el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Τορίνο: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/10/2023

Derby della Mole στη Serie A! Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Τορίνο (19:00) σε ένα σπουδαίο ματς, που πάντα κρύβει συγκινήσεις και ένταση!

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν το τρίποντο για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή, ενώ η Τορίνο θέλει να σταματήσει το σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη και να πάρει το πρώτο της διπλό κόντρα στη Γιουβέντους μετά από περίπου 30 χρόνια!

Για το σπουδάιο στο Allianz Stadium επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Serie A!


Γιουβέντους – Τορίνο: Παρουσίαση, Ανάλυση 07/10/2023

Μεγάλο ματς στο Τορίνο. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Τορίνο (19:00) στο πρώτο φετινό Derby della Mole και είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει.

Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν και βρίσκεται ήδη κοντά στην κορυφή, έχοντας μέχρι στιγμής 14 βαθμούς. Το «φτωχό» 0-0 με την Αταλάντα έφερε την δεύτερη ισοπαλία φέτος, ενώ μόνο στην ήττα με 4-2 από την Σασουόλο φάνηκαν οι αδυναμίες του ρόστερ, που σίγουρα είναι πιο υποβαθμισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα», είπε μετά το ματς με την Αταλάντα ο Αλέγκρι, που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Άλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο, Μίλικ και Βλάχοβιτς. Εκτός φυσικά και ο Πογκμπά με την γνωστή υπόθεση ντόπινγκ.

Στην άλλη μεριά, είναι ασφαλές να ειπωθεί πως η Τορίνο διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς ξεκίνησε τη σεζόν στη Serie A με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, όμως τώρα βρίσκεται σε σερί τριών αναμετρήσεων χωρίς νίκη. Μάλιστα, η Τορίνο δεν σκόραρε καν κόντρα σε Λάτσιο (ήττα με 2-0) και Βερόνα (0-0), ενώ με αυτά τα αποτελέσματα έπεσε στην 10η θέση με 9 βαθμούς.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η «Γκρανάτα» παρουσιάζει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με σφιχτή άμυνα και αρκετές δυσκολίες στην επίθεση: Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής μετρά μόλις έξι γκολ σε εφτά αγωνιστικές.

Εκτός δράσης για τους φιλοξενούμενους είναι οι Μποντζόρνο, Ντζίτζι και Πόπα.


Γιουβέντους – Τορίνο: Στατιστικά και Προϊστορία 07/10/2023

  • Η Γιουβέντους κυριαρχεί παραδοσιακά στο Derby della Mole: Στα τελευταία 42 παιχνίδια με την Τορίνο, η «Γιούβε» μετρά 30 νίκες και μόλις 3 ήττες, ενώ 9 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η Γιουβέντους «τρέχει» αήττητο σερί οκτώ αγώνων χωρίς ήττα κόντρα στην Τορίνο με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Η πιο πρόσφατη εκτός έδρας νίκη της Τορίνο επί της Γιουβέντους καταγράφηκε το 1995. Από τότε μέχρι και σήμερα, μετρά 14 ήττες, ενώ πέντε παιχνίδια έμειναν στην ισοπαλία.
  • Τα τελευταία πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Γιουβέντους έληξαν με G/G.
  • Πέντε από τα εφτά ματς της Τορίνο στο πρωτάθλημα έληξαν με No Goal.
  • Η Τορίνο σκόραρε μόλις μία φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια της.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • H Γιουβέντους σκόραρε μία φορά στα τελευταία δύο παιχνίδια της.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γιουβέντους – Τορίνο: Προγνωστικά 08/10/2023

Ντέρμπι με φαβορί στο Τορίνο. Η Γιουβέντους διαθέτει καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενώ έχει μαζί της και την εξαιρετική παράδοση ως γηπεδούχος σε τέτοια ματς. Η Τορίνο μπορεί να παλέψει, περιμένοντας πίσω από την μπάλα, όμως πρέπει να κάνει υπέρβαση για το θετικό αποτέλεσμα.

Για το μεγάλο ματς της Serie A επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

NIKH ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤH NOVIBET

Η Γιουβέντους δείχνει ένα αρκετά σοβαρό πρόσωπο φέτος και η Τορίνο δυσκολεύεται πολύ επιθετικά. Έτσι, δύσκολα θα της δημιουργήσει πρόβλημα και το ζήτημα της Γιούβε αφορά το τέμπο της πίεσης που θα ασκήσει στην Γκρανάτα. Με βάση όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες, δεν αποκλείεται το ματς να κριθεί στο γκολ και με αρκετό ιδρώτα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Τορίνο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους – Τορίνο: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/10/2023

Η Γιουβέντους έχει… μάθει να ζει με συγκεκριμένες απουσίες (Ντε Σίλιο, Μίλικ, Βλάχοβιτς, Σάντρο, Πογκμπά) και όλα δείχνουν πως ο Κιέζα θα παραμείνει στο πλευρό του Κιν, αφού εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς στο επιθετικό κομμάτι. Επίσης, θέση βασικού διεκδικούν οι Κόστιτς και Γουέα.

Χωρίς σημαντικές απουσίες η Τορίνο, θα εμπιστευτεί τους καλύτερους έντεκα με το κλασικό πλέον 3-4-3.

Γιουβέντους (3-5-2): Σέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι – ΜακΚένι, Φαγκιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Κιέζα, Κιν

Τορίνο (3-4-3): Μιλίνκοβιτς Σάβιτς – Σουρς, Σαζόνοφ, Ροντρίγκες – Σόπι, Ρίτσι, Ίλιτς, Λαζάρο – Βλάσιτς, Ζαπάτα, Σανάμπρια

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ