el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λεβαδειακός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/12/2022

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του δεύτερου γύρου βρίσκει τον Λεβαδειακό να αντιμετωπίζει τον Άρη στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία στην 14η αγωνιστική (21/12, 15:00).

Μάλιστα η ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ότι έχουν κληρωθεί να παίξουν μαζί και στο Novibet Κύπελλο Ελλάδος και μόλις την περασμένη Πέμπτη (15/12) έδωσαν στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, το πρώτο παιχνίδι τους. Τώρα, έξι ημέρες μετά, θα παίξουν στην ίδια έδρα για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά.

Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τον Ιωνικό στους 7 βαθμούς, ενώ ο Άρης είναι 6ος, πέντε βαθμούς μπροστά από τον Παναιτωλικό, αλλά και τρεις πίσω από τον Βόλο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Λεβαδειακός – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/12/2022

Ο Λεβαδειακός έκλεισε τον πρώτο γύρο στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που σίγουρα δεν ήταν η προσδοκία των ανθρώπων της ομάδας, με την επιστροφή της ομάδας της Super League.

Οι Βοιωτοί ήθελαν να βρίσκονται σε καλύτερη θέση, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν τέτοια, που να εμπνέει εμπιστοσύνη. Έτσι έπειτα από 13 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός έχει επτά βαθμούς. Μετράει μόλις μία νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου στις 30 Οκτωβρίου, τέσσερις ισοπαλίες, αλλά και εννέα ήττες.

Στη διάρκεια του πρώτου γύρου επήλθε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να αναλαμβάνει στη θέση του Γιάννη Ταουσιάνη. Ωστόσο, ούτε η αλλαγή αυτή κατάφερε να βελτιώσει το κλίμα, αλλά και τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Στην τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Λεβαδειακός έπαιξε εκτός έδρας με τον ΟΦΗ και μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 1’ με αυτογκόλ του Ντουρμισάι, ωστόσο δεν άντεξε και στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο τέρματα. Στο 74’ από τον Νέιρα και στο 82’ από τον Ντουρμισάι κι έφυγε από το Ηράκλειο με άδεια χέρια.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τη διακοπή, ήταν την περασμένη εβδομάδα και πάλι με τον Άρη, αλλά για το θεσμό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος. Και μάλιστα ήταν και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Οι παίκτες του Βέλιτς, άνοιξαν το σκορ στο 40’ με τον Τσιριγώτη, αλλά και πάλι δεν κράτησαν το αποτέλεσμα. Ο Άρης αντέδρασε στο δεύτερο μισό του αγώνα και με γκολ των Ιτούρμπε στο 52’ και Πάλμα στο 64’ πήρε τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των «8».

Το Novibet Κύπελλο Ελλάδος ήταν ανέκαθεν στους στόχους του Άρη για τη φετινή σεζόν ανεξάρτητα από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Αυτό φάνηκε και στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το ματς στη Λιβαδειά οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου.

Αν και στην αρχή έμειναν πίσω στο σκορ μεταμορφώθηκαν προς το καλύτερο στη συνέχεια. Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και η… κατσάδα που άκουσαν από τον Βρετανό προπονητή στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα. Το δεδομένος όμως είναι ότι βελτιώθηκαν πάρα πολύ και με τα γκολ των Ιτούρμπε κα Πάλμα πήραν τη νίκη.

levadiakos aris5 21122022 novibet

Πλέον ο Άρης θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει πιο μετά τον προπονητή του συλλόγου.

Κι αυτό φυσικά γιατί η προτεραιότητα πλέον έγκειται στο Πρωτάθλημα και στο δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό και πάλι εκτός έδρας. Όπως και για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος, έτσι και για το πρωτάθλημα, ο Άρης έχει μόνο τη νίκη στο μυαλό του.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο δεύτερο γύρο, έτσι ώστε να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις και να κλείσουν την ψαλίδα που έχει δημιουργηθεί. Το θετικό για τον Άλαν Πάρντιου είναι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του, τον Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός απολογήθηκε στη διοίκηση, έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις, οι οποίες κι έγιναν αποδεκτές και πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Άλαν Πάρντιου. Αυτό πάντως δεν αλλάζει το γεγονός ότι αν έρθει μία καλή πρόταση, ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί.


Λεβαδειακός – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 21/12/2022

  • Δεκατρία παιχνίδια έχουν διεξαχθεί σε επίπεδο πρωταθλήματος, μεταξύ του Λεβαδειακού και του Άρη, στην έδρα των Βοιωτών.
  • Και η προϊστορία είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα έχουν 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, ενώ ο Άρης έχει μόλις 2 νίκες.
  • Στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στη Λιβαδειά, οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι και μετρούν τρεις νίκες (μάλιστα είναι συνεχόμενες) και μία ισοπαλία.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη του Άρη στη Λιβαδειά είναι τη σεζόν 2009-10 στις 5 Δεκεμβρίου 2009 με σκορ 2-0. Με το ίδιο σκορ ήταν και η δεύτερη νίκη που έχει πετύχει ο Άρης στη Λιβαδειά, το μακρινό 1995!
  • Πέντε παιχνίδια έχει δώσει στην έδρα του φέτος ο Λεβαδειακός και τα τρία ήταν με τον ΠΑΟΚ (1-1), την ΑΕΚ (0-2) και τον Ολυμπιακό (0-1).
  • Ο Άρης έχει δώσει έξι παιχνίδια εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα κι έχει σκοράρει στα τρία. Στην ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό και στις νίκες με 2-0 επί του Αστέρα και 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα πέντε από τα έξι ματς ήταν No Goal, ενώ τα τέσσερα ήταν Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

levadiakos aris2 21122022 novibet


Λεβαδειακός – Άρης: Προγνωστικά 21/12/2022

Ο Λεβαδειακό καίγεται για βαθμούς, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα του. Η αναμέτρηση θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτή της περασμένης εβδομάδας για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος. Ωστόσο η προσέγγιση θα είναι η ίδια. Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν το γκολ και έχουν καλές πιθανότητες να το πετύχουν, αφού οι άμυνες δεν είναι στα καλύτερά τους.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93

Το πρώτο ημίχρονο αναμένεται να είναι μοιρασμένο και η επιλογή για ισοπαλία δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Τέλος, αν μία από τις δύο ομάδες έχει ένα μεγαλύτερο προβάδισμα για τη νίκη, αυτή είναι ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται άλλωστε από την ανατροπή στο Novibet Κύπελλο Ελλάδος και σε γενικές γραμμές διαθέτουν πιο ποιοτικό σύνολο.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET Χ2 & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λεβαδειακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2022

Δε λείπουν και πάλι τα προβλήματα για τον Γιάσμινκο Βέλιτς, εν όψει του αγώνα, που έχει ο Λεβαδειακός με αντίπαλο τον Άρη.

Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Βινίσιους και ο μέσος Χάμοντ. Εκτός παραμένουν επίσης, οι Λιάγκας, Ντεντάκης και Μπελμόντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μάρκοβιτς – Τσάπρας, Μπάχανακ, Κωνσταντινίδης, Βήχος – Νίκας, Μεχία, Βράκας, Σκβάρκα – Δούμτσιος, Πέτρε.

levadiakos aris1 21122022 novibet


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2022

Σίγουρα εκτός είναι ο τιμωρημένος Φαμπιάνο και ο τραυματίας Ενκουλού. Γεγονός που δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας του Άρη και προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό τον Άλαν Πάρντιου.

Πλέον προπονείται με την πρώτη ομάδα και ο Μαντσίνι, που έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις και θα είναι διαθέσιμος, αλλά ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε στο Κύπελλο, αλλά δεν θα είναι πολλές.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Μαζίκου – Νταμπό, Ντουκουρέ – Ιτούρμπε, Καμάτσο, Πάλμα – Γκρέι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ