el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/11/2022

Με τις μνήμες από το ντέρμπι στο «Απ. Νικολαΐδης» να είναι νωπές, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Τετάρτη (09/11, 20:00) στην έδρα του Λεβαδειακού, όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στην ισοπαλία στο ντέρμπι, παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση και θέλουν μόνο νίκη στη Λιβαδειά, απέναντι στους νεοφώτιστους. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ όλοι στο σύλλογο έχουν στο μυαλό τους, το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Κυριακή.

Ο Λεβαδειακός είναι δύο παιχνίδια αήττητος και προέρχεται από μία γενικά καλή εμφάνιση στο Αγρίνιο. Τώρα πάντως, η αποστολή των Βοιωτών είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Λεβαδειακού απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 09/11/2022

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Λεβαδειακός πιάνει αρκετά καλά στάνταρ απόδοσης. Οι Βοιωτοί φαίνεται πως αρχίσουν να αφομοιώνουν το πλάνο του Γιάσμινκο Βέλιτς και αυτό αποτυπώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το κλίμα είναι αρκετά βελτιωμένο, τουλάχιστον σε σχέση με τις πρώτες 5-6 αγωνιστικές, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι ακόμη ισόβαθμη στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς μαζί με τους Ιωνικό και ΟΦΗ. Άπαντες αναγνωρίζουν ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό εντός έδρας και πολύ περισσότερο με τον ΟΦΗ εκτός την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, είναι δύο… τελικοί για την ομάδα.

Αυτό που ελπίζει ο Γιάσμινκο Βέλιτς είναι η ομάδα του να δώσει συνέχεια από τις δύο καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα. Αρχικά επικράτησε του Ατρόμητου εντός έδρας με 2-1, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη φετινή νίκη και στη συνέχεια απέσπασε ισοπαλία από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχε αρκετά καλό ρυθμό και ευκαιρίες, κυρίως από τους γηπεδούχους, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Ο Λεβαδειακός ήταν σε δευτερεύοντα ρόλο, μένοντας για αρκετά διαστήματα πίσω από την μπάλα και δέχθηκε πίεση. Ωστόσο αντέδρασε πολύ καλά.

Είχε τις φάσεις του, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία. Το αποτέλεσμα θεωρήθηκε θετικό από τον Βόσνιο προπονητή που πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για να υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι. Είχαν πλάνο μέσα στο γήπεδο, έβγαλαν διάρκεια στο παιχνίδι τους και ήταν αγκαλιά με τη νίκη, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μπιέλ στο 84’.

Ωστόσο στο 96’, ο Άβιλα υπέπεσε στην εσχάτη των ποινών, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά του Ολυμπιακού και ο Παναθηναϊκός πήρε ανέλπιστα την ισοπαλία στις καθυστερήσεις.

Ο επίσημος Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε εντόνως φτάνοντας μέχρι τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης, ενώ έγινε συζήτηση ακόμη και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, αν κι αυτό φαίνεται ότι δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Μίτσελ από την πλευρά του μένει συγκεντρωμένος στο πλάνο του, το οποίο φαίνεται ότι λειτουργεί. Έπειτα από το αρχικό μούδιασμα με τα άσχημα αποτελέσματα το πρώτο διάστημα που ανέλαβε την ομάδα, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται δουλειά στο Ρέντη.

Ο Ισπανός προπονητής έχει καταφέρει να δώσει αγωνιστικά ταυτότητα στους Πειραιώτες, κάτι που φάνηκε ότι είχαν απωλέσει από την αρχή της χρονιάς αρχικά με τον Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια με τον Κάρλος Κορμπεράν.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει ένα βασικό σχήμα, στο οποίο μπορεί να στηριχθεί και με δεδομένο ότι υπάρχουν μόλις δύο παιχνίδια και μετά υπάρχει η διακοπή για το Μουντιάλ, υπάρχει η πίστη η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

Το προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό έχει τις δυσκολίες του, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους, κυρίως το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί, την προσεχή Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 09/11/2022

  • Η προϊστορία των αναμετρήσεων στη Λιβαδειά μεταξύ του Λεβαδειακού και του Ολυμπιακού έχει «ερυθρόλευκο» χρώμα, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 18 παιχνίδια στην πόλη της Βοιωτίας και ο Ολυμπιακός έχει 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με σύνολο τερμάτων 36-13.
  • Το πιο πρόσφατο παιχνίδι ήταν τη σεζόν 2018-19 στις 13 Ιανουαρίου 2019 και ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0.
  • Επιπλέον το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά φτάνει αισίως τα έντεκα παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα μετράει εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες (9-2-0).
  • Η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού επί του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ήταν τη σεζόν 2005-06 στις 30 Απριλίου 2006 με σκορ 3-2.
  • Τα τρία από τα τέσσερα συνολικά εντός έδρας παιχνίδια του Λεβαδειακού φέτος έχουν έρθει Goal. Μόνο στην ήττα από την ΑΕΚ με 2-0 δεν κατάφερε να σκοράρει.
  • Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ολυμπιακό, που έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε φετινά εκτός έδρας ματς εκτός από το πρώτο με τον Αστέρα (0-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

levadiakos olympiacos1 09112022 novibet


Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 09/11/2022

Στο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι φυσικά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στόχος τους είναι να πάρουν μία εύκολη νίκη, αφού έχουν την προσοχή τους στραμμένη και στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Αρέσει το διπλό από ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πολύ σοβαροί στα αμυντικά τους καθήκοντα το τελευταίο διάστημα. Από το Παναθηναϊκό δέχθηκαν γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις, ενώ στα δύο προηγούμενα με Παναιτωλικό και Λαμία κράτησαν εύκολα το μηδέν. Θα πάμε στο No Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.67

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αναμένεται να επιστρέψει στα γκολ στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Μάλιστα η συγκεκριμένη αγορά πληρώνει και αρκετά καλά.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.38

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λεβαδειακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/11/2022

Ο Λεβαδειακός δεν έχει ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει κάποιους παίκτες εκτός αποστολής, οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του και λογικά δε θα χρησιμοποιηθούν.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Ντουκαρά και Σακό, ενώ δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι οι Ρεγκίς, Συμελίδης και Ντεντάκης. Πάντως είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μάρκοβιτς – Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Μπαχανάκ – Μεχία, Χάμοντ – Γιαννιώτας, Λούα Λούα, Τσιριγότης – Δούμτσιος.

levadiakos olympiacos4 09112022 novibet


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/11/2022

Ο Μίτσελ θέλει να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες. Άλλωστε μετά τη Λιβαδειά ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός θα περιμένει τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα, για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής και γι’ αυτό το λόγο είναι άλλωστε δεν ρίσκαρε να τους πάρει μαζί.

Η αποστολή έχει πολλές αλλαγές τουλάχιστον σε σχέση με αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα εκτός έχουν μείνει οι Μαρσέλο, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Βρσάλικο, Κούντε, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Τζολάκης, Ντε λα Φουέντε, όπως και ο τραυματίας Βαλμπουενά.

Ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή και τον Λάιτνερ, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Άβιλα, Ρέτσος, Ντόη, Λάιτνερ – Ινμπόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου – Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες, Βρουσάι – Ελ Αραμπί.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ