el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λάτσιο – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/01/2023

Ματς για γερά νεύρα υπόσχονται Λάτσιο και Μίλαν στη 19η αγωνιστική της Serie A την Τρίτη το βράδυ (21:45). Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης οι δύο ομάδες… καίγονται για τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανές στο κυνήγι των στόχων τους.

Με 800+ αγορές στη Novibet, live streaming* και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Λάτσιο απέναντι στην Μίλαν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A! 


Λάτσιο – Μίλαν: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/01/2023

Η Λάτσιο με 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και πλέον βασικός της στόχος είναι να μπει στην τετράδα που οδηγεί στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ρωμαίοι, μετά την τιμωρία των 15 βαθμών της Γιουβέντους για οικονομικές παραβάσεις σε μεταγραφές, έχουν πλέον έναν αντίπαλο λιγότερο στη μάχη της τετράδας, όμως το ζητούμενο είναι να χτίσουν σερί νικών.

Οι παίκτες του Μαρουτίτσιο Σάρι εντός έδρας (5-2-2) είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Απέναντι στους πρωταθλητές σκέφτονται το τρίποντο που -εν όψει της συνέχειας- θα τους εκτοξεύσει την ψυχολογία στα ύψη.

Το τελευταίο δείγμα γραφής της Λάτσιο ήταν η επικράτηση με 1-0 στο Coppa Italia με την Μπολόνια (19/1), ενώ στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες με διπλό (2-0) στην έδρα της Σασουόλο. Κοινό χαρακτηριστικό και στα δυο παιχνίδια ότι κράτησε απαραβίαστη την εστία της.

Στο απουσιολόγιο των «λατσιάλι» ξεχωρίζει το όνομα του Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο 32χρονος Ιταλός φορ που φέτος μετράει 7 γκολ και 3 ασίστ θα λείψει λόγω τραυματισμού και το βάρος στη γραμμή κρούσης θα πέσει στον Φελίπε Άντερσον.

Ο τεχνικός της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, έκανε λογο για ένα σπουδαίο παιχνίδι και στάθηκε στην… πληγωμένη Μίλαν.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μίλαν προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα και θεωρώ ότι θα τα παίξει όλα για όλα για να αντιδράσει. Ισωα θα ήταν καλυτερο για εμάς να ειχε κερδίσει 3-0 την Ιντερ παρά που ηττήθηκε. Εμεις έχουμε βρει λύσεις και στην επίθεση και οι Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Άντερσον είναι σε εξαιρετική φόρμα».

Η Μίλαν προβληματίζει μετά τη διακοπή του Μουντιάλ και φιλοδοξεί να απαντήσει με νίκη, προκειμένου να μη χάσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση της κορυφής. Οι «ροσονέρι» με 11 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες βρίσκονται στο -12 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Νάπολι και θέλουν μέσα στη Ρώμη να πατήσουν το… κουμπί της αντεπίθεσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανο Πιόλι στη Serie A προέρχονται από δυο σερί ισοπαλίες με Λέτσε (2-2) και Ρόμα (2-2), ενώ την περασμένη βδομάδα ηττήθηκαν (0-3) στο Σούπερ Καπ από την Ιντερ. Η ήττα στο ντέρμπι έφερε κριτική και γκρίνια.

Οι πρωταθλητές στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια τους δέχονται συνεχώς γκολ: τελευταίο ματς που κράτησαν ανέπαφη την εστία της ήταν το 0-0 στην έδρα της Κρεμονέζε στις 8 Νοεμβρίου.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, παραμονή του ματς θυμήθηκε την περυσινή επικράτηση και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Κανείς δεν εχει ξεχάσει τον τόπο που κερδίσαμε στη Ρώμη τη Λάτσιο την περασμένη σεζόν. Δείξαμε υπομονή, βγάλαμε δυναμισμό και παλέψαμε σαν μια γροθιά όλοι για τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Πρέπει να βάλουμε τέλος στο αρνητικό σερί. Ειναι λογικό να υπάρχει κριτική διότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες μου δεν έγιναν ξεφνικά άχρηστοι, είμαστε σε θέση να λύσουμε το πρόβλημα και υπάρχει μεγάλη ενότητα και επιθυμία για θετική αντίδραση».


Λάτσιο – Μίλαν: Στατιστικά, Προϊστορία 24/01/2023

  • Η πρόσφατη προϊστορία των αναμετρήσεων στη Ρώμη μας προϊδεάζει για ένα ακόμα σπουδαίο ματς. Την τελευταία πενταετία η Μίλαν μετράει δύο νίκες (1-2, 0-3) στην πρωτεύουσα, η Λάτσιο ισάριθμες (3-0, 4-1), ενώ ένα παιχνίδι σταμάτησε στην ισοπαλία (1-1).
  • Σε 18 παιχνίδια στη Serie A η Λάτσιο μετράει 10 Over και 8 Under. Εντός έδρας οι Ρωμαίοι έχουν 6 Over και 3 Under.
  • Μεγάλη τάση στα Over παρουσιάζει η Μίλαν και το γεγονός ότι δέχεται γκολ οδηγεί τα παιχνίδια της σε μεγάλα σκορ. Εκτός έδρας οι ροσονέρι μετρούν 6 Over και 3 Under, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχουν 13 Over και 5 Under σε 18 αγωνιστικές.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Serie A! 

Λάτσιο – Μίλαν: Προγνωστικά 24/01/2023

Το μεγάλο ντέρμπι της Serie A ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν μαγνητίζει και από την πλούσια γκάμα της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η Λατσιο βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, την ώρα που η Μίλαν ψάχνει τον καλό της εαυτό και τον τρόπο να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα.

Οι Ρωμαίοι αν βρεθούν σε καλή μέρα είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε ομάδα μέσα στην έδρα τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λάτσιο με τους Λουίς Αλμπέρτο και Φελίπε Άντερσον να είναι σε φόρμα θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η Μίλαν στην άμυνα.

Οι ροσονέρι δηλώνουν αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και επιθετικά με τους Λεάο και Ζιρού θα δημιουργήσουν αρκετές φάσεις.

 GOAL-GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ ΝOVIBET 

Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι ξεκάθαροι και η δίψα τους για το τρίποντο μεγάλη. Με δεδομένο οτι προκειται για ένα ιταλικό ντέρμπι ενδέχεται όσο περνάει η ώρα οι δύο πλευρές να ικανοποιηθούν και με την ισοπαλία.

«Χ» ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.45 ΣΤΗ NOVIBET 

inter milan7 novibet

Ο Λεάο είναι πρώτος σκόρερ της Μίλαν με 8 τέρματα και στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει σκοράρει 3 φορές. Ο Πορτογάλος επιθετικός και πέρυσι σκόραρε απέναντι στη Λάτσιο και από τις εμπνεύσεις του περιμένει πολλά ο Στέφανο Πιόλι.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΛΕΑΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λάτσιο – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λάτσιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/01/2023

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε σχέση με τα περασμένα ματς που η ομάδα του λειτούργησε καλά δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές.

Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Λατσάρι, ενώ με δεδομένο ότι εκτός είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φελίπε Άντερσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Προβεντέλ – Λατσάρι, Κασάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Κατάλντι, Μιλίνκοβιτς, Λουίς Αλμπέρτο – Πέδρο, Τζακάνι. Φ. Άντερσον

Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/01/2023

Ο Πιόλι περιμένει από τους παίκτες του να αντιδράσουν και να διορθώσουν τις ανορθογραφίες στην άμυνα.

Διαθέσιμοι είναι οι Ρέμπιτς, Κρούνιτς. Επιθετικά, οι ροσονέρι θα στηριχτούν κλασικά στους Ζιρού, Λεάο. Τραυματίας είναι ο βασικός γκολκίπερ Μενιάν και θα παίξει ο Ταταρουσάνου. Εκτός και οι Ιμπραΐμοβιτς, Φλορέντσι και Μπάλο Τουρέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ταταρουσάνου – Ερνάντες, Τομόρι, Καλούλου, Καλάμπρια – Τονάλι, Μπενασέρ – Σαλεμάκερς, Ντίαζ, Λεάο – Ζιρού

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ