el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Λέφσκι – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/07/2022

Ήρθε η στιγμή για την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπαίνει και πάλι στις υποχρεώσεις του Europa Conference League, μετά την περσινή μεγάλη πορεία που διέγραψε. Τώρα αρχίζει από τον 2ο προκριματικό γύρο και πρώτος του αντίπαλος είναι η Λέφσκι.

Το πρώτο παιχνίδι με τη βουλγαρική ομάδα διεξάγεται την Πέμπτη (21/07, 20:00) στη Σόφια. Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπει με το δεξί, ώστε να έχει τον πρώτο λόγο εν όψει του επαναληπτικού, μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα.

Η Λέφσκι από την πλευρά της θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, κόντρα σε μία πιο δυνατή ομάδα όπως είναι η ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα όμως είναι και πιο έτοιμη σε σχέση με τον ελληνικό σύλλογο, καθώς έχει ήδη δώσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Με δεκάδες αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λέφσκι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς του Europa Conference League παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς!


Λέφσκι – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/07/2022

Η Λέφσκι έχει ένα αγωνιστικό προβάδισμα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί. Κι αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό στην παρούσα χρονική περίοδο. Έχει ήδη δύο επίσημα ματς στα πόδια της, έχοντας αγωνιστεί σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, η Λέφσκι αντιμετώπισε στο ντέρμπι της Σόφιας την ΤΣΣΚΑ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως ήταν… μαγική εικόνα, αφού η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερη.

Παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε, είχε πολύ καλύτερη παρουσία από τους γηπεδούχους. Δημιούργησε πολλές τελικές (14 έναντι μόλις 2 της ΤΣΣΚΑ), αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ. Έτσι δέχθηκε το τέρμα στο 52’ και παρά την πίεσή της, έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι.

Ωστόσο, τη δεύτερη αγωνιστική δικαιώθηκε για την προσπάθεια της και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη. Αντίπαλος ήταν η νεοφώτιστη Σπάρτακ Βάρνα, η οποία δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ και ηττήθηκε εύκολα με 5-0.

Η Λέφσκι είχε σε τρομερή μέρα την μεσοεπιθετική τετράδα. Τόσο τον Μαροκινό επιθετικό, Μπάρι, όσο και τους τρεις μεσοεπιθετικούς, τους δύο Βραζιλιάνους, Βέλτον, Ρονάλντο και τον Βούλγαρο Κράστεφ. Αυτοί οι τέσσερις συνεργάστηκαν άψογα και δεν είναι τυχαίο ότι πέτυχαν τα τέσσερα από πέντε γκολ της Λέφσκι.

levski paok2 21072022 novibet

Σίγουρα, ο Σταμίρ Στοΐλοφ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, τόσο από την εικόνα της ομάδας του όσο και από την ευρεία νίκη, η οποία θα εκτοξεύσει την ψυχολογία στα ύψη, εν όψει και της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της, στο στάδιο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ».

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι και φυσικά να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Και υπάρχει η πίστη στις τάξεις της ομάδας, ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Την Παρασκευή (15/07), ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία και οι παίκτες του Λουτσέσκου έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν.

levski paok6 21072022 novibetΤο τελικό 4-0 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Κι αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι επιτεύχθηκε παρά τις ομολογουμένως αρκετές απουσίες, που είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Συγκεκριμένα, εκτός παρέμειναν οι τραυματίες, Μιχαηλίδης, Καντουρί, Ολιβέιρα και Τέιλορ, οι Μπίσεσβαρ και Μουργκ, που ήταν ανέτοιμοι, αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος είχε μία ίωση και δεν κατάφερε να δώσει το παρών.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλή ανά διαστήματα, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό πάντως που τον έκανε να χαμογελάει ήταν η εικόνα του 18χρονου Γιώργου Κούτσια. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ τα άλλα δύο ήρθαν από φάουλ του Κούρτιτς και πέναλτι του Σβαμπ.

Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν ότι ο Λουτσέσκου είδε για πρώτη φορά αγωνιζόμενο και τον Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός επιθετικός μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 72’ και άφησε καλές εντυπώσεις.

Ο Λουτσέσκου τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα που δήλωσε εν όψει των αγώνων με τη Λέφσκι Σόφιας, με δεδομένο ότι είναι εκτός ο έτερος βασικός επιθετικός, Νέλσον Ολιβέιρα. Εκτός του τραυματία Πορτογάλου, εκτός λίστας έμειναν οι Καντουρί, Τέιλορ και Μιχαηλίδης που είναι επίσης τραυματίες, αλλά και ο Ζαμπά, που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το σύλλογο.


Λέφσκι – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/07/2022

  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Λέφσκι Σόφιας, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει αντιμέτωπες στο παρελθόν, ούτε για φιλικό παιχνίδι.
  • Η Λέφσκι έχει δώσει δύο ματς πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Έχει μία ήττα και μία νίκη, αλλά τα δύο αποτελέσματα έχουν ένα κοινό στοιχείο. Και τα δύο έληξαν στο No Goal. Στο πρώτο ηττήθηκε 1-0 και στο δεύτερο επικράτησε 5-0.
  • Με το ίδιο σκορ έληξε και το τελευταίο φιλικό που έδωσε στις 5 Ιουλίου με αντίπαλο την Ετάρ (5-0).
  • Επίσης, η Λέφσκι είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (τέσσερα φιλικά κι ένα επίσημο) που έδωσε στο γήπεδό της στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ». Συγκεκριμένα μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.
  • Η τελευταία φορά που ηττήθηκε στην έδρα της, ήταν στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, από την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς με 1-0.
  • Ο ΠΑΟΚ έδωσε τέσσερα φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους, όπου έκανε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κι ένα στην Ελλάδα. Τα τέσσερα από τα πέντε έληξαν στο Over και μόνο η νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης με 1-0 έμεινε στο Under.
  • Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ σε επίσημο παιχνίδι ήταν τον περασμένο Μάρτιο και συγκεκριμένα στις 20 του μήνα, με το «διπλό» επί της ΑΕΚ στα πλέι οφ.
  • Τρεις μέρες νωρίτερα είχε έρθει και η τελευταία του εκτός έδρας νίκη στο Conference League με 2-1 στην έδρα της Γάνδης (17/03), με την οποία σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

levski paok4 21072022 novibet


Λέφσκι – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 21/07/2022

Με δεδομένη την εικόνα που έχουν παρουσιάσει στα φιλικά Λέφσκι και ΠΑΟΚ, αλλά και τα δύο επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος της βουλγαρικής ομάδας, η καλύτερη δυνατή επιλογή είναι το Goal. Και οι δύο αντίπαλοι βρίσκουν φτιάχνουν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν και το πράττουν τις περισσότερες φορές.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ GOAL ΣΤΗ NOVIBET ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΦΣΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Η Λέφσκι έχει ήδη δώσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, οπότε πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια της. Δείχνει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ετοιμότητας και θα μπει… με φόρα στο γήπεδο. Η βουλγαρική ομάδα μπορεί να βρει πρώτη δίχτυα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ Η ΛΕΦΣΚΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45

Τέλος, θα πάμε και σε ένα Combo Bet. Περιμένοντας ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν δίχτυα, αλλά και με δεδομένο ότι οι άμυνες δεν είναι ακόμη στα καλύτερά τους, αρέσει πολύ το Goal και Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62


Λέφσκι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/07/2022

Η προετοιμασία της Λέφσκι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν εντελώς… απροβλημάτιστη για τον προπονητή της ομάδας, Σταμίρ Στοΐλοφ.

Ο Βούλγαρος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού αριστερού μπακ, Τσουνάμι, ο οποίος είναι τραυματίας. Η μία λύση για να τον αντικαταστήσει ο Στοΐλοφ είναι να βάλει τον Κόρντομπα, καθώς ο Παναμέζος στόπερ είναι αριστεροπόδαρος και μάλιστα έπαιξε όλο το παιχνίδι με την Σπάρταν Βάρνα ως αριστερός μπακ.

Η δεύτερη λύση είναι να έρθει αριστερά ο Γκάλτσεφ και στο δεξί άκρο να παίξει ο νεοαποκτηθέντας Πετρίς.

Στο τελευταίο παιχνίδι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και ο βασικός χαφ, Κράεφ, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μιχαήλοφ – Πετρίς, Φαν ντε Κάαπ, Σονκό Σάντμπεργκ, Γκάλτσεφ – Κράεφ, Μιλάνοφ – Ρονάλντο, Κράστεφ, Βέλτον – Μπάρι.


levski paok8 21072022 novibet

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/07/2022

Τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένα και ουσιαστικά οριοθετούν την κατάσταση σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λουτσέσκου.

Εκτός είναι οι Ολιβέιρα, Καντουρί, Τέιλορ και ο Μιχαηλίδης. Άπαντες είναι τραυματίες και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στα δύο ματς με τη Λέφσκι.

Στην προπόνηση της Τρίτης (19/07) προέκυψε ένα απρόοπτο με τον τραυματισμό του Λύρατζη και το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Σάστρε.

Από εκεί και πέρα, το δίλημμα του Λουτσέσκου φαίνεται ότι έχει να κάνει με τρεις θέσεις. Για αυτή του αριστερού μπακ και δύο στα χαφ. Για την άμυνα, οι υποψήφιοι είναι οι Ράφα Σοάρες και Βιεϊρίνια με τον δεύτερο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Όσον αφορά τα χαφ, μετά τα όσα έδειξε στα φιλικά ο Λουτσέσκου, η λογική λέει ότι θα παίξει με δυάδα αμυντικών μέσων (Κούρτιτς, Αουγκούστο) και μπροστά τους, τους Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Βιεϊρίνια – Κούρτιτς, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα – Κούτσιας.


Διαβάστε ακόμη…

Πρώτος σκόρερ Premier League

Premier League Golden Boot novibet

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ