el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λειψία – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/07/2022

Ζέσταμα με τον τελικό του Super Cup Γερμανίας ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Bundesliga. H Κυπελλούχος με την Πρωταθλήτρια Γερμανίας θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν σ’ ένα παιχνίδι που μας υπόσχεται συγκινήσεις και θα διεξαχθεί στην Red Bull Arena, έδρα της Λειψίας.

Οι γηπεδούχοι διεκδικούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το συγκεκριμένο έπαθλο και διψούν για την κούπα που θα τους εκτοξεύσει την ψυχολογία εν όψει της νέας σεζόν.

Οι Βαυαροί με 9 κατακτήσεις και 5 τα τελευταία 6 χρόνια είναι φαβορί λόγω ποιότητας και εμπειρίας. Άπαντες περιμένουν τον τρόπο που θα αγωνιστούν στο πρώτο επίσημο ματς στη μετά Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εποχή!

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, 0% Γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις ο τελικός Σουπερ Καπ Γερμανίας ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το παιχνίδι στη Λειψία παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στο Σουπερ Καπ Γερμανίας!


Λειψία – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/07/2022

Πρωτάρα η Λειψία, αφού για πρώτη φορά διεκδικεί το Σούπερ Καπ Γερμανίας. Οι «ταύροι» έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την περυσινή σεζόν, αφού στο Βερολίνο κατέκτησαν το Κύπελλο Γερμανίας με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ με σκορ 5-3. Αυτός ήταν και ο πρώτος τίτλος που έβαλαν στη συλλογή τους από την ημέρα που ο μεγάλος χορηγός Red Bull ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και ξεκίνησε να ξοδεύει σωρηδόν χρήματα.

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου πλέον το άγχος για το πρώτο έπαθλο ανήκει στο παρελθόν και οι «ταύροι» φιλοδοξούν να έχουν ανάλογη πορεία για να εμπλουτίσουν την τροπαιοθήκη τους.

Το σύνθημα έδωσε ο προπονητής της Λειψία, Ντομένικο Τοντέσκο, ο οποίος παραμονή του μεγάλου ματς, τόνισε: «Έχουμε την ποιότητα να διεκδικήσουμε οποιοδήποτε τίτλο. Υπάρχει ενθουσιασμός για τον τελικό του Σουπερ Καπ και δεν θα σας κρύβω ότι θα θέλαμε να παίξουμε με κάποια άλλη ομάδα κι όχι με την Μπάγερν. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.

Η Μπάγερν διαθέτει εξαιρετική ομάδα, όμως έχει κι αδυναμίες, ελπίζω να τις εκμεταλλευτούμε.  Παίξαμε δυνατά φιλικά με Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ και αυτό που με προβλημάτισε είναι η κυκλοφορία όταν ο αντίπαλος μας πιέζει ψηλά. Γενικά είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ και τις κινήσεις».

Η Λειψία στα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε επικράτησε 3-1 της Σαουθάμπτον με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έμιλ Φόρσμπεργκ, ενώ απέναντι στη Λίβερπουλ ηττήθηκε 5-0 παρουσιάζοντας αμυντικές αδυναμίες από την εκκίνηση του παιχνιδιού.

Στον μεταγραφικό τομέα η Λειψία πούλησε τους Ανταμς (Λιντς), Χουάνγκ (Γουλβς), Μπρόμπι (Αγιαξ), Μουκιέλε (Παρί) και μάζεψε περίπου 6 εκατ. ευρώ στο ταμείο της. Από αυτά ξόδεψε τα 12 για να αποκτήσει τον μέσο Σλάγκερ από τη Βολφσμπουργκ, ενώ δαπάνησε επίσης αρκετά χρήματα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του 24χρονου επιθετικού Ενκουνκου.

Η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Σουπερ Καπ και φιλοδοξεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν να αποδείξει ότι φέτος υπάρχει τεράστια προοπτική παρά την αποχώρηση του μεγάλου της σταρ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Νάγκεσλμαν υποσχέθηκε μια ομάδα που θα τρέχει ακατάπαυστα μέσα στο τερέν και πλέον με τους Μανέ, Σανέ, Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Κομάν διαθέτει παίκτες που φημίζονται για την ταχύτητά τους.

Οι Βαυαροί 21 και 24 Ιουλίου έπαιξα δύο φιλικά στην Αμερική και επέστρεψαν για να μπουν στην τελική ευθεία της νέας σεζόν. Εκεί επικράτησαν 6-2 της Ουάσινγκτον και ηττήθηκαν 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι με τον Νόιερ να δέχεται γκολ από τον Χάλαντ.

Στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι η Μπάγερν πρωταγωνίστησε.

Το σίριαλ της φυγής του Λεβαντόφσκι ολοκληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα να πληρώνει 50 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Πολωνό σταρ. Οι Βαυαροί πλέον γυρίζουν σελίδα, αφού μετά το καλοκαίρι του 2014 θα αγωνιστούν χωρίς τον μεγάλο τους σκορερ στην επίθεση.

Πάντως, η φυγή του Λέβα μπορεί να ταρακούνησε την Μπάγερν, όμως έγιναν σπουδαίες μεταγραφές και ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιζιτς ξόδεψε παραπάνω από 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές πρώτης γραμμής.

Οι Μανέ (από Λίβερπουλ), Ντε Λιγκτ (από Γιουβέντους), Μαζραουί, Γκράφενμπερχ (από Άγιαξ), Τελ (από Ρεν) ενισχύουν σε όλες τις γραμμές τους Βαυαρούς, οι οποίοι αναζητούν στην αγορά και τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Λεβαντόφκσι.

Η περίπτωση του Ρονάλντο έχει διαψευσθεί αρκετές φορές από τη διοίκηση της Μπάγερν, όμως όσο ο Πορτογάλος σταρ δεν βρίσκει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του τόσο τα σενάρια θα φουντώνουν. Παράλληλα, σε Αγγλία και Γερμανία υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι διακαής πόθος της Μπάγερν είναι ο Άγγλος φορ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.

Παράλληλα, οι Πρωταθλητές φλερτάρουν έντονα με την απόκτηση του Αυστριακού μέσου της Λειψίας, Κόνραντ Λάιμερ και στη Γερμανία αναφέρουν ότι τα πάντα θα κριθούν μετά τον τελικό του Σουπερ Καπ.


Λειψία – Μπάγερν: Στατιστικά & Προϊστορία 30/07/2022

  • Μόλις ένα ματς έχει χάσει η Μπάγερν στα τελευταία 14 παιχνίδια απέναντι στη Λειψία. Οι Βαυαροί μετρούν 3 σερί νίκες κόντρα στους «ταύρους» και συνολικά 8 επιτυχίες, ενώ 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί σε τελικό Σουπερ Καπ η Λειψία. Αντίθετα η Μπάγερν έχει παίξει 15 φορές κι έχει κατακτήσει το έπαθλο 9 φορές (1987, 1990, 2010, 2012, 2016, 2017, 2018, 2020, 2021), περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στη Γερμανία. Η ομάδα από το Μόναχο μετράει και έξι χαμένος τελικούς Σουπερ Καπ (1989, 1994, 2013, 2014, 2015, 2019).
  • Στους 22 τελικούς του Γερμανικού Σουπερ Καπ έχουν σημειωθεί 73 γκολ. Αυτό σημαίνει 3,3 γκολ ανά παιχνίδι!
  • O Οτο Ρεχάγκελ έχει τι περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς Σουπερ Καπ Γερμανίας. Ο Γερμανός προπονητής έχει παίξει 5 τελικούς κι έχει κατακτήσει 3 φορές το τρόπαιο. Ετσι μαζί με τον Γιουπ Χάινκες έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις.
  • 5 φορές έχει κριθεί το Σουπερ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι. Το 2015 η Μπάγερν το έχασε (4-5) από την Βόλφσμπουργκ, ενώ το 2017 οι Βαυαροί επικράτησαν 5-4 απέναντι στην Ντόρτμουντ.
  • Ο τωρινός προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ήταν το απόλυτο αφεντικό στον πάγκο της Λειψίας και συνδύασε το όνομά του με σπουδαίες πορείες των «ταύρων» στην Bundesliga και στo Champions League.
  • Ο Νάγκελσμαν έχει αντιμετωπίσει δυο φορές την Λειψία από την ημέρα που ανέλαβε την Μπάγερν και μετράει ισάριθμες νίκες (1-4, 3-2) στην Bundesliga.
  • Τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδι των δύο ομάδων στην Bundesliga έχουν λήξει Goal και Over 3,5.
  • Η Λειψία πέρυσι στην Bundesliga τέρματισε στην 4η θέση με 58 βαθμούς (17-7-10) και η Μπάγερν πρώτη με 77 πόντους (24-5-5).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Λειψία – Μπάγερν: Προγνωστικά 30/07/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το Σουπερ Καπ Γερμανίας ανάμεσα σε Λειωία και Μπάγερν.

Από τη φύση τους και οι δύο ομάδες είναι επιθετικές και μας υπόσχονται σκορ και θέαμα. Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελεαστικές.

GOAL & OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Βαυαροί υπερέχουν σε ποιότητα, εμπειρία και… παράδοση.

ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Το νέο όπλο της Μπάγερν στην επίθεση είναι ο Μανέ. Ο πρώης άσος της Λίβερπουλ διαθέτει ταχύτητα, εξαιρετική τεχνική και θα βάλει δύσκολα στην άμυνα της Λειψίας.

ΑΝΥTIME ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΝΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


Λειψία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/07/2022

Ο Τοντέσκο τόνισε ότι δεν θα φοβηθεί την Μπάγερν και αναμένεται να παρατάξει σχήμα 3-4-1-2. Ο Φόρσμπεργκ διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ εκτός τραυματίες είναι οι πολύτιμοι Πόουλσεν (φορ), Γκβαρντιόλ (αμ.).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Γκουλάτσι – Σιμακάν, Ορμπαν, Χάλστενμπεργκ – Χένριχς, Χαϊντάρα, Καμπλ, Ανχελίνο – Όλμο- Σίλβα, Ενκουνκου

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/07/2022

Ευχάριστο δίλλημα για τον Νάγκελσμαν που έχει στη διάθεσή του όλα τα βασικό όπλα. Γκράφενμπερχ και Μαζαρουί διεκδικούν θέση στο κέντρο και στο δεξί άκρο της άμυνας, αντίστοιχα. Τραυματίες είναι οι Τσούπο Μοτίνγκ (φορ), Γκορέτσκα (χαφ).

Πιθανή 11αδα (3-4-1-2): Νόιερ – Ντε Λιγκτ, Ερντάντεθ, Ουπαμεκανό –  Ντέιβις –  Κίμιχ, Μουσιάλα, Κομάν – Μίλερ – Γκνάμπρι, Μανέ.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ