el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ιταλία – Ουκρανία: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/09/2023

Μεγάλο ντέρμπι στα προκριματικά του Euro 2024. Η Ιταλία υποδέχεται την Ουκρανία (21:45) σε ένα ματς που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την 2η θέση και για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση μετά και την γκέλα στα Σκόπια και είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη, ώστε να φτάσουν τους φιλοξενούμενους στου εφτά βαθμούς.

Από τη μεριά τους, οι Ουκρανοί πήραν ψυχολογία μετά το 1-1 με την Αγγλία, κράτησαν τη διαφορά από την «Σκουάντρα Ατζούρα» και είναι έτοιμοι για ένα ματς – ορόσημο στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Για το ματς στο Σαν Σίρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση Ιταλία – Ουκρανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro!


Ιταλία – Ουκρανία: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/09/2023

Το ντεμπούτο του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας συνοδεύτηκε με μία γκέλα, που ίσως παίξει ρόλο στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

H «Σκουάντρα Ατζούρα» έμεινε στο 1-1 με τη Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια, παρουσιάζοντας μάλιστα κακό πρόσωπο. Με μόλις τρεις τελικές στην εστία, η κατοχή του 73% πήγε… στράφι και οι Ιταλοί έμειναν στην 3η θέση του Group C, έχοντας μόλις τέσσερις βαθμούς μετά από τρεις αγώνες.

Οι απουσίες των Φεντερίκο Κιέζα και Λορένζο Πελεγκρίνι δεν επέτρεψαν στους Ιταλούς να γεμίσουν με ποιότητα την μεσοεπιθετική τους γραμμή, η οποία δέχτηκε πλήγμα και από τον τραυματισμό του Ματέο Πολιτάνο. Εκτός δράσης έμεινε και ο αμυντικός της Ρόμα, Τζιανλούκα Μαντσίνι και ο Σπαλέτι καλείται να διαχειρειστεί τα αγωνιστικά προβλήματα έχοντας πάνω του το «πρέπει» της νίκης.

Στην άλλη πλευρά, οι Ουκρανοί παίζουν το πιθανότατα πιο σημαντικό παιχνίδι τους για την πρόκριση με πολλά «πλεονεκτήματα». Σε πρώτη φάση, η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται ήδη στο +3 από τους αντιπάλους της, ενώ έχει και εξαιρετική ψυχολογία μετά το εντός έδρας 1-1 με την Αγγλία.

Ο Ολεκσάνταρ Ζιντσένσκο πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του παίζοντας στο κέντρο, ενώ ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Ρεμπρόφ αφορά τον Νικολάι Ματβιένκο, ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα λόγω τραυματισμού. Αμφίβολος είναι και ο Μικάιλο Μούντρικ, που αντιμετωπίζεις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.


Ιταλία – Ουκρανία: Τα ρόστερ 12/09/2023

Ρόστερ Ιταλίας

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα, Μέρετ, Προβεντέλ, Βικάριο

Αμυντικοί: Μπαστόνι, Μπιράγκι, Καζάλε, Νταρμιάν, Ντι Λορέντζο, Ντιμάρκο, Ρομανιόλι, Σκαλβίνι, Σπινατσόλα, Ορσολίνι

Κεντρικοί: Μπαρέλα, Κριστάντε, Φρατέζι, Λοκατέλι, Πεσίνα, Τονάλι

Επιθετικοί: Γκνόντο, Ιμόμπιλε, Ρασπαντόρι, Ρετέγκι, Ζακάνι, Ζανιόλο

italy ukraine prognostika novibet

Ρόστερ Ουκρανίας

Τερματοφύλακες: Γκιόργκι Μπούστσαν, Ανατόλι Τρούμπιν, Αντρέι Λούνιν

Αμυντικοί: Μίκολα Ματβιένκο, Γιουκούμ Κονόπλια, Ντένις Ποπόφ, Ολεκσάνταρ Τίμτσικ, Βιτάλι Μικολένκο, Ίλια Ζαμπάρνι, Σεργκέι Κριβστόφ , Μπόγκνταν, Μικαϊλιτσένκο.

Κεντρικοί: Αντρέι Γιαρμολένκο, Σεργκέι Σίντορτσουκ, Βιτάλι Μπουγιάλσκι, Ολεκσάνταρ Καραβάεφ, Τάρας Στεπανένκο, Ολεκσάνταρ Ζούμπκοφ, Γκιόργκι Σουντάκοφ, Γεχόρ Ναζαρίνα, Ολεκσάνταρ Ζιντσένκο, Βίκτορ Τσιγκάνκοφ, Μικάιλο Μούντρικ, Ολεκσάνταρ Πιχάλιονοκ.

Επιθετικοί: Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, Άρτεμ Ντόβμπικ, Βλάντισλαβ Βάνατ


Ιταλία – Ουκρανία: Στατιστικά, Προϊστορία 12/09/2023

  • Η Ουκρανία δεν έχει κερδίσει ποτέ τους Ιταλούς. Σε οκτώ ματς, η Ιταλία μετρά έξι νίκες, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η Ιταλία έχασε μόλις μία φορά στα τελευταία 26 παιχνίδια της ως γηπεδούχους σε προκριματικά Euro. Το ρεκόρ της είναι 21-4-1.
  • Τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Ιταλίας σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με G/G.
  • Η Ουκρανία μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, η Ουκρανία μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Το πιο πρόσφατο μεταξύ τους ματς έμεινε στο 1-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογική εικόνα στα προκριματικά του Euro 2024.

Ιταλία – Ουκρανία: Προγνωστικά 12/09/2023

Μεγάλο ντέρμπι, πρόωρος τελικός για τη μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024. Η Ιταλία θα ξεκινήσει το ματς γνωρίζοντας πως δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα γκέλα, ενώ, αντίθετα, οι Ουκρανοί θα παραταχθούν με πλάνο που θα έχει στη… βάση του τη διαφορά των τριών βαθμών που τους χωρίζει από την «Σκουάντρα Ατζούρα».

Η εικόνα των δύο ομάδων οδηγεί προς την πιθανότητα για ένα σκληρό, ευρωπαϊκό ντέρμπι, που ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και στο γκολ.

Για το ματς στο Σαν Σίρο  επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν αμυντικά το ματς και οι Ιταλοί έδειξαν – ξανά – πως έχουν πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Η ποιότητα των δύο ομάδων και η μεγάλη σημασία του αγώνα γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά μίας αναμέτρησης με χαμηλό τέμπο και σκορ.

Επιπρόσθετα, είναι δεδομένο πως και οι δύο θα αποφύγουν κάθε ρίσκο, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ειδικά οι Ιταλοί, γνωρίζουν πως ένα γρήγορο γκολ κατά τους θα δημιουργήσει μεγάλο άγχος και ίσως αποβεί καταστροφικό.

italy ukraine prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ιταλία – Ουκρανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ιταλία – Ουκρανία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/09/2023

Πολλές οι απουσίες για τους Ιταλούς, που θα παίξουν χωρίς τα δύο βασικά τους εξτρέμ (Κιέζα, Πολιτάνο) και χωρίς μία πολύ σημαντική μονάδα στο κέντρο (Πελεγκρίνι). Έτσι, ο Ζανιόλο καλείται να βοηθήσει επιθετικά τον Ιμόμπιλε, ο οποίος ψάχνει το.. step up.

Από τη μεριά των Ουκρανών, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ματβιένκο, ενώ ο Μούντρικ αναμένεται να ξεκινήσει, έστω και αν αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ιταλία (4-3-3): Ντοναρόμα – Ντι Λορέντζο, Μπαστόνι, Ρομανιόλι, Ντιμάρκο – Κριστάντε, Μπαρέλα, Τονάλι – Ζανιόλο, Ιμόμπιλε, Ζακάνι

Ουκρανία (4-3-3): Λούνιν – Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Κριβστόφ, Μικολένκο – Στεπανένκο, Σουντάκοφ, Ζιντσένκο – Μούντρικ, Γιάρεμτσουκ, Γιαρμολένκο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ