el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιρλανδία – Ολλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/09/2023

Σημαντικό παιχνίδι για τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024. Η Ιρλανδία υποδέχεται την Ολλανδία (21:45), σε μία αναμέτρηση που ξεκινά με τους «Οράνιε» σε θέση απόλυτου φαβορί.

Οι Ολλανδοί κυριάρχησαν κόντρα στην Ελλάδα (3-0), ανέβηκαν στην 2η θέση του γκρουπ και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο, την ώρα που οι γηπεδούχοι θα παίξουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί για το… θαύμα της πρόκρισης στο Euro 2024.

Για το ματς στο Αβίβα Στάντιουμ του Δουβλίνου  επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση Ιρλανδία – Ολλανδία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro!


Ιρλανδία – Ολλανδία: Παρουσίαση, Ανάλυση 10/09/2023

Αν και παρουσίασε καλό πρόσωπο σε γενικές γραμμές, η Ιρλανδία τελικά έχασε από την Γαλλία στο Παρίσι (2-0). Η ομάδα του Στίβεν Κένι πάλεψε και είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως στο τέλος υποκλίθηκε στην ξεκάθαρη και αδιαμφησβήτητη ανωτερότητα των «τρικολόρ».

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Ιρλανδοί έμειναν στην 4η θέση με μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερα ματς και πλέον γνωρίζουν ότι κυνηγούν θαύμα για να μπορέσουν να «τρυπώσουν» εντός της πρώτης δυάδας. Βέβαια, είναι ξεκάθαρο πως οι Γαλλία, Ολλανδία είναι ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ και πως η μοναδική που μπορεί να κυνηγήσει με αξιώσεις την υπέρβαση είναι η Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η Ιρλανδία θα παλέψει όλα τα ματς με τον κλασικό, σκληροτράχηλο χαρακτήρα της, ενώ θα είναι ενισχυμένη με τον έμπειρο Ματ Ντόχερτι ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία. Παραμένει εκτός ο Εβάν Φέργκιουσον, ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος με την Μπράιτον.

Η Ολλανδία έβγαλε αντίδραση στο ματς με την Ελλάδα και την… καθάρισε μέσα σε λίγα λεπτά. Με γκολ των Ντε Ρουν, Γάκπο και Βέγκχορστ από το 17’ μέχρι το 39’, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν κέρδισε την «γαλανόλευκη» με 3-0, «καβάλησε» στη 2η θέση με έξι βαθμούς σε τρία ματς και πλέον κοιτά με μεγαλύτερη αισιοδοξία και άνεση την πρόκριση στο Euro 2024.

Η απουσία του τραυματία Μέμφις Ντεπάι δεν φάνηκε καθόλου, αφού οι Γάκπο και Σίμονς ήταν εξαιρετικοί στον υποστηρικτικό ρόλο του Βέγκχορστ, ενώ ο Ντάμφρις ξεχώρισε, προκαλώντας μεγάλα ρήγματα με εξαιρετικές ασίστ.

Όλα δείχνουν πως ο Κούμαν θα εμπιστευτεί τους ίδιους παίκτες για το ματς με τους Ιρλανδούς. Ο Ράιντερς ίσως προτιμηθεί ως πιο φρέσκος αντί του Ντε Ρουν στο κέντρο και δεν αποκλείεται να μπει στην τριάδα της άμυνας ο Ντε Λιχτ, που έμεινε στον πάγκο με την Ελλάδα για να παίξει ο Γκερτράουντα.


Ιρλανδία – Ολλανδία: Τα ρόστερ 10/09/2023

Ιρλανδία

Τερματοφύλακες: Γκάβιν Μπαζούνου, Καομχίν Κέλεχερ, Μαρκ Τράβερς

Αμυντικοί: Φέστι Εμποζέλε, Έντα Στίβενς, Ράιαν Μάνινγκ, Τζέιμς ΜακΚλίν, Σέιν Ντάφι, Τζον Ίγκαν, Νέιθαν Κόλινς, Ντάρα Ο’Σι, Ντάρα Λένιχαν, Ματ Ντόχερτι

Κεντρικοί: Τζός Κάλεν, Τζέισον Μολούμπι, Τζεφ Χέντρικ, Άλαν Μπράουνι, Γουίλ Σμαλμπόουν, Τζέισον Νάιτ, Τζέιμι ΜακΓκραθ

Επιθετικοί: Άνταμ Άιντα, Γουίλ Κιν, Άαρον Κόνολι, Τσιεντόζι Ογκμπένε

ireland netherlands prognostika novibet

Ολλανδία

Τερματοφύλακες: Μαρκ Φλέκεν, Αντριές Νόπερτ, Μπαρτ Βερμπρούγκεν

Αμυντικοί: Νέιθαν Άκε, Ντάλεϊ Μπλιντ, Βίρτζιλ Βαν Ντάικ, Λουτσχάρελ Γκεερτρούιντα, Ματάις Ντε Λιχτ, Τζοι Βέρμαν, Μίκι Βαν Ντε Βεν, Στέφαν Ντε Βράι, Κιλίντσι Χάρτμαν, Ντένζελ Ντούμφρις

Κεντρικοί: Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ματς Βίφερ, Μάρτεν Ντε Ρουν, Τέον Κουπμάινερς, Στίβεν Μπεργκάους, Τιχάνι Ράιντερς

Επιθετικοί: Ίαν Μάατσεν, Νόα Λανγκ, Βουτ Βέγκχορστ, Τσάβι Σίμονς, Κόντι Γάκπο,, Ντόνιελ Μάλεν


Ιρλανδία – Ολλανδία: Στατιστικά και Προϊστορία 10/09/2023

  • Τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ήταν φιλικά και ισορροπημένα: Η Ολλανδία κέρδισε το 2006 (4-0), η Ιρλανδία το 2004 (1-0) και το πιο πρόσφατο ματς, το 2016, έμεινε στο 1-1.
  • Και τα τρία ματς της Ολλανδίας στα προκριματικά του Euro 2024 έληξαν με combo No Goal και Over 2.5 γκολ. Στα τελευταία δύο παιχνίδια τους, οι «Οράνιε» κέρδισαν με το ίδιο σκορ την Ελλάδα και το Γιβραλτάρ (3-0).
  • Τα τελευταία τρία ματς των Ιρλανδών στα προκριματικά έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Η Ολλανδία μετρά εφτά σερί ματς με Over 2.5 γκολ.
  • Μόνο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Ιρλανδών έληξε με G/G.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογική εικόνα στα προκριματικά του Euro 2024.

Ιρλανδία – Ολλανδία: Προγνωστικά 10/09/2023

Ξεκάθαρο φαβορί η Ολλανδία, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο Δουβλίνο. Βέβαια, οι Ιρλανδοί διαθέτουν μία σκληροτράχηλη ομάδα, που παίζει πάντα καλύτερα στην έδρα της.

Έτσι, είναι δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα ματώσουν για κάθε μπάλα, δημιουργώντας προβλήματα στους «Οράνιε».

Για το ματς στο Αβίβα Στάντιουμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.69 ΣΤΗ NOVIBET

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Ολλανδία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η εμφατική τριάρα επί της Ελλάδας και η ποιότητα των «Οράνιε» δημιουργούν ένα παζλ ικανό να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο από την δίψα και την σκληράδα των Ιρλανδών.

ΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ιρλανδία δέχεται γκολ, όμως διαθέτει καλή αμυντική λειτουργία σε γενικές γραμμές και με την ώθηση των φιλάθλων της μπορεί να κρατήσει το σκορ σε χαμηλό επίπεδο.

ireland netherlands prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ιρλανδία – Ολλανδία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή.


Ιρλανδία – Ολλανδία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 10/09/2023

Η επιστροφή του Ντόχερτι θα φέρει αλλαγή στο δεξί άκρο των Ιρλανδών, με τον έμπειρο μπακ-χαφ να ξεκινά άντι του Μπράουνι στο 3-5-2 του Κένι. Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως οι Ιρλανδοί θα παραταχθούν με την ίδια σύνθεση σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Γαλλία.

Σε ό,τι αφορά την Ολλανδία, ο Ράιντερς αναμένεται να πάρει την θέση του Ντε Ρουν στα χαφ, ενώ όλα δείχνουν πως θα παίξει βασικός και ο Ντε Λιχτ, που έμεινε στον πάγκο στον αγώνα με την Ελλάδα.

Ιρλανδία (3-5-2): Μπαζούνου – Κόλινς, Ντάφι, Ίγκαν – Ντόχερτι, Μόλαμπι, Κάλεν, Νάιτ, Στίβενς – Άιντα, Ογκμπένε

Ολλανδία (3-4-3): Φλέκεν – Ντε Λιχτ, Βαν Ντάικ, Άκε – Ντούμφρις, Ντε Γιονγκ, Ράιντερς, Μπλιντ – Σίμονς, Βέγκχορστ, Γάκπο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ