el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/02/2023

Η «μάχη» στην κορυφή της Bundesliga έχει φουντώσει και πλέον την πρωτιά της Μπάγερν αμφισβητούν τόσο η Λειψία, όσο και η Ουνιόν Βερολίνου. Αμφότερες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η αναμέτρηση Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου (19:30) από τη στοιχηματική πλατφόρμα της Novibet και τηλεοπτικά από τα κανάλια της Nova.

Αν ρίξουμε μια ματιά στην βαθμολογία της Bundesliga καταλαβαίνουμε ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές. Την Μπάγερν (40 β.) ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Ουνιόν Βερολίνου (39 β.), Ντόρτμουντ (37 β.), Λειψία (36 β.), Άιντραχτ (35 β.) και Φράιμπουργκ (34 β.).

Ο τόσο μεγάλος ανταγωστισμός στην κορυφή αποτελεί σπάνιο φαινόμενο στη Γερμανία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λειψία και Ουνιόν Βερολίνου είναι ένα ακόμα οριακό παιχνίδι.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλα ματς στην Bundesliga ανάμεσα σε Λειψία και Ουνιόν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!


Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/02/2023

Σπουδαίο ματς περιμένουμε ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν κι έχουν γίνει κακός μπελάς της Μπάγερν (υποδέχεται την Μπόχουμ) στην διεκδίκηση του τίτλου.

Η Λειψία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογία με (10-6-3) και απέχει μόλις 4 πόντους από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «κόκκινοι ταύροι» έχει χτίσει αήττητο σερί 12 παιχνιδιών στην Bundesliga και συνολικά 18 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο προπονητής Μάρκο Ρόζε την μεταμόρφωσε προς το καλύτερο, αφού ανέλαβε τα ηνία και η Λειψία ήταν στην 11η θέση κι από εκεί και πέρα μάζεψε 31 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Το τελευταίο δείγμα γραφής της Λειψία ήταν η ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Κολωνίας. Οι «ταύροι» εμφάνισαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και στο τελευταία τέταρτο της αναμέτρησης θα μπορούσαν να σκοράρουν αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

Ο Ρόζε στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε δημιουργήσει ένα θετικό σερί, σήμερα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά μας περιμένει ένα εντός έδρας ματς με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Θέλουμε τη νίκη και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας».

Η Ουνιόν Βερολίνου αναμφισβήτητα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ουρς Φίσερ ζουν μαζί με τους φιλάθλους τους το απόλυτο όνειρο, αφού βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας και διεκδικούν στα ίσια τον τίτλο.

Οι Βερολινέζοι την περασμένη αγωνιστική έδειξαν χαρακτήρα νικητή και επικράτησαν δύσκολα με 2-1 απέναντι στη Μάιντζ. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν η 4η σερί στο πρωτάθλημα και αποτελεί νέο ρεκόρ αφού στο παρελθόν είχε μέχρι τρεις διαδοχικές.

Ο προπονητής της Ουνιόν αναγνωρίζει ότι οι παίκτες του βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, αλλά παραδέχθηκε ότι η αποστολή της ομάδας του είναι δύσκολη. «

Έχουμε γίνει πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα, όμως το δύσκολα είναι να συνεχίσουμε ψηλά. Η Λειψία βρίσκεται επίσης σε καλό μομέντουμ και μέσα στην έδρα της είναι αήττητη και πανίσχυρη. Για να τους κερδίσουμε πρέπει να πιάσουμε ξεχωριστή απόδοση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε», τόνισε ο Ουρς Φίσερ.


Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου: Στατιστικά, Προϊστορία 11/02/2023

  • Η Ουνιόν Βερολίνου έχει πάρει τον αέρα της Λειψίας στα τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga. Συγκεκριμένα μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στους «ταύρους» και έχει να ηττηθεί από τον Ιανουάριο του 2021 σε ματς πρωταθλήματος.
  • Πέρυσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και η Λειψία επικράτησε 2-1 στις καθυστερήσεις. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 92’ ο Έμιλ Φόρσμπεργκ.
  • Η Λειψία έχει να ηττηθεί στην έδρα της σε ματς Bundesliga από το περυσινό ματς κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Αυτό έγινε στις 23 Απριλίου του 20222 με σκορ 1-2.
  • Οι τέσσερις σερί ήττες της Λειψίας από την Ουνιόν Βερολίνου αποτελούν αρνητικό ρεκόρ για τους «ταύρους» στo πρωτάθλημα της Γερμανίας.
  • Από νίκη σε νίκη πηγαίνει μέσα στο 2023 η Ουνιόν Βερολίνου, αφού σε 5 παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες. Πρόκειται για τις επιτυχίες κόντρα σε Χόφενχαϊμ (3-1), Βέρντερ (1-2), Χέρτα (0-2), Μάιντζ (2-1) στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (2-1).
  • Πέντε νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες είναι η φετινή παρουσία της Ουνιόν στα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Στα συγκεκριμένα ματς μετράει 5 Over και ισάριθμα Under.
  • Η Λειψία μέσα στην έδρα της είναι αήττητη (7-2-0) και μετράει 6 Over και 3 Under.
  • Tα πέντε τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν λήγει Over 2,5 και Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Bundesliga

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά 11/02/2023

Λειψία και Ουνιόν Βερολίνου βαδίζουν χέρι- χέρι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και μάλιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή κυνηγούν με αξιώσεις την Μπάγερν. Το ματς της Bundeslga μας υπόσχεται ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και από την πλούσια γκάμα της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε αποδόσεις που μαγνητίζουν.

Καμία από τις δυο ομάδες δεν πρόκειται να κάτσει στο καβούκι της και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί η παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να σκοράρουν.

GOAL-GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Η Λειψία μέσα στην έδρα της πιέζει ασφυκτικά τους αντιπάλους της και συνήθως δικαιώνεται Το γεγονός ότι έχει μόλις 2 απώλειες (ισοπαλίες) και 7 νίκες σε 9 παιχνίδια λέει πολλά.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΙΨΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Τα τελευταία πέντε παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει με σκορ 2-1. Η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 8.40 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λειψία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 11/02/2023

Ο Μάρκο Ρόζε αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Εκτός παραμένει ο βασικός φορ Νκουνκου και το τερματοφύλακας Γκουλάτσι, «νοκ άουτ» είναι οι Ντιαλό (στόπερ), Όλμο (εξτρέμ). Αμφίβολος ο αμυντικός Όρμπαν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπάλβιχ- Χένριχς, Σιμακάν, Γκβαρντιόλ, Ράουμ – Σλάγκερ, Λάιμερ, Σομποσζλάι, Φόρσμπεργκ – Βερνερ, Σίλβα

Ουνιόν Βερολίνου: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 11/02/2023

Το απουσιολόγιο της Ουνιόν Βερολίνου είναι λευκό για το παιχνίδι με τη Λειψία και ο προπονητής Ουρς Φίσερ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Μόνο η συμμετοχή του Άντρας Σέφερ είναι στον αέρα και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ρένοβ – Ντέκι, Κνόχε, Λάιτε – Γιουράνοβιτς, Κεντίρα, Ρουσιγιόν, Τρίμελ, Χάμπερερ – Μπέχρενς (Τζόρνταν), Μπέκερ.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ