el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ιταλία – Αγγλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/03/2023

Τα προκριματικά του Euro 2024 αρχίζουν με ένα κλασικό ντέρμπι: Η Ιταλία υποδέχεται την Αγγλία (21:45) στη Νάπολη και ο νικητής θα ξεκινήσει με χαμόγελα και βαθμολογικό πλεονέκτημα τη μάχη για την πρόκριση στο μεγάλο τουρνουά.

Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 


Ιταλία: Ανάλυση, Παρουσίαση, Αποστολή 23/03/2023

Η διετία που πέρασε έμοιαζε με roller coaster για τους Ιταλούς. Το μαγικό καλοκαίρι του 2021, που συνοδεύτηκε με την 1η θέση στο Euro και τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, ήταν σίγουρα το αποκορύφωμα, το οποίο έμεινε στη συνέχεια πιο πίσω λόγω της ψυχρολουσίας του αποκλεισμού από το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Μετά την ήττα – σοκ από τη Βόρεια Μακεδονία, η «Σκουάντρα Ατζούρα» συμπλήρωσε δύο σερί απουσίες σε Παγκόσμιο Κύπελλο και η έναρξη των προκριματικών για το Euro του 2024 αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψουν τα χαμόγελα και να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις για νέες επιτυχίες.

Άλλωστε, οι Ιταλοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε προκριματικά Euro, αφού η τελευταία τους ήττα σε αυτά τα ματς καταγράφηκε το 2006. Από τότε μέχρι και σήμερα «τρέχουν» ένα απίστευτο σερί 40 αγώνων χωρίς ήττα (34 νίκες, 6 ισοπαλίες) και 14 αναμετρήσεων μόνο με νίκες.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει στα χέρια του ένα ρόστερ με αρκετούς έμπειρους παίκτες, από τους οποίους ξεχωρίζουν σίγουρα οι Βεράτι, Μπονούτσι, Ζορζίνιο και Μπονούτσι. Μαζί τους, παίκτες μεγάλης αγωνιστικής αξίας, όπως οι Ντοναρούμα, Κιέζα, Μπαρέλα, Ντι Λορέντζο, Σπινατσόλα, Τονάλι και Μπεράρντι, καθώς και αρκετοί νεαροί με προοπτικές.

Το μεγάλο πρόβλημα αφορά την θέση του σέντερ φορ: Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έχει αρκετές επιλογές για την κορυφή της επίθεσης λόγω των τραυματισμών των Τσίρο Ιμόμπιλε – Τζιάκομο Ρασπαντόρι και γι’αυτό κλήθηκε – μεταξύ άλλων – ο άσημος Ματέο Ρετέγκι, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη φανέλα της Τίγκρε.

«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην ανάδειξη των ταλέντων μας και δεν έχω ιδέα γιατί έχουμε τόσο λίγους επιθετικούς. Υπάρχει περιορισμός σε αυτήν τη θέση. Ο Ματέο έχει ποιότητα, είναι νεαρός και πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει», δήλωσε για το ζήτημα ο Μαντσίνι, που ενδέχεται πάντως να δώσει φανέλα βασικού στον πιο έμπειρο Σκαμάκα.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένο ότι στην ενδεκάδα θα βρίσκονται οι Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Ατσέρμπι, Μπονούτσι, Σπινατσόλα, Μπαρέλα, Βεράτι, Ζορζίνιο και τα ερωτηματικά κυριαρχούν μόνο στην επίθεση.

Η αποστολή των Ιταλών:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα, Μέρετ, Φαλκόνε, Προβεντέλ

Αμυντικοί: Ατσέρμπι, Μπονούτσι, Μποντζόρνο, Νταρμιάν, Ντι Λορέντζο, Ντιμάρκο, Ρομανιόλι, Σκαλβίνι, Σπινατσόλα, Τολόι

Κεντρικοί: Μπαρέλα, Κριστάντε, Φρατέσι, Ζορζίνιο, Πελεγκρίνι, Πεσίνα, Τονάλι, Βεράτι

Επιθετικοί: Μπεράρντι, Κιέζα, Γκρίφο, Γκνόντο, Παφούντι, Ρετέγκι, Πολιτάνο, Σκαμάκα


Αγγλία: Ανάλυση, Παρουσίαση, Αποστολή 23/03/2023

Μετά από ένα εξαιρετικό σερί, με θέση φιναλίστ στο προηγούμενο Euro και παρουσία στην τετράδα στο Μουντιάλ του 2018, η Αγγλία έκανε ένα βήμα πιο πίσω στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Τα «Λιοντάρια» έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, όμως οι Γάλλοι τους απέκλεισαν και η ελπίδα για την κατάκτηση ενός τροπαίου έμεινε ξανά στα… συρτάρια.

Παρά τις φήμες και την γκρίνια από την πλειοψηφία των φιλάθλων (που ξεκίνησε από τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του Nations League λίγους μήνες νωρίτερα), ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία των Άγγλων και είναι δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει πολλά στην αγωνιστική του φιλοσοφία.

Για παράδειγμα, ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έμεινε ξανά εκτός επιλογών, ενώ τα Μέσα της Αγγλίας αναφέρουν ότι θα μείνει αναλλοίωτο και το σχήμα με τους τρεις αμυντικούς.

Ο έμπειρος τεχνικός καλείται πάντως να διαχειριστεί μία μεγάλη απουσία: Ο Μάρκους Ράσφορντ, που πιθανότητα είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο υψηλότερο επίπεδο παγκοσμίως, ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους συμπαίκτες του. Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Νικ Πόουπ και Μέισον Μάουντ, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Ραχίμ Στέρλνιγκ, Μπεν Γουάιτ και Κάλουμ Γουίλσον.

Το κενό του Ράσφορντ στα αριστερά θα καλυφθεί από τον Γκρίλις, ενώ οι Κέιν και Σάκα είναι σίγουροι για να συμπληρώσουν την τριάδα στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, οι Τζέιμς και Σο θα είναι στις πλευρές ως μπακ-χαφ, οι Ράις και Μπέλινγκχαμ θα παίξουν στο κέντρο και μπροστά από τον Πίκφορντ θα βρίσκονται οι Γουόκερ, Στόουνς και Μαγκουάιρ.

Η αποστολή των Άγγλων:

Τερματοφύλακες: Πίκφορντ, Ραμσντέιλ, Φόρστερ

Αμυντικοί: Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γκουέχι, Τζέιμς, Μαγκουάιρ, Σο, Στόουνς, Τρίπιερ, Γουόκερ

Κεντρικοί: Μπέλινγκχαμ, Κάλαχερ, Χέντερσον, Φίλιπς, Ράις

Επιθετικοί: Φόντεν, Γκρίλις, Κέιν, Μάντισον, Σάκα, Τόνι


Ιταλία – Αγγλία: Στατιστικά και Προϊστορία 23/03/2023

  • Η Ιταλία έχει πάρει τον αέρα της Αγγλίας, αφού στα τελευταία πέντε ματς έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.
  • Κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν έληξε στο Over, όμως τέσσερα από αυτά ήρθαν G/G.
  • Η Αγγλία μέτρησε 4/5 Over στα παιχνίδια της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
  • Ο Χάρι Κέιν θα ψάξει το 54ο γκολ, με το οποίο θα γράψει ιστορία. Αν τα καταφέρει, ο σταρ των Άγγλων θα ξεπεράσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία των «Λιονταριών».
  • O Βιντσέντζο Γκρίφο συμμετείχε και στα τρία γκολ των Ιταλών στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου.
  • Η τελευταία εκτός έδρας νίκη των Άγγλων επί των Ιταλών καταγράφηκε σε φιλικό ματς του 1961 (3-2).
  • Οι Ιταλοί μετρούν 14 σερί νίκες σε προκριματικά Euro, ενώ είναι αήττητοι από το 2006 μέχρι και σήμερα. Σε αυτό το διάστημα μέτρησαν 34 νίκες και 6 ισοπαλίες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicapκαι το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ιταλία – Αγγλία: Προγνωστικά 23/03/2023

Μεγάλο ντέρμπι, ένα από τα κλασικά σπουδαία παιχνίδια της Ευρώπης. Η 1η αγωνιστική είναι πάντα περίπλοκη, όμως ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04 ΣΤΗ NOVIBET

Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ρισκάρει να κυνηγήσει από νωρίς το γκολ. Οι Άγγλοι θα είναι ευχαριστημένοι αν δεν ηττηθούν στην πιο δύσκολη έδρα του ομίλου και οι Ιταλοί παίζουν πάντα πιο συντηρητικά, έχοντας και τον αέρα των 40 παιχνιδιών χωρίς ήττα στα προκριματικά του Euro.

2-3 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Σπάνια ξεφεύγει το σκορ στα παιχνίδια των δύο ομάδων και το άγχος της πρεμιέρας θα περιορίσει την επιθετική διάθεσή τους. Ωστόσο, τόσο οι Ιταλοί, όσο και οι Άγγλοι, έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν στην αναμέτρηση.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ιταλία – Αγγλία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ιταλία: Απουσίες, Ενδεκάδα 23/03/2023

O Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι σίγουρος για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας του, όμως αμφιταλαντεύεται για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης και στο «φτερό». Οι Σκαμάκα και Γκρίφο έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά οι Ρετέγκι και Πολιτάνο «παίζουν» για βασικοί με αρκετές πιθανότητες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα– Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα – Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα – Μπεράρντι, Γκρίφο, Σκαμάκα


Αγγλία: Απουσίες, Ενδεκάδα 23/03/2023

Δεν περιμένουμε εκπλήξεις από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Υπάρχει στο τραπέζι η προοπτική του 4-3-3, όμως η λογική λέει πως θα ακολουθήσει το γνώριμο – και αγαπημένο – μονοπάτι με τα τρία στόπερ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Χέντερσον και Φόντεν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Πίκφορντ – Μαγκουάιρ, Στόουνς, Γουόκερ – Τζέιμς, Ράις, Μπέλινγκχαμ, Σο – Γκρίλις, Κέιν, Σάκα

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ