el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/11/2022

Η τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Champions League περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Λίβερπουλ και της Νάπολι (01/11, 22:00). Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται στη βαθμολογία, αλλά οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την υπέρβαση για να διεκδικήσουν αυτοί την πρώτη θέση.

Βέβαια η Λίβερπουλ έχει ένα… βουνό μπροστά της. Πρέπει να επικρατήσει της Νάπολι με τέσσερα γκολ διαφορά, ώστε να καλύψει τη διαφορά από τη βαριά ήττα στον πρώτο αγώνα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Οι Ιταλοί από την άλλη δείχνουν ασταμάτητοι. Αγνοούν την ήττα από την αρχή της σεζόν και σκορπούν τον τρόμο στο πέρασμά τους, διασύροντας τους αντιπάλους τους.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Λίβερπουλ απέναντι στη Νάπολι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Λίβερπουλ – Νάπολι: Ανάλυση & Παρουσίαση 01/11/2022

Η Λίβερπουλ διανύει το δίχως άλλο μία δύσκολη χρονιά. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στην Premier League, ενώ η κατάσταση μετριάζεται κάπως από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έχει στο Champions League.

Ωστόσο εκεί που αποτυπώνεται καλύτερα η εικόνα είναι πάντα στις εγχώριες διοργανώσεις. Κι εκεί η Λίβερπουλ έχει τρομερό πρόβλημα φέτος και δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι.

Έπειτα από δώδεκα αγωνιστικές, οι «κόκκινοι» έχουν τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μάλιστα τα δύο τελευταία παιχνίδια τους συνοδεύτηκαν από ήττες, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν, ως το λιγότερο, απρόσμενες.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες επί των Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ με 1-0, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια και τις δύο επόμενες αγωνιστικές γνώρισε βαριές ήττες. Αρχικά ηττήθηκε εκτός έδρας από την ουραγό και νεοφώτιστη Νότινγχαμ και το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε και μάλιστα εντός έδρας από τη Λιντς (1-2).

Η εικόνα κόντρα στα «παγώνια» δεν ήταν πολύ καλή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 2’, αλλά ο Σαλάχ ισοφάρισε στο 14’. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η απόδοση της Λίβερπουλ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και ανέβασε ρυθμό μετά το 70’.

Σε εκείνο το σημείο και μέχρι το 86’ πίεσε πολύ τους γηπεδούχους και έκανε τέσσερις πολύ μεγάλες ευκαιρίες (δύο με τον Νούνιες κι άλλες δύο με τον Σαλάχ), όμως ο Μελιέ αποσόβησε τον κίνδυνο σε όλες.

Σα να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στο 89’ ήρθε και το δεύτερο γκολ της Λιντς να γράψει το τελικό 1-2 και να βυθίσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του Μερσεϊσάιντ.

Στο ακριβώς άλλο άκρο βρίσκεται η Νάπολι. Τι να πει κανείς για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι; Είναι σε τρομερή κατάσταση και αφήνει άφωνη τη γείτονα χώρα με τις εμφανίσεις της και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που φέρνει.

Η Νάπολι είναι από τις ελάχιστες ομάδες τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη που παραμένει αήττητη στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Σε δώδεκα παιχνίδια στην Ιταλία μετράει δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ σε πέντε ματς στο Champions League έχει ισάριθμες νίκες.

Και δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά οι εμφανίσεις που σκορπούν τρόμο. Η Νάπολι δε δείχνει διάθεση να σταματήσει ακόμη κι όταν έχει σιγουρέψει τη νίκη και συνηθίζει να διασύρει τους αντιπάλους της.

Σε δώδεκα παιχνίδια στην Ιταλία έχει 30 γκολ ενεργητικό με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο Champions League, όπου έχει πετύχει 20 γκολ σε πέντε αγώνες! Δηλαδή έχει 50 γκολ σε 17 επίσημες αναμετρήσεις, με το μέσο όρο να είναι λίγο λιγότερο από τρία γκολ στο ματς.

Την τελευταία αγωνιστική στην Ιταλία και συγκεκριμένα το Σάββατο η Νάπολι υποδέχθηκε τη Σασουόλο και «καθάρισε» το ματς με τρία γκολ από το ημίχρονο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Οσιμέν, που πέτυχε χατ τρικ, ενώ σε φρενήρη ρυθμό συνεχίζει ο Κχβίτσα Κβαρατσέλια που αφήνει άφωνο το κοινό των «παρτενοπέι» στο «Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα».


Λίβερπουλ – Νάπολι: Στατιστικά & Προϊστορία 01/11/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου, έληξε θριαμβευτικά υπέρ της Νάπολι.
  • Οι «παρτενοπέι» νίκησαν με 4-1, πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση.
  • Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί ακόμη τρεις φορές σε επίσημο αγώνα. Δύο για το Champions League και μία για το Europa League.
  • Η Λίβερπουλ έχει δύο νίκες, με 1-0 τη σεζόν 2018-19 στο Champions League και 3-1 τη σεζόν 2010-11 για το Europa League και μία ισοπαλία τη σεζόν 2019-20 στο Champions League.
  • Η Νάπολι είναι η χαρά του… Over φέτος. Στα τελευταία δέκα επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας, έχει εννέα Over και μόλις ένα είναι Under.
  • Φέτος σε οκτώ επίσημα παιχνίδια σε Serie A και Champions League έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία, εκ των οποίων τα έξι είναι Over και τα δύο είναι Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.

liverpool napoli3 01112022 novibet


Λίβερπουλ – Νάπολι: Προγνωστικά 01/11/2022

Η Λίβερπουλ δεν είναι σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τη Νάπολι που πετάει φωτιές. Η νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά είναι πολύ δύσκολο σενάριο για τη Λίβερπουλ, ώστε να πάρει την πρώτη θέση. Ωστόσο περιμένουμε γκολ στο ματς, τόσο από τις δύο ομάδες όσο και για το Over 2,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET GOAL & OVER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72

Ακόμη μία εξαιρετική επιλογή βάσει της δυναμικής, αλλά και της συνολικής εικόνας που βγάζουν οι δύο ομάδες είναι ακόμη ένα combo bet, με διπλή ευκαιρία υπέρ της Νάπολι, μαζί με το Over 2,5. Απλά να θυμίσουμε ότι η ιταλική ομάδα είναι αήττητη έπειτα από 17 επίσημα παιχνίδια.

ΤΟ COMBO BET Χ2 & OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60

Τέλος, τα παιχνίδια και των δύο ομάδων έχουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Και μάλιστα όχι ένα, αφού τα περισσότερα ματς έχουν τουλάχιστον από ένα τέρμα στο ματς. Αξίζει λοιπόν το Over 1,5 γκολ στο ημίχρονο.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ OVER 1,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/11/2022

Η φετινή χρονιά είναι μια αρκετά επίπονη σεζόν για τη Λίβερπουλ, όχι μόνο σε επίπεδο αποτελεσμάτων, αλλά και σε επίπεδο τραυματισμών, που φυσικά έχουν διαδραματίσει το ρόλο τους.

Για ακόμη ένα παιχνίδι υπάρχουν πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Λουίς Ντίας, Ντιόγκο Ζότα, Ζοέλ Μάτιπ, Αρτούρ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν και Κεϊτά, που δεν έχουν συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Κλοπ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, ενώ έχει στο μυαλό του και τον αγώνα με την Τότεναμ που ακολουθεί, που είναι πολύ πιο σημαντικός για τους «κόκκινους».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Χέντερσον, Τιάγκο – Σαλάχ, Καρβάλιο, Τζόουνς – Νούνιες.

liverpool napoli1 01112022 novibet


Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/11/2022

Ούτε η Νάπολι είναι όμως πλήρης, αφού και οι Ιταλοί έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δε θα έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα, Σιρίγκου, τον αμυντικό Ραχμάνι και τον επιθετικό Ναπολιτάνο.

Επιπλέον, ο Σπαλέτι, δεν αποκλείεται να ξεκουράσει τον Οσιμέν, εν όψει και του ντέρμπι κορυφής στην έδρα της Αταλάντα το προσεχές Σάββατο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Όστιγκαρντ, Κιμ, Ρουί – Εντομπελέ, Λομπότκα, Ελμάς – Λοθάνο, Σιμεόνο, Ρασπαντόρι.

 


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ