el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/09/2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά της στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και δοκιμάζονται στην έδρα της Λέστερ (01/09, 22:00), η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις ένα βαθμό έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι οι «αλεπούδες» είναι με την πλάτη στον τοίχο, εν όψει της αναμέτρηση με τους Γιουνάιτεντ.

Το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη αντιπαλότητα τα τελευταία χρόνια και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Λέστερ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση & Παρουσίαση 01/09/2022

Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά για τη Λέστερ μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια καθόλου καλά. Ενδεικτικό είναι ότι έχει μόλις μία ισοπαλία από την πρεμιέρα με την Μπρέντφορντ και κατ’ επέκταση μόλις ένα βαθμό.

Κι αν μπορεί να ειπωθεί ότι η πρεμιέρα είναι πάντα ιδιαίτερη και κρύβει κινδύνους και ενδεχομένως να υπάρχουν δικαιολογίες έπειτα από γκέλες, η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη. Ακολούθησαν τρία παιχνίδια και σε κανένα από αυτά η Λέστερ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μία νίκη.

Αρχικά ηττήθηκε εκτός έδρας από την Άρσεναλ με 4-2, στη συνέχεια ήρθε η ψυχρολουσία με την εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον (1-2) και τελευταία έχασε από την Τσέλσι εκτός έδρας και πάλι με 2-1. Πάντως σε σχέση με τα τρία πρώτα ματς, η εικόνα της με την Τσέλσι ήταν καλή.

Μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ. Στο 28’ η Τσέλσι έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά η Λέστερ δεν το εκμεταλλεύτηκε. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου η Τσέλσι πέτυχε δύο γκολ, αλλά η Λέστερ αντέδρασε. Μείωσε άμεσα και στο τελευταίο εικοσάλεπτο πίεσε πάρα πολύ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Έχασε πολλές ευκαιρίες και μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Πέρες στο 87’. Ωστόσο, οι παίκτες το Μπρένταν Ρότζερς δεν βρήκα στόχο, ο Μεντί ήταν σε πολύ καλή μέρα και μπόρεσε να κρατήσει το 2-1 υπέρ της Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μία αντίστοιχη αρχή με τη Λέστερ κι ένα πολύ κακό ξεκίνημα με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Μπράιτον και Μπρέντφορντ. Μάλιστα από την Μπρέντφορντ διασύρθηκε, καθώς έχασε με 4-0.

Αμέσως ακολούθησε το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι ήταν… ζωής και θανάτου για τον Έρικ Τεν Χαγκ και τους ποδοσφαιριστές. Άπαντες κλήθηκαν να βγάλουν στο γήπεδο μία αντίδραση και να δείξουν ότι η ομάδα έχει… σφυγμό.

Έτσι κι έγινε. Η Γιουνάιτεντ ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια και κατάφερε, ψυχωμένα και με πολύ προσπάθεια, να πάρει την πρώτη της νίκη. Το τελικό 2-1 σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ».

Η επόμενη δοκιμασία ήταν εξίσου δύσκολη, χωρίς πάντως να έχει το χαρακτήρα ντέρμπι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήγαν στο «Σεντ Μέρις» για να αντιμετωπίσουν τη Σαουθάμπτον και έστω κι αν χρειάστηκαν αρκετή δόση τύχης, κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο με νίκη 1-0.

Ήταν καλοί ανά διαστήματα, αλλά συνάμα και τυχεροί, αφού οι γηπεδούχοι απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες είτε για να προηγηθούν είτε για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο, το γκολ που πέτυχε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 55’ έμεινε μέχρι το τέλος και η Γιουνάιτεντ πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.


Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 01/09/2022

  • Το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι, ήταν ένας θρίαμβος για τη Λέστερ, η οποία επικράτησε με 4-2.
  • Ωστόσο η προϊστορία τα τελευταία χρόνια είναι μοιρασμένη. Στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν γίνει στο «Κινγκ Πάουερ», η Λέστερ έχει δύο νίκες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρεις, ενώ τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Συνολικά, σε 48 αγώνες στο Λέστερ, οι γηπεδούχοι έχουν 20 νίκες, 12 ισοπαλίες και 16 ήττες.
  • Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία είκοσι παιχνίδια, η Λέστερ έχει μόλις τρεις νίκες. Μία πέρυσι, μία τη σεζόν 2014-15 και μία τη σεζόν 1985-86.
  • Τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Λέστερ έληξαν όλα στο Goal και στο Over 2,5.
  • Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως έχει τρία Over 2,5 στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Μοναδική εξαίρεση ήταν το τελευταίο ματς με τη Σαουθάμπτον (1-0), όπου πάντως είχε πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες για να σημειωθούν πάνω από δυόμιση γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

leicester manutd4 01092022 novibet


Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 01/09/2022

Το παιχνίδι στο «Κινγκ Πάουερ» ανάμεσα στη Λέστερ και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να είναι μοιρασμένο. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, με τους γηπεδούχους να είναι με την πλάτη στον τοίχο και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο. Λογικά θα αλληλοεξουδετερωθούν.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.80

Και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο γκολ και μάλιστα φτιάχνουν αρκετές ευκαιρίες ψάχνοντας να σκοράρουν. Η Λέστερ έχει 4/4 Goal και Over 2,5 στο πρωτάθλημα και η Γιουνάιτεντ έχει 3/4 Over 2,5. Καλή επιλογή είναι το Combo Bet του Goal και Over 2,5.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79.

Ο Τζέιμι Βάρντι ψάχνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Και στον αγώνα με την Τσέλσι ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά σε καμία δεν ευτύχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΑΡΝΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Λέστερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/09/2022

Δύο απουσίες έχει ο Μπρένταν Ρότζερς για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεδομένα εκτός θα μείνουν οι αμυντικοί Μπέρτραντ και Ρικάρντο Περέιρα.

Και οι δύο άλλωστε είναι μακροχρόνια απόντες και δεν επηρεάζουν τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ωστόσο αναμένεται να γίνουν 1-2 αλλαγές για να φρεσκάρει λίγο το αρχικό σχήμα.

Ο Ρότζερς σκοπεύει να αλλάξει το σχηματισμό σε 3-5-2 και στη θέση των Πράετ και Σουμαρέ στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Τόμας και Εντιντί.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ουόρντ – Άμαρτεϊ, Έβανς, Τζάστιν – Καστάνιε, Τίλεμανς, Εντινί, Ντιούσμπερι-Χολ, Τόμας – Μπαρνς, Βάρντι.

leicester manutd2 01092022 novibet


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/09/2022

Σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός δεν θα είναι διαθέσιμος, κάτι που είναι πλήγμα για τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Εκτός παραμένουν επίσης οι αμυντικοί Λίντελοφ, Ουίλιαμς και ο μέσος Πελίστρι, οι οποίοι πάντως στην παρούσα χρονική περίοδο δεν επηρεάζουν τα πλάνα του προπονητή.

Δεν αποκλείεται να γίνουν και αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί και το εντός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Καζεμίρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνεζ, Σο – Κασεμίρο, Φρεντ, Μπρούνο Γκιμαράες – Σάντσο, Ελάνγκα, Ράσφορντ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ