el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιωνικός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/02/2023

Στη Νεάπολη, Ιωνικός και Άρης, θα κονταροχτυπηθούν το Σάββατο (04/02, 19:00) σ’ ένα παιχνίδι που ακόμα και η ισοπαλία μοιάζει με ήττα για τις δύο ομάδες. Στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ιωνικού απέναντι στον Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Ιωνικός – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/02/2023

Ο Ιωνικός εξακολουθεί να παλεύει για την παραμονή και υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του στη ζώνη των play-offs της Super League.

Η ομάδα της Νίκαιας έδειξε σημάδια ζωής την προηγούμενη εβδομάδα. Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της πήρε τεράστιο διπλό στην έδρα της Λαμίας (2-0) και μαζί με τη βαθμολογική «ανάσα» έδωσε και νέο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής.

Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη ύστερα από τον περασμένο Νοέμβριο και έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί με τις επτά ήττες και τη μία ισοπαλία.

Σαφώς το έργο του παραμένει δύσκολο αφού παραμένει στην τελευταία θέση, ωστόσο, έχοντας πλέον 11 βαθμούς ο Ιωνικός είναι πιο αισιόδοξος.

Στο φινάλε των μεταγραφών κινήθηκε αρκετά δυναμικά αφού ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Μπομπί Αλέν, τον κεντρικό αμυντικό Ρασίντ Μπουενά και τον Δημήτρη Μάνο που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή.

O προπονητής του Ιωνικού, Μιχάλης Γρηγορίου, εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με το στόχο της παραμονής: «Ο στόχος είναι δύσκολος, γιατί εννιά στους δέκα θεωρούν ότι ο Ιωνικός είναι η μια από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστεί. Μέχρι πριν το ματς στη Λαμία.

Αν κάνουμε αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν της Σούπερ Λίγκας θα δούμε ότι ενώ υπήρχαν πάντα ομάδες που θεωρούνταν… σωσμένες, μετέπειτα έπεσαν. Θυμίζω τον ΟΦΗ που επί της ουσίας σώθηκε την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, τον Παναιτωλικό που έμεινε με την ίδια διαδικασία, άρα δεν είναι τόσο εύκολο με 13 παιχνίδια μπροστά να έχουν τελειώσει βαθμολογικά κάποιες ομάδες».

Από την πλευρά του ο Άρης καλείται να κάνει άμεσα restart και να μην αφήσει τη χρονιά να τελειώσει πρόωρα.

Η απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet απέναντι στον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Μαντσίνι για τον Παναθηναϊκό και τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνου Γκαρθία «άδειασε» την ομάδα.

Βέβαια, στη βαθμολογία τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να βρίσκονται στην 5η θέση με 31 βαθμούς, ωστόσο, με την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της ΑΕΚ (3-0) έκλεισαν τους τελευταίους πέντε αγώνες έχοντας μόλις έξι βαθμούς (2-0-3).

Τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών η ομάδα έψαξε την ενίσχυσή της στη μεσοεπιθετική γραμμή. Έφτασε μια «ανάσα» από την απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς, όμως το deal «χάλασε» την τελευταία στιγμή.

Ο Άρης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε αρκετά παράπονα για τη διαιτησία.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο προπονητής, Αλαν Πάρντιου: «Για μας ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί νιώθαμε και φαινόμασταν ότι δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι. Ηταν πολλά τα παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά στα πρώτα είκοσι λεπτά είχαμε μεγάλες δυσκολίες. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες ασχέτως του ότι ο διαιτητής ήταν σκληρός προς εμάς γιατί μας έδωσε εύκολα κίτρινες κάρτες αλλά και το πέναλτι».

 


Ιωνικός – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 04/02/2023

  • Απογοητευτικός ο Άρης μακριά από την έδρα του. Σε συνολικά 10 παιχνίδια μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με συνολικά γκολ 8-12.
  • 12 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες στη Νίκαια. Ο Ιωνικός μετράει 8 νίκες, ο Άρης 2 ενώ 2 παιχνίδια έληξαν ισοπαλία.
  • Την περασμένη σεζόν ο Ιωνικός νίκησε στις λεπτομέρειες τον Άρη με σκορ 1-0.
  • Ο Ιωνικός σε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετράει 7 Over και 13 Under, ενώ ο Άρης έχει 9 Over και 11 Under.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου ο Άρης νίκησε 2-1 τον Ιωνικό με σκόρερ τους Γκαρσία και Ζερβίνιο.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Ιωνικός – Άρης: Προγνωστικά 04/02/2023

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Ο Ιωνικός μετά το μεγάλο διπλό στη Λαμία ψάχνει σερί νικών για να μπει γερά στο παιχνίδι της παραμονής.

Ο Άρης ψάχνει τον τρόπο να καλύψει το χαμένο έδαφος για να πλησιάσει την τετράδα και να μπει πιο ανταγωνιστικός στα play off. Η ισοπαλία στο συγκεκριμένο ματς είναι σαν ήττα και για τις δύο πλευρές.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΗ NOVIBET 

Ο Ιωνικός με την αλλαγή του προπονητή ανέκτησε ψυχολογία και πανηγύρισε σπουδαία νίκη μέσα στη Λαμία. Ο Άρης είναι γεμάτος αγωνιστικά προβλήματα και οι απουσίες των Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία τον έχουν αποδιοργανώσει.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.70 Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ιωνικός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ιωνικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/02/2023

Ο Γρηγορίου θα χρησιμοποιήσει τη συνταγή που τον οδήγησε στη σπουδαία νίκη απέναντι στη Λαμία.

Εκτός παραμένει ο Σόουζα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χουτεσιώτης – Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας – Κάνιας, Σάκιτς – Φαντιγκά, Σεμπά, Γουόλερι – Μάντζης.

aris asteras tripolis3 08012023 novibet

Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/02/2023

Ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ετέμπο, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο Λουίς Πάλμα.

Στα ευχάριστα η επιστροφή του Εμπακατά αλλά και των Ενκουλού, Καμαρά και Καμάτσο, που ολοκλήρωσαν χωρίς ενοχλήσεις τις τελευταίες προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Νταμπό, Νταρίντα, Ντουκουρέ – Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι (Καμαρά).

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ