντικό ματς από κάθε άποψη. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και συγκατοικούν στην 1η θέση της Serie A με 9 βαθμούς και, φυσικά, το απόλυτο 3/3.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν δεχτεί μάλιστα γκολ (4-0 την Φιορεντίνα, 2-0 την Μόντσα και την Κάλιαρι), δείχνοντας ικανοί να συνεχίσουν (και να προχωρήσουν ακόμα πιο πολύ) από την περσινή, εντυπωσιακή σεζόν. Η έλευση των Ζόμερ και Τουράμ έδωσε ποιότητα στα γκολπόστ και στην επίθεση, ενώ η χημεία και η ομοιογένεια είναι στοιχεία που σίγουρα δίνουν μεγάλη σταθερότητα στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Η Μίλαν είχε πιο δύσκολο έργο για να φτάσει στους εννιά βαθμούς, αφού έπρεπε να κερδίσει στο ντέρμπι με τη Ρόμα (2-1).Νωρίτερα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επικράτησε εύκολα της Τορίνο (4-1) και της Μπολόνια (2-0), έχοντας πάρει ήδη αρκετά από τον Κρίστιαν Πούλισικ, τον Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ και Τιχάνι Ράιντερς, που ήρθαν το καλοκαίρι για να ενισχύσουν την μεσαία και την επιθετική γραμμή.

inter milan prognostika novibet

Βέβαια, ο Πιόλι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, που σίγουρα δημιουργούν «πονοκέφαλο». Ο ηγέτης της άμυνας, Φικάγιο Τομόρι, αποβλήθηκε και δεν υπολογίζεται, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται ο εξίσου κομβικός Ολιβιέ Ζιρού. Κατά πάσα πιθανότητα, εκτός δράσης θα μείνει και ο Πιέρ Καλουλού, ενώ σταθερά στα «πιτς» βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπενασέρ. Σε ό,τι αφορά την Ίντερ, ο Ιντζάγκι δεν υπολογίζει στους Φεντερίκο Ατσέρμπι και Στέφανο Σένσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ίντερ και Μίλαν τέθηκαν αντιμέτωπες στους περσινούς ημιτελικούς του Champions League. Σε δύο ματς με μεγάλη ένταση και έντονο άρωμα τακτικής, η Ίντερ έγραψε δύο νίκες (2-0, 1-0) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-0).


Ίντερ – Μίλαν: Στατιστικά, Προϊστορία 16/09/2023

  • Tα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς έληξαν με No Goal.
  • Η Ίντερ κέρδισε και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια.
  • Η Μίλαν έχει κερδίσει μόλις δύο φορές στα τελευταία δέκα ματς με την Ίντερ.
  • Τα τρία τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι συνοδεύτηκαν με combo Νο Goal και Under 2.5.
  • Η Ίντερ μετρά οκτώ σερί ματς στην έδρα της χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα «έγραψε» έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Και τα τρία φετινά ματς της Ίντερ στη Serie A έληξαν με νίκη της και No Goal.
  • Δύο από τα τρία φετινά ματς της Μίλαν στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν με combo G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ίντερ – Μίλαν: Προγνωστικά 16/09/2023

Δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα και σε εξαιρετική κατάσταση, ένα σπουδαίο ντέρμπι πρωτοπόρων στη Serie A. H Ίντερ έχει πάρει τον… αέρα της Μίλαν στα τελευταία παιχνίδια, όμως είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και με τις ίδιες πιθανότητες για το τρίποντο.

Για το ματς στο Τζουσέπε Μεάτσα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά την επιθετική ποιότητα των δύο ομάδων, αυτά τα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστά. Οι άμυνες θα έρθουν σε πρώτο πλάνο και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, ενώ, με βάση όσα έχουμε δει φέτος, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά ενός ισορροπημένου ματς, στο οποίο ίσως δούμε… αλληλοεξουδετέρωση.

inter milan prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ‘Ιντερ – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ίντερ – Μίλαν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/09/2023

Η Ίντερ θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και πιθανότατα ο φορμαρισμένος Φρατέζι (που σκόραρε δύο φορές στο Ιταλία – Ουκρανία) θα πάρει την θέση του Μκιταριάν στα χαφ. Στην άλλη μεριά, ο Καλουλού θα σφίξει τα δόντια και θα πάρει θέση στα στόπερ, καλύπτοντας το κενό του τιμωρημένου – και πολύτιμου – Τομόρι. Από εκεί και πέρα, δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές από τον Πιόλι.

Ίντερ (3-5-2): Ζόμερ – Μπαστόνι, Ντε Βράι, Νταρμιάν – Ντούμφρις, Τσαλχάνογλου, Φρατέζι, Ντιμάρκο – Μαρτίνες, Τουράμ

Mίλαν (4-3-3): Μενιάν – Καλάμπρια, Τιο, Καλούλου, Τ.Ερνάντες – Λόφτους Τσικ, Κρούνιτς, Ράιντερς – Πούλισικ, Όκαφορ, Λεάο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ