el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ισπανία – Νορβηγία: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/03/2023

Η Ισπανία και η Νορβηγία μπαίνουν στη μάχη των προκριματικών του Euro 2024 και ψάχνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην 1η αγωνιστική (21:45).

Για το μεγάλο ματς στο «Λα Ροσαλέδα» της Μάλαγα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 


Ισπανία: Ανάλυση, Παρουσίαση, Αποστολή 25/03/2023

Το Μουντιάλ ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους Ισπανούς, όμως το τέλος ήταν άσχημο. Οι Ίβηρες έκαναν θόρυβο με το εμφατικό 7-0 επί της Κόστα Ρίκα την 1η αγωνιστική, όμως στη φάση των 16 έπεσαν πάνω στο καταπληκτικό Μαρόκο και αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Η απογοήτευση δημιούργησε αυτόματα τη βάση για αλλαγές: Ο Λουίς Ενρίκε αποχώρησε και η έναρξη για τη νέα εποχή συνδυάστηκε με την πρόσληψη του Λουίς Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος προχωρά σε «τομές». Ο Σέρχιο Ράμος τελείωσε οριστικά από την Εθνική και από τις πρώτες επιλογές του έμπειρου τεχνικού έλειπαν αρκετοί από τους παίκτες που ταξιδέψαν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο.

Στο γκρουπ των ηχηρών απουσιών περιλαμβάνονται οι Άλμπα, Κόκε, Γιορέντε, Αθπιλικουέτα, Φατί, Τόρες και Ασένσιο, όλοι τους  παίκτες με βασικό ή και ηγετικό ρόλο στη διάρκεια των τελευταίων ετών. Φυσικά, εκτός έμεινε και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, που ανακοίνωσε μετά το Μουντιάλ ότι αποσύρεται από την Εθνική.

Αντίθετα, ο Ντε Λα Φουέντε αποφάσισε να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με ελάχιστες ή και καθόλου συμμετοχές σε αυτό το επίπεδο, όπως οι Χοσέλου και Νταβίντ Γκαρσία. Επιπρόσθετα, αναμένεται να αλλάξει το σύστημα του Ενρίκε και να μετατρέψει το 4-3-3 σε ένα πιο ευέλικτο 4-2-3-1, με τον Άλβαρο Μοράτα, που είναι πλέον ο νέος αρχηγός, στη κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή των Ισπανών:

Τερματοφύλακες: Κέπα, Σάντσεθ, Ραγιά

Αμυντικοί: Γκαγιά, Μπαλντέ, Λαπόρτ, Ίνιγο, Νάτσο, Καρβαχάλ, Πόρο, Νταβίντ Γκαρσία

Μέσοι: Ρόδρι, Γκάβι, Μερίνο, Θεμπάγιος, Φαμπιάν, Θουμπιμέντι

Επιθετικοί: Μοράτα, Άσπας, Όλμο, Μπόρχα Ινγκλέσιας, Πίνο, Χοσέλου, Νίκο Ουίλιαμς, Μπράιαν Χιλ, Ογιαρθάμπαλ


Νορβηγία: Ανάλυση, Παρουσίαση, Αποστολή 25/03/2023

Τα αγωνιστικά νέα της Νορβηγίας περιστρέφονται γύρω από ένα πρόσωπο: Ο Έρλιγνκ Χάαλαντ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους συμπατριώτες του στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 λόγω τραυματισμού και αυτόματα δημιούργησε έναν μεγάλο πονοκέφαλο στον Στάλε Σολμπάκεν. Ο 23χρονος φορ είναι πιθανότατα ο κορυφαίος στον πλανήτη στη θέση του και οι Νορβηγοί τον είχαν φυσικά στο κεντρικό «κάδρο» των πλάνων τους.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η απουσία του σούπερ σταρ «χαμηλώνει» αυτόματα τη δυναμική των Σκανδιναβών, οι οποίοι στοχεύουν ξεκάθαρα στην κατάληψη της δεύτερης θέσης του γκρουπ. Θεωρητικά, η Νορβηγία θα παλέψει με την Σκωτία γι’αυτό, με τις Γεωργία – Κύπρο να έχουν κυρίως ρόλο ρυθμιστή.

Η απουσία του Χάαλαντ θα φέρει στο προσκήνιο τον – ούτως ή άλλως βασικό – Σόρλοθ και ο Σολμπάκεν θα περιμένει σίγουρα πολλά από τον έτερο σταρ της ομάδας του, τον Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ, Κάρλστρομ, Σέλβικ

Αμυντικοί: Άγερ, Μπιόρκαν, Μέλινγκ, Γκρέγκερσεν, Χάντσε – Όλσεν, Πέντερσεν, Ρίερσον, Στράντμπεργκ, Όστιγκαρντ

Κεντρικοί: Άουρσνες, Μπεργκ, Μπέργκε, Μπρίνχιλντσεν, Ντέχλι, Ελιονούςι, Σολμπάκεν, Θόρσμπι, Θόρστβεντ, Βέτλεσεν, Όντεγκαρντ

Επιθετικοί: Λάρσεν, Σόρλοθ


Ισπανία – Νορβηγία: Στατιστικά, Προϊστορία 25/03/2023

  • Οι Νορβηγοί μετρούν τέσσερα συνεχόμενα ματς με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, η Νορβηγία κατέγραψε τέσσερα G/G.
  • Η Ισπανία είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με τους Νορβηγούς, έχοντας τρεις νίκες.
  • Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν με 2-3 συνολικά γκολ. Τρία από αυτά είχαν και G/G.
  • Οι Ισπανοί κέρδισαν με 2-1 στο προηγούμενο ματς των δύο ομάδων στην Ιβηρική χερσόνησο.
  • Οι Νορβηγοί μετρούν τέσσερα συνεχόμενα ματς με 2-3 συνολικά γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ισπανία – Νορβηγία: Προγνωστικά 25/03/2023

Ξεκάθαρο φαβορί οι Ισπανοί, όμως οι Νορβηγοί δεν έχουν να χάσουν κάτι και ίσως εκμεταλλευτούν τις μεγάλες και δομικές αλλαγές των γηπεδούχων. Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

1 & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Η απουσία του Χάαλαντ αποδυναμώνει αισθητά τους Νορβηγούς και η νέα version των Ισπανών έχει τις προοπτικές να κυριαρχήσει στο γήπεδο.

2-3 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Η προϊστορία, τα τελευταία αποτελέσματα και η γενικότερη εικόνα των δύο ομάδων «δείχνουν» την τελική επιλογή στα προγνωστικά.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ισπανία – Νορβηγία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ισπανία: Απουσίες, Ενδεκάδα 25/03/2023

Οι αλλαγές και η παρουσία νέου προπονητή δημιουργούν έναν δυνατό γρίφο για την ενδεκάδα των Ισπανών. Η λογική λέει πως ο Ντε Λα Φουέντε θα φέρει φρεσκάδα στις αρχικές επιλογές.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κέπα – Καρβαχάλ, Λαπόρτ, Ίνιγο, Μπαλντέ – Ρόντρι, Θεμπάγιος – Γκάβι, Άσπας, Όλμο – Μοράτα


Νορβηγία: Απουσίες, Ενδεκάδα 25/03/2023

Η απουσία του Χάαλαντ αφήνει ένα τεράστιο κενό στην επίθεση και ο Σόρλοθ θα παίξει μόνος του στο «9». Από εκεί και πέρα, ο Σολμπάκεν δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια των Νορβηγών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νίλαντ – Πέντερσεν, Όστιγκαρντ, Στράντμπεργκ, Μέλινγκ – Άουρσνες, Μπεργκ, Όντεγκαρντ – Θόρσβεντ, Σόρλοθ, Ελιονούσι

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ