el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Στο πόδι ο ιταλικός βορρά για το μεγάλο ντέρμπι της Serie A ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ιντερ. Στο «Derby d’ Italia» θα πέσουν κορμιά, αφού η δίψα των ομάδων για νίκη ξεχειλίζει.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, όμως ο ηττημένος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει… delete την υπόθεση της κορυφής, εκεί όπου βρίσκεται η καταπληκτική φέτος Νάπολι.

Η Γιουβέ αναζητεί μια μεγάλη νίκη για να βάλει τέλος και στην «γκρίνια» που κυριαρχεί στο Τορίνο, ενώ η Ιντερ θέλει με το συγκεκριμένο ματς να αποδείξει σε εχθρούς και φίλους ότι παραμείνει ανταγωνιστική για τον τίτλο.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Γιουβέντους απέναντι στην Ίντερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!


Γιουβέντους – Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Η ήττα στο «Derby d’ Italia» απαγορεύεται για τους δύο «μονομάχους», ενώ παραδοσιακά ο νικητής αποκτάει περισσότερη ορμή για να πετύχει τους στόχους του. Οι δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα έχουν ανάλογη πορεία και η ομάδα που θα πάρει το «τρίποντο» στο Τορίνο θα μείνει ζωντανή στο κόλπο του τίτλου, ενώ όποιος ηττηθεί θα πατήσει «delete» στον συγκεκριμένο στόχο.

Η Γιουβέντους είναι μια του ύψους και μια του βάθους και η συγκεκριμένη κατάσταση έχει φέρει «γκρίνια». Η «κυρία» δεν μπορεί να αποκτήσει καλό αγωνιστικό ρυθμό και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δέχεται κριτική για τις επιλογές του, αλλά και για τον τρόπο που λειτούργησε στην καλοκαιρινή προετοιμάσία. Το γεγονός ότι η Γιούβε βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας της Serie A (6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες) 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή αποδεικνύει του λόγους το αληθές.

Το περασμένο Σάββατο η Γιουβέντους λύγισε δύσκολα εκτός έδρας τη Λέτσε με σκορ 0-1, κι έφτασε τις τρεις σερί νίκες στη Serie A, όμως την Τετάρτη ηττήθηκε (1-2) από την Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο Τορίνο και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού τελικά τερμάτισε στην 3η θέση (με μόλις μια νίκη) και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα λιγκ.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι και είναι προφανές ότι έχουν γίνει λάθη. Μπορούμε να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε. Μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι με την Ιντερ και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε», τόνισε ο προπονητής της Γιουβ’εντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στην Ίντερ η πορεία στο πρωτάθλημα δεν κρίνεται ικανοποιητική, αλλά έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί οι «νερατζούρι» κατάφεραν να περάσουν στους «16» της διοργάνωσης και να αφήσουν εκτός την Μπαρτσελόνα σ’ ένα όμιλο που συμπληρώθηκε από την πανίσχυρη Μπάγερν.

Οι Ιταλοί την Τετάρτη ηττήθηκαν στο Μόναχο από την Μπάγερν 2-0 και αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν «χαμογελάσει».

Στη Serie A, η Ιντερ με 8 νίκες, 4 ήττες και καμία ισοπαλία απέχει 8 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με άνεση 3-0 της Σαμπντόρια. Υπήρξε πολυφωνία επιθετικά και παρότι δεν βρήκαν δίχτυα οι Τζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες τη λύση έδωσαν οι Ντε Φράι, Μπαρέλα και Κορέα.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν υπολογίζει και πάλι τον Λουκάκου και θα στηριχθεί στη συνταγή που τον έχει οδηγήσει στις 4 σερί νίκες επί ιταλικού εδάφους.

«Σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι όλοι θέλουν να νικήσουν. Συχνά σε τέτοιο ματς δεν παίζει ρόλο η τακτική, αλλά το πάθος των παικτών. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα για τη νίκη», υποστήριξε ο Σιμόνε Ιντζάγκι παραμονή της αναμέτρησης.


Γιουβέντους – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 06/11/2022

  • Στο τελευταίο «Derby d’ Italia» στο Τορίνο στις 3 Απριλίου του 2022 η Ιντερ επικράτησε με 0-1 και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσαλχάνογλου.
  • Ιντερ και Γιουβέντους ήταν το ζευγάρι του περυσινού τελικού Κυπέλλου στην Ιταλία. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-4 στην παράταση και στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 2-2.
  • Στα 10 τελευταία ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η παράδοση είναι υπέρ της Κυρίας. Η Γιουβέντους έχει πανηγυρίσει 4 νίκες, η Ιντερ μετράει 2 επιτυχίες, ενώ 4 ματς έληξαν ισοπαλία.
  • Από 4 σερί νίκες προέρχεται η Ιντερ στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και στις τρεις το σκορ ήταν Over.
  • Η Ιντερ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over στη Seria A. Συγκεκριμένα σε 12 αγωνιστικές μετράει 10 Over και μόλις 2 Under.
  • Στην αντίπερα όχθη η Γιουβέντους παρουσιάζει τάση στα Under και μετράει 8 έναντι 4 Over.
  • Στα 10 τελευταία ντέρμπι στη Serie A στο Τορίνο η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο. Η «κυρία» μετράει 6 νίκες, Η Ιντερ έχει πανηγυρίσει 2 φορές, ενώ 2 ματς έληξαν ισοπαλία (0-0, 1-1). Στα συγκεκριμένα ματς 7 παιχνίδια έληξαν Under και μόλις Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Βαθμολογία Serie A
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Ιντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

fiorentina juventus5 novibet

Γιουβέντους – Ίντερ: Προγνωστικά 06/11/2022

Από την πλούσια γκάμα αγορών που διαθέτει η Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα στο «Derby d’ Italia»!

Πάθος, δύναμη και ατελείωτο τρέξιμο περιμένουμε στο σπουδαίο παιχνίδι της Serie A. Η Γιουβέντους αναζητεί μια μεγάλη νίκη και περιμένουμε ότι οι παίκτες του Αλέγκρι θα καταναλώσουν όλα τα αποθέματα ενέργειας για να «χαμογελάσουν» μπροστά στο κοινό τους και παράλληλα να διώξουν την κριτική.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΛΕΑΡ

Η Γιούβε μπροστά στο κοινό της θα πιέσει περισσότερο και είναι ικανή να προηγηθεί.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15

Θα υπάρξουν νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα στο ντέρμπι και τόσο ο διαιτητής, όσο και το Var θα έχουν αρκετή δουλεια.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.15 ΣΤΗ NOVIBET


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Ο Αλέγκρι αντιμετωπίζει αρκετά και σημαντικά προβλήματα και με το σύστημα που επιλέγει φιλοδοξεί να διατηρήσει το μηδέν στην λαμυνα. Ο Βλάχοβιτς δεν είναι έτοιμος για βασικός, ενώ ούτε ο Ντι Μαρία μπορεί να βγάλει 90λεπτο.  Εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Κιν, Μακένι, Πογκμπά, Παρέντες και Ντε Σίλιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Στσέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο – Κουαρδάρδο, Ραμπιό, Λοκατέλι, Φαγκιόλι, Κόστιτς, Ντι Μαρία (Βλάχοβιτς), Μίλικ.

Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Ο Ιντζάγκι δεν υπολογίζει τον Λουκάκου, ο οποίος τέθηκε και πάλι νοκ άουτ. Αυτό σημαίνει ότι επιθετικά θα επιλέξει του Τζέκο, Λαουτάρο. Ο Ντε Φράι δεν είναι 100% έτοιμος για βασικός, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπρόζοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Σκρίνιαρ – Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν, Ντούμφρις, Ντιμάρκο – Λαουτάρο Μαρτίνες, Τζέκο.


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ