el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/04/2023

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «8» του Europa League. Οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση και οι Ιταλοί θέλουν μπροστά στο κοινό τους να επιβεβαιώσουν τους λόγους που είναι φαβορί για την πρόκριση.

Στην αντίπερα όχθη τα «λιοντάρια» απέδειξαν στην περασμένη φάση ότι φέτος είναι ικανοί να εξελιχθούν στη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης. Την επόμενη Πέμπτη (20/4) είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στην Πορτογαλία.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στους «8» του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/04/2023

Μεγάλο παιχνίδι μας υπόσχονται οι δύο ομάδες στο Τορίνο. Γιουβέντους και Σπόρτινγκ έχουν μέσα στους στόχους τους την κατάκτηση του τροπαίου και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Η Γιουβέντους έχει πάρει στα σοβαρά τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού σε περίπτωση που φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου θα πάρει το χρυσό εισιτήριο για τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν.

Αυτό δύσκολα θα καταφέρει να το εξασφαλίσει μέσω της Serie A καθώς με την αφαίρεση 15 βαθμών λόγω οικονομικών παραβάσεων και μετά την πρόσφατη ήττα από τη Λάτσιο (2-1) στη Ρώμη έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας και απέχει 8 βαθμούς από την 4η θέση της βαθμολογίας.

Η «Κυρία» στην περασμένη φάση του Europa League πέρασε το εμπόδιο της Φράιμπουργκ με δύο νίκες (1-0 στο Τορίνο και 2-0 στη Γερμανία) χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, όμως γνωρίζει ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Ο προπονητής της Γιούβε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και σε κάθε παιχνίδι σκεφτόμαστε τη νίκη. Φυσικά δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να υποτιμήσουμε μια ομάδα σαν την Σπόρτινγκ».

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη φάση των «16» έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Άρσεναλ! Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ πραγματοποιήσει καταπληκτικές εμφανίσεις και οδήγησε σε αποκλεισμό ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς στο Λονδίνο κρίθηκε στα πέναλτι και όπως είναι φυσικό τα «λιοντάρια» θα μπουν στα παιχνίδια με τη Γιουβέντους με την ίδια συνταγή. Είναι το ισχυρό αουτσάιντερ στη μονομαχία με τους Ιταλούς, όμως η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη.

Θα παίξουν και πάλι με άγνοια κινδύνου και χωρίς κανένα άγχος. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στην επική πρόκριση απλεναντι στην Άρσεναλ ήταν οι Παουλίνιο, Γκονσάλβες.

Πάντως, ο Παουλίνιο είναι τραυματίας και η απουσία τους αναμφισβητητα θα επιρεάσει την επιθετική λειτουργία της Σπόρτινγκ.

Οι «πράσινοι» της Πορτογαλίας στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς και μπροστά τους έχουν τις Μπράγκα (62 β.), Πόρτο (64 β.) και Μπενφίκα (71 β.).

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, παραμονή του ματς θέλησε να διώξει το άγχος από τους παίκτες του και τόνισε χαρακτηριστικά: «Αποδείξαμε απέναντι στην Άρσεναλ ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόκριση».


Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Στατιστικά & Προϊστορία 13/04/2023

  • Γιουβέντους και Σπόρτινγκ συναντήθηκαν τη σεζόν 2017/18 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Τορίνο η ιταλική ομάδα επικράτησε με σκορ 2-1 και στη Λισαβόνα το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.
  • Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συμπλήρωσε 11 σερί ματς αήττητη με 8 ήττες και 3 ισοπαλίες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μάλιστα, έχει να ηττηθεί από το μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο (1-2) στις 12 Φεβρουαρίου.
  • Η Γιουβέντους στα τελευταία 15 παιχνίδια της μετράει μόλις 2 ήττες (11 νίκες, 2 ισοπαλίες). Τα δύο αρνητιικά αποτελέσματα ήρθαν στη Ρώμη απέναντι σε Λάτσιο (1-2) και Ρόμα (0-1).
  • Με δύο No Goal και νίκες προσπέρασε το εμπόδιο της Φράιμπουργκ η Γιουβέντους στη φάση των 16 του Europa League, αντίθετα η Σπόρτινγγκ και στα δυο ματς με Άρσεναλ ήρθε ισόπαλη (1-1, 2-2) με Goal.
  • Η Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας είναι ομάδα των Over και σε 27 αγωνιστικές μετράει 19 Over και 8 Under.
  • Η Γιουβέντους σε 29 ματς στη Serie A δείχνει ότι στηρίζεται στην άμυνα και αρέσκεται σε χαμηλά σκορ. Συγκεκριμένα μετράει 11 Over και 18 Under.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Η βαθμολογία της Liga Portugal  
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προγνωστικά 13/04/2023

Σπουδαίο ματς περιμένουμε στο Τορίνο ανάμεσα σε δύο ομάδες που πλέον έχουν μεγάλες βλέψεις στη διοργάνωση. Για το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σπόρτινγκ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Οι δύο ομάδες θα μπουν στο χορτάρι και στο βάθος του μυαλού τους θα έχουν το γεγονός ότι ακολουθεί και ρεβάνς. Περιμένουμε προσεχτικό ματς κυρίως από την Σπόρτινγκ με στόχο να αμυνθεί και να αποδιοργανώσει τα επιθετικά ατού της Γιούβε.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.10 στη novibet

Αρκετά κεφάτος στα τελευταία ματς της Γιουβέντους ο Ανχελ Ντι Μαρία. Θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα ψάξει το γκολ…

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET 

Η Σπόρτινγκ είναι ικανή να βρει γκολ στο Τορίνο, όμως η Γιουβέντους μέσα στην έδρα της θα παίξει πιο επιθετικά.

ακριβεσ σκορ 2-1 σε αποδοση 8.70 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Σπόρτινγκ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/04/2023

Ο Αλέγκρι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Μόνιμα εκτός είναι οι Πογκμπά, Παρέδες. Διαθέσιμος είναι πλέον ο επιθετικός Μίλικ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Τσέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο – Λοκατέλι, Ραμπιό, Φαγκιόλι, Κουαντράδο, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/04/2023

Δύο σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει το τεχνικό επιτελείο της Σπόρινγκ. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός μέσος Ουγκάρτε και τραυματίας ο επιθετικός Παουλίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Αδάν – Σαν Τζουστ, Κοάτες, Ντιομαντέ – Μορίτα, Ρέις, Σάντος, Γκονσάλβες – Έντουαρντς, Τσέρμιτι, Τρινκάο 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ