el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/01/2023

Μπορεί να βρίσκονται στα δύο αντίθετα άκρα της βαθμολογίας, αλλά ο στόχος στο μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο (07/01, 19:30) είναι ο ίδιος και δεν είναι άλλος από τη νίκη. Λαμία και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στο ΔΑΚ Λαμίας και η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ακόμη μία ήττα και μάλιστα βαριά με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας. Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καλή και αναζητείται ο τρόπος για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ντέρμπι με τον Άρη, όπου και νίκησε 1-0 και πλησίασε στους τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Είναι δεδομένο ότι η νίκη θα είναι το ζητούμενο και στη Λαμία, ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή!

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Λαμίας απέναντι στον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Λαμία – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 07/01/2023

Η Λαμία περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο και προσπαθεί να… σηκώσει κεφάλι, αλλά δεν το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και έπειτα από 16 αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη!

Στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και με δεδομένο ότι θα ακολουθούσε η διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η διοίκηση απομάκρυνε τον Τζιανλούκα Φέστα από τον πάγκο και πήρε στη θέση του, τον Σάββα Παντελίδη.

Ωστόσο ούτε με τον Έλληνα τεχνικό έχει καταφέρει να αλλάξει πολύ η εικόνα της. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Καλλιθέα (ομάδα Super League 2) για το Κύπελλο και μάλιστα εντός έδρας, έμεινε στο 1-1. Στη συνέχεια ακολούθησαν τρία ματς πρωταθλήματος.

Αρχικά ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ (3-0), μετά έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην έδρα της, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε ακόμη μία βαριά ήττα, αυτή τη φορά από τον Αστέρα μέσα στην Τρίπολη με 3-0.

Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν έξαλλοι με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και μάλιστα αναμένεται να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ακολουθήσουν μέχρι και κάποιες διακοπές συμβολαίων.

Ο Σάββας Παντελίδης από την πλευρά του ήταν φανερά απογοητευμένος: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καν στο ματς. Ο Αστέρας σε τρεις φάσεις που έκανε σκόραρε. Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, δεν θέλω να πω τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να ζητήσουμε συγγνώμη για την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο».

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε σχετικά γρήγορα και εύκολα την απώλεια βαθμών στο Περιστέρι και το 2-2 με τον Ατρόμητο και εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένος στο ντέρμπι με τον Άρη. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που πήρε μία δίκαιη νίκη με 1-0.

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν πολύ καλός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι με τον Σβαμπ στο 17’ και δοκάρι με τον Νάρεϊ στο 34’.

Εν τέλει η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όταν από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και κεφαλιά του Κουλιεράκη, ο Ίνγκασον με ανάποδο έκανε το 1-0!

Στο δεύτερο μισό, ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείριση του αγώνα. Έδωσε και χώρο στον Άρη, αλλά δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Κράτησε σχετικά εύκολα το σκορ και επέστρεψε στις νίκες πλησιάζοντας στους τρεις βαθμούς τη δεύτερη ΑΕΚ.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν στη Λαμία για ακόμη μία νίκη, περιμένοντας παράλληλα και το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Άρη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε: «Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε φανταστικό πρέσινγκ, ήμασταν πολύ καλοί στην ανάκτηση της μπάλας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, είχαμε πει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στο πρώτο.

Είχαμε δύο διαφορετικά, αλλά τέλεια ημίχρονα. Στο δεύτερο θα μπορούσαμε να σκοράραμε επίσης σε κάποια επιθετική μετάβαση, θα πιάναμε ανοργάνωτη την άμυνα του Άρη. Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μια ομάδα και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».


Λαμία – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 07/01/2023

  • Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι σχετικά μικρή, λόγω της μικρής παρουσίας που έχει η Λαμία στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
  • Ωστόσο έχει… ασπρόμαυρο χρώμα, αφού είναι ολοκληρωτικά υπέρ του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα έχουν γίνει πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος στη Λαμία και ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει σε όλα.
  • Έχει πέντε νίκες (5-0-0) και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ! Τα συνολικά τέρματα είναι 8-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Επίσης έχει γίνει κι ένα παιχνίδι Κυπέλλου στη Λαμία, όπου εκεί οι Φθιώτες πήραν ισοπαλία και μάλιστα με γκολ (1-1).
  • Οκτώ παιχνίδια έχει δώσει ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας μέχρι στιγμής. Σε αυτά έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Από τα οκτώ δεν σκόραρε μόνο στο 0-0 με τον Άρη και στην ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ.
  • Επίσης και στα έξι παιχνίδια που βρήκε δίχτυα, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που προηγήθηκε.
    Η Λαμία από την πλευρά της έχει μία νίκη φέτος, η οποία ήταν εντός έδρας με τον Λεβαδειακό, ενώ τα τρία τελευταία εντός έδρας ήταν όλα στο Goal (2-2, 1-3, 1-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

lamia paok4 07012023 novibet


Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 07/01/2023

Ο ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο που πήρε το ντέρμπι με τον Άρη. Μάλιστα το τελικό σκορ (1-0), τον αδικεί. Η Λαμία από την άλλη ψάχνεται, δεν είναι σε καλή κατάσταση και προέρχεται από βαριά ήττα στην Τρίπολη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης και μπορούν να την πάρουν από το ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του έως τώρα που έχει σκοράρει (6/8), ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που ανοίγει πάντα το σκορ. Και μάλιστα στα πέντε από τα έξι βρίσκει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Άρα είναι πολύ καλή επιλογή, η αγορά να σκοράρει πρώτος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του αγώνα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.81

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/01/2023

Η βαριά ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στη διοίκηση και πολύ κακό κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν είναι απίθανο τις επόμενες μέρες να προκύψουν και κάποια διαζύγια!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ ακόμη και οι Σλίβκα, Σαράνοφ και Τσούκαλος που έμειναν εκτός αποστολής, έμειναν για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκαραβέλης – Σιμόν, Αντέντζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ρόμανιτς, Ντε Βισέντι, Μαρτίνεθ – Καραμάνος.

lamia paok3 07012023 novibet


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/01/2023

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τη Λαμία είναι δεδομένα.

Εκτός θα είναι και πάλι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά και ο Τσαούσης, που δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι και να δώσουν το παρών.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Κούρτιτς, αλλά ακόμη κι αν είναι θα μείνει στον πάγκο και δε θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες – Σβαμπ, Αουγκούστο – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ