el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ισπανία – Ιταλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/06/2023

Μεγάλο ματς, σπουδαίο και κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι: Ισπανία και Ιταλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο δεύτερο ημιτελικό του Nations League (21:45) και θα παλέψουν για να βρεθούν πιο κοντά στο τρόπαιο.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στo De Grolsch Veste επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο ημιτελικός του Nations League  γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Κορυφώνεται η δράση στο Nations League!


Ισπανία – Ιταλία: Παρουσίαση, Ανάλυση 15/06/2023

Η μία ήταν στο γκρουπ των ομάδων που απογοήτευσαν στο Μουντιάλ του Κατάρ, αφού αποκλείστηκε στη φάση των «16» από το Μαρόκο. Η άλλη δεν έπαιξε καν στους αγώνες του Κατάρ και ψάχνει την επιστροφή της στην ελίτ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ματς της Ισπανίας με την Ιταλία συνοδεύεται με μεγάλο κίνητρο, που δεν… μένει απλά σε ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Nations League.

Οι Ίβηρες ετοιμάζονται να μπουν σε νέα εποχή με τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο και με αρκετή ποιότητα στους πιτσιρικάδες, που ήδη πρωταγωνιστούν σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Οι Ισπανοί θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Μαρόκο στους «16» του Μουντιάλ και στοχεύουν σε ένα repeat, αφού και πέρσι απέκλεισαν τους Ιταλούς στον ημιτελικό με 2-1 και δύο γκολ του Φεράν Τόρες. Μάλιστα, σε αυτό το ματς ολοκληρώθηκε το απίστευτο σερί 37 αγώνων χωρίς ήττα για την «Σκουάντρα Ατζούρα».

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έλειψε από ακόμα ένα Μουντιάλ και το Nations League αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για… μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Άλλωστε, οι Ιταλοί άφησαν πίσω τους στον όμιλο την Ουγγαρία, την Γερμανία και την Αγγλία και το τωρινό τους γκρουπ παικτών είναι γεμάτο ποιότητα: Στην ενδεκάδα θα παίξουν οι Ατσέρμπι, Μπαρέλα, Ντιμάρκο και Μπαστόνι, που αγωνίστηκαν στον τελικό του Champions League με την Ίντερ, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν επίσης οι Βεράτι, Ζορζίνιο, Ντοναρούμα και Ντι Λορέντζο.

«Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο», είπε ο Μαντσίνι, προτού προσθέσει: «Τα παιδιά που βρίσκονται εδώ το αξίζουν και θα παλέψουμε όλοι μαζί».

spain italy prognostika novibet


Ισπανία – Ιταλία: Στατιστικά και Προϊστορία 15/06/2023

  • Τα τελευταία έξι παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Η Ισπανία είναι αήττητη (με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες) στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της κόντρα στην Ιταλία.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με G/G.
  • Τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των Ιταλών συνοδεύτηκαν με No Goal.
  • Η Ισπανία «έγραψε» τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τα τρία τελευταία παιχνίδια των Ισπανών έληξαν με No Goal.
  • Ο Μάριο Ρετέγκι μέτρησε δύο γκολ στα πρώτα του δύο ματς με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ισπανία – Ιταλία: Προγνωστικά 15/06/2023

Τεράστιο ματς στην Ολλανδία. Ισπανία και Ιταλία θα παλέψουν για την πρόκριση στον τελικό του Nations League και η αναμέτρηση ξεκινά από το 50-50.

Για τον ημιτελικό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ιταλία έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στη φάση των ομίλων, διαθέτει ένα γκρουπ με εμπειρία και, επιπρόσθετα, μπορεί να κρατήσει τους Ισπανούς μακριά από την εστία του Ντοναρούμα. Στην εξίσωση πρέπει να μπει και η ανάγκη για εκδίκηση μετά την ήττα στον περσινό ημιτελικό…

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Με βάση την κόπωση των παικτών και την ανάγκη για αποφυγή κάθε ρίσκου, θεωρείται δύσκολο να δούμε ματς με υψηλό τέμπο και πολλά γκολ.

spain italy prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ισπανία – Ιταλία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ισπανία – Ιταλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/06/2023

Οι Ισπανοί έχουν δύο σημαντικές απουσίες, αφού εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Πέδρι και Μπαλδέ. Οι δύο νεαροί της Μπαρτσελόνα έχουν θέση βασικού, όπως και ο Ντάνι Όλμο, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Από εκεί και πέρα, ίσως υπάρξουν εκπλήξεις από τη μεριά του Ντε Λα Φουέντε, κυρίως στην άμυνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Άλμπα – Ρόδρι, Θουμπιμέντι – Γκάβι, Φάτι, Ασένσιο – Χοσέλου


Στην άλλη μεριά, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μένει να φανεί αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης από το 1ο λεπτό στους παίκτες που έπαιξαν πριν λίγες ώρες στον τελικό του Champions League. Επίσης, ο Ρετέγκι των δύο γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις αναμένεται να ξεκινήσει στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι – Κιέζα, Ρετέγκι, Πελεγκρίνι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ