el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κύπρος – Σκωτία: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/09/2023

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει την Κύπρο με αντίπαλο τη Σκωτία στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (21:45) στη Λάρνακα και θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λογους. Οι γηπεδούχοι καθαρά για λόγους γοήτρου, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να αγκαλιάσουν την πρόκριση.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι Κύπρος – Σκωτία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στη Λάρνακα παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

 


Κύπρος – Σκωτία: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/09/2023

Αντίθετη πορεία έχουν οι δύο ομάδες στον 1ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.

Η Κύπρος έχει ξεκινήσει με τρεις ήττεσ σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ. Ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει ότι οι παίκτες του έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και το θετικό για τον ίδιο είναι ότι σε κάθε ματς παίζουν όχι μόνο άμυνα και επιθεση.

Στο τελευταίο ματς στα μέσα Ιουίου με τη Νορβηγία, η Κύπρος πάλεψε με αξιώσεις για ένα ημίχρονο, όμως μετά την ανάπαυλα τα αμυντικά λάθη στοίχισαν και ο Χάαλαντ τα εκμεταλλεύτηκε. Το μοναδικό τέρμα για την Κύπρο στην ήττε με 3-1 ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Γρηγόρη Κάστανο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναγνώρισε τη δυσκολία της αναμέτρησης απέναντι στην Σκωτία, όμως άφησε να εννοηθεί ότι στόχος όλων είναι η Κύπρος να μην γίνει σάκος του μποξ στον όμιλο.

«Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στον όμιλο. Θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε την πρώτη ομάδα του ομίλου και σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τους βαθμούς. Το γκρουπ είναι δύσκολο και έτσι όπως έχουμε ξεκινήσει δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε στοχο καποια θέση για τα τελικά του Euro.

Ωστόσο, στόχος μας είναι να δυσκολέψουμε κάθε αντίπαλο, να παλεύουμε για τους βαθμούς και μέσα στο γήπεδο συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι εχουμε παίκτες με διάθεση που σκοράρουν και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τους πρώτους μας βαθμούς στον όμιλο», υποστήριξε ο Γεωργιανός Coach της Κύπρου.

Η Σκωτία με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογία και ο μεγάλος της στόχος είναι να συνεχίσει την πορεία της για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. .

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία της στα προκριματικά και οι φιλοδοξίες όλων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

Μια νέα νίκη στον όμιλο θα φέρει την Σκωτία αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση μόλις τρεις αγώνες πριν το τέλος των προκριματικών. Το κίνητρο για τους παίκτες του Στιβ Κλαρκ ειναι τεράστιο.

Η Σκωτία έχει ήδη νικήσει μια φορά την Κύπρο φέτος με 3-0 στο Hampden Park, όμως άπαντες αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ομίλου οι Σκωτσέζοι επικράτησαν 2-0 απέναντι στη Γεωργία με σκόρερ τους ΜακΓκρέγκορ και ΜακΤόμινεϊ.

Στην αποστολή υπάρχουν σημαντικές επιστροφές. Οι Τσε Άνταμς και Σκορ ΜαΚίνι είναι πλέον διαθέσιμοι, ενώ ο Νέιθαν Πάτερσον επέστρεψε από τραυματισμό.

Ο προπονητής της Σκωτίας, Στιβ Κλαρκ, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να κάνουν το λάθος και να υποτιμήσιυν την Κύπρο.

«Εχουμε εξαιρετική εικόνα μέχρι τώρα και το θετικό είναι ότι λειτουργούσε σαν ομάδα σε όλους τους τομείς. Μας περιμένει δύσκολο ματς. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Η Κύπρος μπορεί να μετράει μόνο ήττες, αλλά στα περισσότερα ματς παρουσίασε αξιόμαχη εικόνα», υποστήριξε ο 60χρονος προπονητής.


Κύπρος – Σκωτία: Στατιστικά, Προϊστορία 08/09/2023

  • 8 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Κύπρος και Σκωτία και οι Σκωτσέζοι μετράνε μόνο νίκες. Η πρώτη αναμέτρησης ήταν το 1968 στα προκριματικά του Μουντιάλ (σκορ 5-0) και η τελευταία τον περασμένο Μάριτο στο Χάμπντεν (σκορ 3-0).
  • Και τα 8 ματς από το παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Over!
  • 2 Over και ισάριθμα Under μετράει η Σκωτία σε 4 παιχνίδια στα προκριματικά του Euro 2024. H Κύπρος και στα τρία παιχνίδια ηττήθηκε με Over.
  • Η Σκωτία σε 4 παιχνίδια στα προκριματικά του Euro έχει δεχθει μόλις ένα γκολ και έχει πετύχει 9 τέρματα. Η Κύπρος έχει σκοράρει 2 γκολ και έχει δεχθεί 8.
  • Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Κύπρος – Σκωτία: Προγνωστικά 08/09/2023

Στο ματς ανάμεσα σε Κύπρο και Σκωτία οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως οι γηπεδούχοι θέλουν ένα αποτέλεσμα για το γοητρό τους. Για την αναμέτρηση στη Λάρνακα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Σκωτία στα προκριματικά του Euro είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και με νίκη μέσα στη Λάρνακα θα αγκαλιάσει την απευθείας πρόκριση στο Euro. Επίσης, η προϊστορία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει μόνο Over.

ΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET 

Oι Κύπριοι παίζουν ανοιχτά και με δεδομένο ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν δεν πρόκειται να κλειστούν στο καβούκι τους

αποδοση 2.20 να σκοραρουν και οι δυο ομαδες 

Η Σκωτία διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και η Κύπρος για να σταματήσει τους φιλοξενούμενους αναμένεται να παιξει και με φάουλ.

αποδοση 2.05 η κυπρος να δει περισσοτερεσ κιτρινες καρτες 


Κύπρος: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/09/2023

Νεό πρόσωπο στις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια ο Κώστας Πηλέας. Νοκ άουτ τέθηκε ο στόπερ Νικόλας Ιωάννου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Μαλ – Κουσουλός, Λαΐφης, Καρώ, Κορέιρα – Αντωνίου, Γκόγκιτς, Χαραλάμπους, Πιλέας, Κάστανος – Πίττας.

Σκωτία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/09/2023

Πάνοπλη θα αγωνιστεί η Σκωτία σ’ ένα παιχνίδι που με νίκη θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στο Euro και στη συνέχεια θα μπορέσει να σβήσει τις μηχανές της. Ο Στιβ Κλαρκ έχει δημιουργήσει εξαιρετική χημεία και οι Σκωτσέζοι πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία της ιστορίας τους σε προκριματική φάση.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Γκουν – Τίρνεϊ, Χέντρι, Πορτέους –  Ρόμπερτσον, Χίκεϊ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΤόμινεϊ, Γκίλμουρ – ΜακΓκίν, Ντάικς.


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ