el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιουβέντους – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/05/2023

Μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία με… έντονο παρασκήνιο: Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν (21:45) μέσα σε βαρύ κλίμα λόγω της νέας ποινής με αφαίρεση βαθμών. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη και το ματς στο Τορίνο θα είναι σίγουρα συναρπαστικό!

Για το μεγάλο παιχνίδι στο «Allianz Stadium» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο ιταλικό ντέρμπι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Κορυφώνεται η δράση στη Serie A!


Γιουβέντους – Μίλαν: Παρουσίαση, Ανάλυση 28/05/2023

Η νέα τιμωρία και η αφαίρεση δέκα βαθμών δημιούργησε ξανά αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια της Γιουβέντους. «Κάθε φορά που μπαίνουμε σε μία καλή πορεία, κάποιος έρχεται και μας γκρεμίζει», είπε ο Μαξ Αλέγκρι, που είδε την ομάδα του να… μεταφέρεται από την 2η στην 7η θέση και στους 59 βαθμούς.

Είναι δεδομένο πως η διοίκηση του συλλόγου θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει ξανά τους βαθμούς που έχασε, όμως, για την ώρα, η «Γιούβε» είναι υποχρεωμένη να κερδίσει στα παιχνίδια που μένουν μέχρι το τέλος της σεζόν για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα και να παλέψει για ένα «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να συμβεί αυτό όμως, η «Μεγάλη Κυρία» πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που είχε στο ματς με την Έμπολι, το οποίο ολοκληρώθηκε με βαριά ήττα (4-1).

Στα αγωνιστικά, εκτός δράσης είναι οι Μπονούτσι, Πογκμπά, Φατζιόλι και Ντε Σίλιο, με τον Αλέγκρι να εμπιστεύεται ξανά σύστημα με τρία στόπερ. Ερωτηματικό για τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν μετά την αρνητική του απάντηση στην πρόταση της ανανέωσης από την διοίκηση.

juventus milan prognostika novibet

Το ματς θεωρείται «do or die» και για τη Μίλαν: Μετά την απογοήτευση που προκάλεσε ο αποκλεισμός (με  δύο ήττες) από την Ίντερ στα ημιτελικά του Champions League, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι (64 βαθμοί) παλεύει για να βρει θέση στην πρώτη τετράδα, σε μία μάχη που περιλαμβάνει τους… άσπονδους εχθρούς (Ίντερ, 66 βαθμοί), την Αταλάντα (61 βαθμοί) και τη Ρόμα (60 βαθμοί).

Το 5-1 επί της Σαμπνόρια έδειξε πως στη Μίλαν… υπάρχει ζωή και η τιμωρία της Γιουβέντους ίσως βοηθήσει του περσινούς πρωταθλητές Ιταλίας στον δρόμο για την έξοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εκτός δράσης – εδώ και καιρό – οι Μπενασέρ και Ιμπραϊμοβιτς, ενώ τραυματίες είναι επίσης οι Οριζί και Ρέμπιτς, που δεν έχουν πάντως θέση βασικού στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου.


Γιουβέντους – Μίλαν: Στατιστικά και Προϊστορία 28/05/2023

  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι έληξαν με No Goal.
  • Tα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 γκολ.
  • Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Champions League, η Μίλαν «έγραψε» μία νίκη και τρεις ήττες. Σε όλα δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ.
  • Με εξαίρεση την βαριά ήττα από την Έμπολι (4-1), τα προηγούμενα έξι παιχνίδια της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με 2-3 συνολικά γκολ.
  • Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Μίλαν καταγράφηκε το 2019. Στα τρία ματς που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, η Μίλαν κέρδισε μία φορά, ενώ δύο αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες.
  • Η Γιουβέντους κέρδισε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο γήπεδό της,
  • Ο Κιέζα μετρά 3 γκολ και 4 ασίστ σε 10 παιχνίδια κόντρα στη Μίλαν.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Μίλαν έληξαν με No Goal.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γιουβέντους – Μίλαν: Προγνωστικά 28/05/2023

Σπουδαίο ντέρμπι στην Ιταλία. Η Γιουβέντους είναι υποχρεωμένη να… ζήσει μετά τη νέα αφαίρεση βαθμών, ενώ η Μίλαν πρέπει να παλέψει για τη νίκη που ίσως «κλειδώσει» την παρουσία της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για το μεγάλο ματς της Serie A ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

Κλασικό ιταλικό ντέρμπι, με δύο ομάδες που ξεκάθαρα θα δώσουν έμφαση στην άμυνα, προσπαθώντας να αποφύγουν κάθε ρίσκο. Στην εξίσωση μπαίνουν και τα προηγούμενα μεταξύ τους ματς, που κινήθηκαν σε χαμηλό τέμπο και σκορ.

ΟVER 4,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Η σεζόν ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και θεωρείται σίγουρο πως θα δούμε ένα ματς με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και ένταση.

juventus milan prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/05/2023

Ο Αλέγκρι «ζει» εδώ και καιρό με τις απουσίες των Μπονούτσι, Πογκμπά, Ντε Σίλιο και αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ντι Μαρία, έστω και αν έγινε γνωστό ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο – Κουαδράδο, Μιρέτι, Ραμπιό, Λοκατέλι, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Μίλικ


Μίλαν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/05/2023

Τα προβλήματα των Μπενασέρ και Ζλάταν είναι… μόνιμα για τον Πιόλι, που δεν υπολογίζει επίσης στους Οριζί και Ρέμπιτς. Βασικός αναμένεται να παίξει ο νεαρός Τιό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Ερνάντες, Τομόρι, Τιό, Καλάμπρια – Τονάλι, Κρούνιτς – Λεάο, Ντίας, Σαλεμάκερς – Ζιρού

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ