el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λάτσιο – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/04/2023

Σπουδαίο ντέρμπι στην Ιταλία. Η Λάτσιο υποδέχεται τη Γιουβέντους (21:45) και οι δύο ομάδες έχουν ξεκάθαρους στόχους: Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν την… άνεση που έχουν τώρα στη μάχη της 2ης θέσης, ενώ η «Γιούβε» κυνηγά την 6η Αταλάντα και το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Για παιχνίδι στο Ολίμπικο της Ρώμης ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!

 


Λάτσιο – Γιουβέντους: Παρουσίαση, Ανάλυση 08/04/2023

Η Λάτσιο διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στη βαθμολογία. Η ομάδα της Ρώμης εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη σταθερότητας των αντιπάλων της και με «όπλο» την αμυντική της λειτουργία «μονιμοποιήθηκε» στη δεύτερη θέση έχοντας αυτή την στιγμή 55 βαθμούς.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει δώσει τη σφραγίδα του στους «Λατσιάλι», που «τρέχουν» σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα μετρούν μόνο μία ισοπαλία και πέντε νίκες, από τις οποίες ξεχωρίζει φυσικά το 1-0 στην έδρα της Νάπολι και το 1-0 κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο, Ρόμα. Η Λάτσιο δεν έχει δεχτεί καν γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις, δείχνοντας γενικά ένα εξαιρετικό και.. στιβαρό αγωνιστικό πρόσωπο.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα ενόψει του ντέρμπι, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον Τσίρο Ιμόμπιλε στον πάγκο. Ο έμπειρος φορ έπαιξε ως αλλαγή στη νίκη επί της Μόντσα (2-0), όμως γενικά ταλαιπωρείται από μυϊκούς τραυματισμούς και, επιπρόσθετα, το πείραμα με τον Φελίπε Άντερσον σε θέση false nine έχει αποδώσει.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η Λάτσιο θα ξεκινήσει με τους Προβεντέλ, Χισάι, Ρομανιόλι, Κασάλε, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Κατάλντι, Βετσίνο, Αλμπέρτο, Άντερσον και Πέδρο.

Έπρεπε να φτάσουμε στον Απρίλιο για να δει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ένα… λευκό απουσιολόγιο. Για πρώτη φόρα φέτος, ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού οι Πολ Πογκμπά και Λεονάρντο Μπονούτσι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ιταλός υπολογίζει και στους δύο, όμως η λογική λέει πως θα τους αφήσει στον πάγκο στο ντέρμπι, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει.

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι η Γιουβέντους είχε δύσκολη μάχη και μεσοβδόμαδα, παίζοντας με την Ίντερ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Το τελικό 1-1 ήταν μάλλον το πιο δίκαιο – με βάση την εικόνα – αποτέλεσμα, όμως σίγουρα άφησε πίκρα στην «Μεγάλη Κυρία», που προηγήθηκε με 1-0 στο 83’ και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η Γιουβέντους διατήρησε το μομέντουμ που «έχτισε» τις προηγούμενες εβδομάδες, μένοντας για έκτο σερί ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, η ομάδα του Αλέγκρι (44β.) έχει κερδίσει στα εφτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στη Serie A και βρίσκεται στο -4 από τη 6η Αταλάντα (48β.), η οποία είναι η τελευταία ομάδα της… ευρωπαϊκής ζώνης του πρωταθλήματος.

Ενόψει Λάτσιο, ο Αλέγκρι αναμένεται να προχωρήσει σε μερικές αλλαγές, όμως δεν θα αλλάξει με τίποτα το αγαπημένο του 3-5-2. Οι Βλάχοβιτς και Ντι Μαρία θα παραμείνουν στην αιχμή του δόρατος, όμως οι Σέζνι, Μιρέτι, Ντε Σίλιο και Άλεξ Σάντρο αναμένεται να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, κάτι που δε συνέβη στον αγώνα με την Ίντερ.


Λάτσιο – Γιουβέντους: Στατιστικά, Προϊστορία 08/04/2023

  • Το 2019 καταγράφηκε η τελευταία νίκη της Λάτσιο επί της Γιουβέντους. Από τότε μέχρι και σήμερα, η Γιουβέντους κέρδισε πέντε ματς, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Η Γιουβέντους μετρά δύο σερί νίκες κόντρα στη Λάτσιο χωρίς να δεχτεί γκολ (1-0, 3-0).
  • Η Γιουβέντους μετρά έξι σερί ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και τέσσερα σερί παιχνίδια με Under 2,5 γκολ.
  • Η Λάτσιο μετρά έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα και χωρίς να δεχτεί γκολ στη Serie A. Σε αυτό το διάστημα «στραβοπάτησε» μόνο στο ματς με την Μπολόνια (0-0).
  • H Λάτσιο έχει την καλύτερη άμυνα στη Serie A με παθητικό 19 γκολ. Κοντά και η Γιουβέντους με 22 τέρματα παθητικό.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματοςδεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Λάτσιο – Γιουβέντους: Προγνωστικά 08/04/2023

Μεγάλο ντέρμπι στη Serie A με δύο ποιοτικές και φορμαρισμένες ομάδες. Για το σπουδαίο ματς στο Ολίμπικο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Ομάδες με «σκληρές» άμυνες και με διάθεση να αποφύγουν κάθε ρίσκο. Το ντέρμπι θα… κινηθεί σε χαμηλό τέμπο και πιθανότατα θα κριθεί στο γκολ.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94

Η Λάτσιο έχει πάντα αμυντική προσέγγιση στα ντέρμπι και η Γιουβέντους θα είναι σίγουρα συντηρητική, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λάτσιο – Γιουβέντους έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λάτσιο: Απουσίες, Νέα, Ενδεκάδα 08/04/2023

Ο Ιμόμπιλε θα μείνει πιθανότατα στον πάγκο και ο Φελίπε Άντερσον θα παίξει ξανά στη κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, ο Σάρι δεν ετοιμάζει εκπλήξεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Προβεντέλ – Λατσάρι, Κασάλε, Ρομανιόλι, Χισάι – Κατάλντι, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Βετσίνο – Αλμπέρτο, Άντερσον, Πέδρο


Γιουβέντους: Απουσίες, Νέα, Ενδεκάδα 08/04/2023

Ο Αλέγκρι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους Σέζνι, Άλεξ Σάντρο, Μιρέτι και Ντε Σίλιο, οι οποίοι έμειναν στον πάγκο στο ματς με την Ίντερ. Δύσκολα θα ξεκινήσουν οι ανέτοιμοι Πογκμπά και Μπονούτσι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο – Ντε Σίλιο, Μιρέτι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ