el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/02/2023

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet την Πέμπτη (18:30)!

Ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον τελικό να βρίσκεται στον ορίζοντα, εκεί όπου θέλουν να βρεθούν οι Φθιωτοί και ο «δικέφαλος» του Βορρά!

Με 800+ αγορές στη Novibet o πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!

 

 


Λαμία – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/02/2023

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την παρουσία του σε άλλον έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και θα παραταχθεί στη Λαμία για να εξασφαλίσει από τον πρώτο ημιτελικό σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Στα προημιτελικά του θεσμού ο «δικέφαλος» απέκλεισε εμφατικά τον Παναθηναϊκό (2-0, 1-1), παίρνοντας ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό και πλέον στοχεύει στην κούπα.

H ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει στο κυνήγι και των δύο τίτλων και μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό για τη Super League στρέφει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Το αήττητο σερί των «ασπρόμαυρων» συνεχίστηκε, ωστόσο το 0-0 με τους Πειραιώτες αύξησε τη διαφορά από την κορυφή (-5 από τον Παναθηναϊκό, -4 από την ΑΕΚ που έχει αγώνα λιγότερο) και ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε πως «είμαστε τρομερά απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι.

Ειδικότερα όταν δίνεις όλη σου τη θέληση, αλλά κάποιες καταστάσεις τις αντιμετωπίζεις εγωιστικά, είναι λογικό να μην παίρνει το αποτέλεσμα που θέλεις. Πρέπει να ωριμάσουμε, να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε να μη δείχνουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας, αλλά στο ομαδικό πνεύμα. Να παίζουμε για την ομάδα και όχι η ομάδα για εμάς.

Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεται με 11, όταν το καταλάβουμε αυτό θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι κρίμα να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται πολύ μικρός μέσα στο γήπεδο και να μην παίρνουμε αυτό που πρέπει».

Από την πλευρά της η Λαμία αναμφίβολα έχει ήδη επιτυχημένη πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, δίνοντας το παρών για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια στα ημιτελικά. Στα προημιτελικά κατάφερε να αποκλείσει με δύο νίκες την ομάδα-έκπληξη του θεσμού, Απόλλωνα Παραλιμνίου (1-2, 4-2).

Όμως την ώρα που θα κυνηγήσει χωρίς άγχος ως αουτσάιντερ το καλύτερο δυνατό στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, την «καίει» η μάχη της σωτηρίας στη Super League.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» κυνήγησε το αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε, παρά την καλή της εμφάνιση, με τον Σάββα Παντελίδη να σημειώνει τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του όσο το παιχνίδι ήταν στο 1-0:

«Προσπαθήσαμε αρκετά, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία πριν το 1-0 και νομίζω ότι εκεί λίγο ψυχολογικά μας επηρέασε αλλά θεωρώ ότι και 3 γκολ να βάζαμε κάτι θα έκανε ο μεσαίος και θα χάναμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να λήξει το παιχνίδι και να κερδίσουμε».


Λαμία – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 09/02/2023

  • Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά τουλάχιστον στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ενώ έχει δώσει το παρών σε πέντε τελικούς στις έξι τελευταίες διοργανώσεις, έχοντας κατακτήσει τέσσερα τρόπαια.
  • Συνολικά ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει φτάσει 33 φορές στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας 22 προκρίσεις σε τελικό και 8 κατακτήσεις (τελευταία το 2021).
  • Η Λαμία έχει αναδειχθεί σε… ομάδα Κυπέλλου, καθώς βρίσκεται σε ημιτελική φάση για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τέταρτη συνολικά στην ιστορία της. Οι προηγούμενες παρουσίες της ομάδας της Φθιώτιδας στα ημιτελικά ήταν τη σεζόν 1971/1972, τη σεζόν 2018/2019 και τη σεζόν 2021/2022, χωρίς σε κάποια εξ αυτών να μπορέσει να προκριθεί στον τελικό.
  • Φέτος είναι η τέταρτη φορά όπου οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες σε νοκ άουτ φάση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet και δεύτερη στα ημιτελικά.
  • Τη σεζόν 1971/1972 αναμετρήθηκαν σε μονό νοκ άουτ ημιτελικό, όπου επικράτησε ο ΠΑΟΚ (2-0).
  • Τη σεζόν 1984/1985 συναντήθηκαν στον Γ’ γύρο, με τον ΠΑΟΚ να θριαμβεύει με 6-0 στην Τούμπα, ενώ στη Λαμία η νίκη ήταν ακόμα πιο ευρεία (1-9).
  • Τη σεζόν 2020/2021 οι αναμετρήσεις ήταν για τα προημιτελικά, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-2 στην Τούμπα και προκρίθηκε σε συνδυασμό με το 1-1 στη Λαμία.
  • Στα φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων για τη Super League o ΠΑΟΚ νίκησε τόσο στην Τούμπα (1-0, 43’ Κούρτιτς), όσο και στη Λαμία (0-3) με τα γκολ των Ολιβέιρα (13’), Ντάντας (27’), Ζίβκοβιτς (58’).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 09/02/2023

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με τους γηπεδούχους να θέλουν να βάλουν δύσκολα στον «δικέφαλο» του Βορρά ενόψει της ρεβάνς. Για το παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet!

Το δέλεαρ της παρουσίας στον Τελικό είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού και μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Η ομάδα του Λουτσέσκου δέχεται δύσκολα γκολ και θα επιδιώξει να μην αιφνιδιαστεί από τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, που θα έχουν σαφώς λιγότερο άγχος, αλλά και δεδομένη δυσκολία στο σκοράρισμα.

2 & NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Δελεαστικές αποδόσεις βρίσκουμε στις αγορές των Γκολ. Περιμένουμε ότι στο παιχνίδι θα κάνει κουμάντο ο ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα.

ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λαμία-ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/02/2023

H Λαμία βρίσκεται για άλλη μια φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, αλλά στη Super League δεν πάει καθόλου καλά και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο Σάββας Παντελίδης σύμφωνα με τη φημολογία που κυκλοφορεί δεν πρέπει να αισθάνεται διόλου άνετα στην τεχνική ηγεσία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σαράνοφ, Σίμον, Κορνέζος, Παούλεβατς, Αμπάντα, Τζανδάρης, Σλίβκα, Βασιλαντονόπουλος, Μαρτίνεθ, Ρόμανιτς, Βέργος.

paok levadiakos2 30012023 novibet

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/02/2023

Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο ημιτελικό, για να αποφύγει κάθε είδους… πονοκέφαλο ενόψει της ρεβάνς. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Λουτσέσκου, ο οποίος είδε τον Κουλιεράκη να αποχωρεί «λαβωμένος» από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε ένα ήδη γεμάτο απουσιολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Τάισον, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Λύρατζη, Κούρτιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ