el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/11/2022

Από νίκες προέρχονται Ιωνικός και ΠΑΟΚ, οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι στη Νεάπολη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Κι αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Ο Ιωνικός έσπασε το… ρόδι το περασμένο Σάββατο, όταν επικράτησε του ΟΦΗ και μάλιστα εκτός έδρας με 2-0. Η νίκη ήταν βάλσαμο για την ομάδα της Νίκαιας, που είχε μόλις τέσσερις ισοπαλίες έπειτα από δέκα αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε μία απάντηση μετά την κακή εμφάνιση στην «ΟΠΑΠ Arena» και την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ. Και τη βρήκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0. Τώρα θέλει το δύο στα δύο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ιωνικού απέναντι στον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 10/11/2022

Ο Ιωνικός έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Όχι με την εικόνα που παρουσίασε στην κανονική διάρκεια, αλλά αυτή που έβγαλε στα play out. Εκεί όπου σε έξι παιχνίδια είχε μόλις μία ισοπαλία και πέντε νίκες, εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή του.

Εκείνο το σερί σταμάτησε στις 15 Μαΐου, όταν ολοκληρώθηκαν τα play out με νίκη 3-1 στη Νεάπολη επί του Παναιτωλικού. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Ιωνικός πανηγύρισε νίκη στη Super League. Τελευταία μέχρι το περασμένο Σάββατο.

Έπρεπε να περιμένει έξι μήνες, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού για να πετύχει την επόμενη νίκη της και πρώτη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το Σάββατο φιλοξενήθηκε από τον ΟΦΗ με τους Κρητικούς να καίγονται επίσης για βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο. Είχαν την κατοχή της μπάλας και έκαναν τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Ο Ιωνικός επέλεξε να παίξει περισσότερο με αντεπιθέσεις. Αφού ξεπέρασε την έντονη πίεση του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο βγήκε με καλύτερες αξιώσεις και κατάφερε στη δεύτερη επίσκεψή του στα καρέ του Μανδά να ανοίξει το σκορ με τον Μάντζη.

Ο ΟΦΗ αγχώθηκε κι έψαξε την ισοφάριση, αφήνοντας ολοένα και περισσότερους χώρους κενούς. Ο Ιωνικός πήγε σε αρκετές αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές -και πάλι με τον Μάντζη- έκανε και το 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε μία αντίδραση μετά την ήττα που γνώρισε από την ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο ότι έχει χάσει πολύ έδαφος σε σχέση με τις πρώτες θέσεις, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει να ψάχνεται ακόμη. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν μία ιδανική ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς.

Όντως κι έτσι αποδείχθηκε. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάχθηκε για πρώτη φορά φέτος, χωρίς τους Καλέντ Νάρει και Γιασμίν Κούρτιτς έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση.

ionikos paok4 10112022 novibet

Μπήκε από νωρίς πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε με τη συμπλήρωση των δέκα λεπτών να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Ίνγκασον άνοιξε το σκορ στο 8’ και ο Σβαμπ με πέναλτι έκανε το 2-0 στο 10’. Κάπου εκεί το ματς έλαβε τέλος.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα είχε κι άλλες καλές στιγμές να αυξήσει το προβάδισμά του. Όμως δεν τις αξιοποίησε και το 2-0 παρέμεινε.

Στο δεύτερο μισό, οι ρόλοι άλλαξαν. Ο ΠΑΣ βγήκε πιο μπροστά κι ανέβασε περισσότερο τις γραμμές του, σε μία προσπάθεια να μειώσει στο σκορ και να μπει πάλι στη διεκδίκηση της αναμέτρησης. Ωστόσο δεν ήταν απειλητικός και με μόλις τρεις τελικές προσπάθειες κι αυτές εκτός εστίας δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.


Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 10/11/2022

  • Μοιρασμένη είναι η προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων στη Νίκαια και με την πλάστιγγα να γέρνει κάπως προς την πλευρά των γηπεδούχων.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 17 παιχνίδια στη Νεάπολη. Σε αυτά, ο Ιωνικός έχει 7 νίκες, ο ΠΑΟΚ έχει 5, ενώ ακόμη 5 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Το περσινό παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά ο Ιωνικός γύρισε το ματς κι έκανε το 3-1, πριν μειώσουν οι φιλοξενούμενοι για το τελικό 3-2.
  • Πέρυσι ο ΠΑΟΚ δε νίκησε σε κανένα παιχνίδι τον Ιωνικό, αφού σε αυτό της Τούμπας, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1).
  • Η πιο πρόσφατη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νεάπολη ήταν στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι από το περσινό -έστω κι αν έπρεπε να περάσουν 14,5 χρόνια. Ήταν στις 17 Μαρτίου 2007 με σκορ 2-0.
  • Στα πέντε φετινά εντός έδρας του, ο Ιωνικός έχει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ όλα τα ματς εκτός από το πρώτο με τον Λεβαδειακό έληξαν στο Goal.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία νίκη μακριά από την Τούμπα. Το «διπλό» στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού. Επίσης μετράει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Αυτή από την ΑΕΚ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

ionikos paok3 10112022 novibet


Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 10/11/2022

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν το τελευταίο διάστημα. Ο Ιωνικός έχει βρει δίχτυα στα έξι από τα επτά τελευταία ματς και ο ΠΑΟΚ στα επτά από τα οκτώ, αντίστοιχα. Θα κυνηγήσουν και οι δύο το αποτέλεσμα και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96

Ακόμη μία επιλογή που επιβεβαιώνεται αρκετά στα παιχνίδια των δύο ομάδων και παράλληλα καλύπτει και αρκετά τελικά αποτελέσματα είναι επίσης το 2-3 γκολ.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Τέλος, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα προβάδισμα βάσει δυναμικής, αξίζει να πάμε στο Combo Bet Χ2 & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET Χ2 & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ιωνικός – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ιωνικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/11/2022

Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ο Δημήτρης Σπανός για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει εκ νέου τον Άοσμαν που επιστρέφει στην αποστολή μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που του στέρησε τη συμμετοχή στη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ουσιαστικά εκτός είναι μόνο οι Μίλο και Οφόσου, οι οποίοι άλλωστε δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χουτερσιώτης – Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Φαντιγκά, Ρομαό – Σεμπά, Ελευθεριάδης, Λοβέρα – Μάντζης.

ionikos paok2 10112022 novibet


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/11/2022

Γνωστά είναι τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά και με ένα θέμα ανοικτό, εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του, τους τραυματίες Νάρει, Τσαούση, Λύρατζη και Βιεϊρίνια.

Διαθέσιμοι είναι πλέον οι Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Μπράντον Τόμας και Κάργας και ενδεχομένως κάποιοι να βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα.

Το ερώτημα έχει να κάνει με τον Κούρτιτς, ο οποίος μπορεί να εξέτισε την ποινή του, αλλά είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Ντάντας, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Φελίπε Σοάρες – Ολιβέιρα.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ