el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Λάτσιο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/02/2023

Το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας θα προκύψει την Πέμπτη (02/02, 22:00), από το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λάτσιο.

Η «βέκια σινιόρα» βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση έπειτα από την τιμωρία και την ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών και πλέον καλείται να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της μέχρι το τέλος της σεζόν. Το Κύπελλο Ιταλίας λοιπόν μπαίνει πολύ ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα.

Το ίδιο βέβαια πρέπει να ειπωθεί και από την πλευρά της Λάτσιο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας -εκμεταλλευόμενη φυσικά και την τιμωρία της Γιουβέντους– βλέπει πλέον συμμετοχή στο επόμενο Champions League και πλέον στοχεύει και στο Κύπελλο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Γιουβέντους απέναντι στη Λάτσιο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς  παίζει εδώ σε live streaming με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ιταλίας!


Γιουβέντους – Λάτσιο: Ανάλυση & Παρουσίαση 02/02/2023

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε μία πολύ περίεργη κατάσταση, την οποία καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βρει τρόπο να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την ποινή της αφαίρεσης 15 βαθμών που την έριξε κάτω από τη μέση της βαθμολογίας.

Η απόφαση, η οποία να θυμίσουμε ότι αφορά τους πειραγμένους ισολογισμούς που παρουσίαζε η Γιουβέντους, κάνοντας εικονικές μεταγραφές και δημιουργώντας υπεραξίες σε ποδοσφαιριστές με πολύ μικρή αξία, φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία της ομάδας.

Στα δύο ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν μετά την απόφαση, η Γιουβέντους είχε ισάριθμες απώλειες βαθμών. Αρχικά υποδέχθηκε την Αταλάντα με την οποία έμεινε στο 3-3 έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με δύο ανατροπές.

Στη συνέχεια όμως ήρθε το μεγαλύτερο πλήγμα για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι. Η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη νεοφώτιστη Μόντσα για το πρωτάθλημα, μόλις δέκα μέρες μετά τον αγώνα για το Κύπελλο, όπου είχε νικήσει με 2-1.

Αυτή τη φορά όμως δεν τα κατάφερε. Έπεσε θύμα έκπληξης και η Μόντσα έφυγε από το Τορίνο με τη νίκη με 2-0. Μάλιστα τα δύο γκολ των γηπεδούχων ήρθαν νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κιούρια έκανε το 1-0 στο 18’ και ο Ντάνι Μότα το 2-0 στο 39’.

Η Γιουβέντους όμως δεν είχε απάντηση και η ήττα από τη Μόντσα την έριξε στη 13η θέση. Πλέον έχει 14 βαθμούς απόσταση από την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη με 18 αγωνιστικές να απομένουν. Το Κύπελλο δείχνει να είναι η καλύτερη διέξοδος για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε αντίθεση με τη Γιουβέντους, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα για τη Λάτσιο. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα των Μίλαν και Ρόμα, η Λάτσιο έχει ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το 2023 δεν μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Λάτσιο, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Λέτσε με 2-1, ενώ έμεινε στο 2-2 με την Έμπολι μέσα στη Ρώμη.

Αμέσως μετά επικράτησε 2-0 της Σασουόλο εκτός έδρας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας 1-0 της Μπολόνια, επίσης στην έδρα της, στο «Ολίμπικο».

Το μεγάλο αποτέλεσμα όμως, που εκτόξευσε και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν με τη Μίλαν, εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Σε εκείνο το παιχνίδι, οι «λατσιάλι» έπιασαν εξαιρετική απόδοση και πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν μία τεράστια νίκη με 4-0.

Στο επόμενο παιχνίδι όμως και τελευταία χρονικά πριν από τον προσεχή αγώνα με τη Γιουβέντους, επέστρεψαν και πάλι στις ισοπαλίες. Η Λάτσιο υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα και δεν έπιασε αντίστοιχα επίπεδα απόδοσης σε σύγκριση με την εικόνα που είχαν κόντρα στη Μίλαν.

Η ομάδα της Ρώμης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 8’ με τον Καζάλε. Στη συνέχεια πίεσε για δεύτερο, αλλά δεν τα κατάφερε. Και μάλιστα δέχθηκε και την ισοφάριση στο 49’ από τον Γκονζάλεθ.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στη συνέχεια με τη Λάτσιο να έχει πάντως μία ελαφρά υπεροχή. Χάρη σε αυτή έφτασε σε μία τεράστια ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, αλλά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σημάδεψε το δοκάρι στο 94’ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


Γιουβέντους – Λάτσιο: Στατιστικά & Προϊστορία 02/02/2023

  • Οκτώ φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες για το Κύπελλο στην έδρα της Γιουβέντους και η προϊστορία είναι σχετικά μοιρασμένη.
  • Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, η Γιουβέντους έχει τρεις νίκες, η Λάτσιο έχει δύο και τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Στα τρία τελευταία ματς που έχουν γίνει, η Λάτσιο είναι αήττητη στο Τορίνο, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη.
  • Η τελευταία φορά που η Γιουβέντους πήρε τη νίκη σε αγώνα Κυπέλλου στην έδρα με αντίπαλο τη Λάτσιο ήταν στις 13 Ιανουαρίου 2000, πριν από 23 χρόνια, με σκορ 3-2.
  • Όσον αφορά πάντως την προϊστορία στο πρωτάθλημα, η πλάστιγγα γέρνει σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ της Γιουβέντους.
  • Σε σύνολο 80 αγώνων, η Γιουβέντους έχει 51 νίκες, 19 ισοπαλίες και μόλις 10 ήττες, ενώ στα πέντε τελευταία ματς έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.
  • Η Γιουβέντους τρέχει ένα τρομερό σερί σε εντός έδρας παιχνίδια Κυπέλλου. Είναι αήττητη εδώ και οκτώ χρόνια από τον Μάρτιο του 2015!
  • Τελευταία της ήττα ήταν από τη Φιορεντίνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου με σκορ 1-2. Ωστόσο η Γιουβέντους προκρίθηκε στον τελικό αφού είχε νικήσει 3-0 εκτός έδρας.
  • Από τότε μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει 21 παιχνίδια και η Γιουβέντους μετράει 19 νίκες και 2 ισοπαλίες (19-2-0).
  • Οι δύο ομάδες έχουν ήδη παίξει για το πρωτάθλημα και η Γιουβέντους επικράτησε 3-0 μέσα στην έδρα της, επί της Λάτσιο.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Serie A.

juventus lazio1 02022023 novibet


Γιουβέντους – Λάτσιο: Προγνωστικά 02/02/2023

Είναι αλήθεια ότι η Γιουβέντους δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή της. Η ήττα από τη Μόντσα, όμως, αναμένεται να λειτουργήσει ως καμπανάκι για τους «μπιανκονέρι». Το Κύπελλο είναι η μοναδική ουσιαστική ελπίδα διάκρισης, οπότε έχουν έξτρα κίνητρο για τη νίκη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Η Λάτσιο πάντως δε θα είναι εύκολο αντίπαλος. Η ομάδα της Ρώμης θα προσπαθήσει να σκοράρει για να βάλει δύσκολα στη Γιουβέντους. Είναι επιθετική ομάδα με καλές λύσεις στο σκοράρισμα, οπότε έχει λογική το ποντάρισμα στο Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/02/2023

Η Γιουβέντους έχει απουσίες για τον αγώνα της με τη Λάτσιο, αλλά έχει μάθει να ζει με αυτές, όπως άλλωστε συμβαίνει και το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν.

Σίγουρα εκτός είναι ο αμυντικός Μπονούτσι, ο μέσος Κουαδράδο, ο εξτρέμ Κιέζα και ο επιθετικός Μίλικ.

Επίσης αμφίβολος είναι ο επιθετικός Κάιο Ζόρζε, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει είναι λίγες.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Πέριν – Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο – Ντε Σίλιο, Φαγκιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς.

juventus lazio3 02022023 novibet


Λάτσιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/02/2023

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Λάτσιο με τη Γιουβέντους.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο αμυντικός Ράντου, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και μεγάλο διάστημα και δεν υπολογίζεται.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Προβεντέλ – Λατσάρι, Πάτριτς, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι, Βετσίνο – Πέδρο, Ζακάνι, Φελίπε Άντερσον.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ