el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ισπανία – Σκωτία: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/10/2023

Μεγάλο ντέρμπι στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Η Ισπανία υποδέχεται την Σκωτία (21:45) με μεγάλη ανάγκη για τρίποντο, καθώς οι Ίβηρες κινδυνεύουν να μείνουν εκτός των θέσεων που οδηγούν στα τελικά της διοργάνωσης.

Αντίθετα, οι εκπληκτικοί Σκωτσέζοι θα κυνηγήσουν την έκτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια και θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση, ενώ, παράλληλα, εντυπωσίασαν και όλη την Ευρώπη με την αγωνιστική τους παρουσία σε αυτά τα προκριματικά.

Για το μεγάλο ματς στο Εστάντιο Λα Καρτούχα Ντε Σεβίγια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στα προκριματικά του Euro!


Ισπανία – Σκωτία: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/10/2023

Η τελευταία συνάντηση των Ισπανών με την Σκωτία ολοκληρώθηκε με σπουδαία νίκη για τους Βρετανούς (2-0) και, ταυτόχρονα, «ξύπνησε» τους Ίβηρες. Μετά την ήττα τους στο Χάμπντεν Παρκ, οι Ισπανοί αντέδρασαν και έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα: Είναι χαρακτηριστικό πως ακολούθησαν 4 σερί νίκες, εκ των οποίων οι δύο οδήγησαν στην κατάκτηση του Nations League και οι άλλες δύο, για τα προκριματικά του Euro, «συγκέντρωσαν» 13 γκολ για την «Λα Ρόχα».

Με φόρα από την κούπα και τις εμφατικές νίκες απέναντι σε Γεωργία (7-1), Κύπρο (6-0), η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε ψάχνει εκδίκηση κόντρα στους Σκωτσέζους και, παράλληλα, μία αναγκαία νίκη στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς ψηλότερα από τους τρίτους Νορβηγούς και ενδεχόμενη ήττα ίσως δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα για τους εναπομείναντες αγώνες των προκριματικών.

Ο Ντε Λα Φουέντε καλείται να βρει λύσεις σε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός μάχης είναι οι Πέδρι, Ασένσιο, Όλμο Γκαγιά, Πίνο και ο θαυματουργός πιτσιρικάς της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ. Επίσης, υπάρχει ερωτηματικό γύρω από το status του Γκάβι μετά από χτύπημά του στην προπόνηση.

Στην άλλη μεριά, η Σκωτία προετοιμάζεται για το ματς χωρίς κανένα άγχος. Το απίστευτο 5/5 και οι 15 βαθμοί της έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά το εισιτήριο για τα τελικά του Euro και ο στόχος πλέον αφορά το αήττητο, κάτι που σίγουρα θα αποτελεί ιστορικό επίτευγμα.

Εκτός του απόλυτου στις νίκες, η Σκωτία… διαλύει τα στατιστικά και σε ό,τι αφορά την αμυντική της λειτουργία, αφού σε αυτά τα πέντε παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ! Η απουσία του τραυματία Τίρνι ενδέχεται πάντως να κοστίσει στην ομάδα του Στιβ Κλαρκ, αφού ο αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι κομβικός ως αριστερό στόπερ στο «σφιχτό» 5-3-2 που αποδίδει εξαιρετικά.

Στα «πιτς» βρίσκονται επίσης οι Ράιαν Τζακ και Κέβιν Νίσμπετ λόγω τραυματισμών.


Ισπανία – Σκωτία: Στατιστικά και Προϊστορία, 12/10/2023

  • Η Σκωτία μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στα προκριματικά του Euro 2024.
  • Η Ισπανία σκόραρε 13 φορές στα τελευταία δύο παιχνίδια της (7-1 τη Γεωργία, 6-0 την Κύπρο).
  • Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έχει σκοράρει έξι φορές στα προκριματικά και δύο από αυτά τα γκολ καταγράφηκαν στη νίκη της Σκωτίας επί της Ισπανίας με 2-0.
  • Τέσσερα από τα πέντε ματς της Σκωτίας στα προκριματικά ολοκληρώθηκαν με No Goal.
  • Και τα πέντε ματς της Σκωτίας στα προκριματικά ολοκληρώθηκαν με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Τρία από τα τέσσερα ματς της Ισπανίας στα προκριματικά ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η βαθμολογία στους ομίλους.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ισπανία – Σκωτία: Προγνωστικά 12/10/2023

Μεγάλο ντέρμπι και μονόπλευρο κίνητρο: Η Ισπανία θα κατέβει στο γήπεδο με το «πρέπει» στις πλάτες της, γνωρίζοντας ότι δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλεια. Η Σκωτία είναι καταπληκτική μέχρι στιγμής, όμως μπορεί να νιώθει λίγο πιο χαλαρή μετά το 5/5, ενώ είναι δεδομένο πως το εκτός έδρας ματς με τους Ισπανούς είναι το πιο δύσκολο για όλες τις ομάδες του πρώτου ομίλου.

Με λίγα λόγια, η Ισπανία ξεκινά ως φαβορί, όμως η Σκωτία μπορεί να κάνει νέα… ζημιά με το σφιχτό της στυλ.

Για το ματς στη Σεβίλλη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

2-3 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ισπανία διαθέτει μεγάλη ποιότητα επιθετικά, όμως δεν είναι το ίδιο… στιβαρή αμυντικά και η Σκωτία μπορεί να βρει χώρο στις αντεπιθέσεις για να σκοράρει. Από εκεί και πέρα, κανένας δεν πρέπει να περιμένει υψηλό τέμπο στο ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πέντε αμυντικούς και με ξεκάθαρη στάση αναμονής κοντά στην περιοχή τους. Έτσι, το σκορ δύσκολα θα… ξεφύγει.

ΦΕΡΑΝ ΤΟΡΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Οι απουσίες στην επίθεση θα φέρουν – πιθανότατα – τον Φεράν Τόρες στην βασική ενδεκάδα και ο φορ/εξτρέμ της Μπαρτσελόνα μπορεί να «τρυπήσει» στα βαριά κορμιά των Σκωτσέζων και να κάνει τη διαφορά.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ισπανία – Σκωτία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ισπανία – Σκωτία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/10/2023

Πολλές οι απουσίες και αρκετά τα ερωτηματικά για τους Ισπανούς. Εκτός δράσης είναι οι Πέδρι, Όλμο, Γκαγιά, Γιαμάλ, Ασένσιο και Πίνο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Γκάβι. Όλα δείχνουν πως ο Μοράτα θα παίξει στην κορυφή και πως οι Φεράν Τόρες και Νίκο Γουίλιαμς θα τον συνοδεύσουν ως εξτρέμ.

Η απώλεια του Τίρνι δημιουργεί πονοκέφαλο στους Σκωτσέζους, εμε τον Στιβ Κλαρκ να ετοιμάζει τον Κούπερ για την τριάδα της άμυνας. Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις και η πρωτοπόρος του ομίλου θα βασιστεί στην πετυχημένη και αήττητη συνταγή των προηγούμενων αναμετρήσεων.

Ισπανία (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Μπαλδέ – Μερίνο, Ρόδρι, Γκάβι – Φεράν Τόρες, Μοράτα, Νίκο Γουίλιαμς

Σκωτία (5-4-1): Γκαν – Χίκι, Πόρσιους, Χέντρι, Κούπερ, Ρόμπερτσον – ΜακΤόμινεϊ, Γκίλμουρ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκίν – Άνταμς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ